Underviser til tømreruddannelsen i Skolen for byggeri og metal søges

Udnyt din erfaring og dine kundskaber - bliv underviser på AARHUS TECH. Vi søger nye medarbejdere, der har lyst til at formidle faget og indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus.
 
Personprofil 
Du er visionær, udviklingsorienteret og brænder for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv og proaktiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund. Du er udadvendt og evner at skabe en positiv atmosfære. Du kan formidle og motivere i forhold til den enkelte elevs læringsstil. 
 
Jobprofil 
Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt pædagogisk og erhvervsfagligt niveau, der planlægger, gennemfører og udvikler undervisningen. 
Du bliver en del af et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord. Du er i høj grad selv med til at forme dit daglige arbejde. Samtidig får du gode muligheder for at udvikle både personlige og faglige kvalifikationer. 
 
Kvalifikationsprofil 
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært tømrer suppleret med en videregående uddannelse som for eksempel byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør. 
Som underviser på tømreruddannelsen kræves kendskab til branchen og erfaring med renoveringsarbejde og nybygninger eventuelt med indsigt i planlægning og uddannelse af lærlinge. Erhvervserfaring inden for faget prioriteres højt. Vi forventer, at du kan anvende IT til materialeudvikling og brug i undervisningen herunder Office-pakken, Auto-CAD og SketchUp. 
 
Du er velkommen til at læse mere om uddannelserne og Skolen for byggeri og metal på www.aarhustech.dk – Skolen for byggeri og metal. 
 
Ansættelsesvilkår 
Vi kan tilbyde ansættelse i henhold til Cirkulære om løn og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler.  
Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse til og med den 30. juni 2018 og vil være med et forventet ugentligt timetal svarende til fuld tid. 
 
Tiltrædelse 
Snarest muligt – 2. januar 2018. 
 
Yderligere oplysninger 
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Thor Hofman Nyholm på mobil 2223 4546. 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Faglærer til værktøjsmager- og værktøjsteknikeruddannelsen

Skive Tekniske Skole

Vi har forrygende travlt i værktøjsmagerafdelingen, vi har en masse dejlige elever og højteknologiske maskiner, men mangler måske netop dig i vores fantastiske lærerteam på Danmarks førende værktøjsmagerskole.Derfor søger vi en dygtig faglærer til e...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Tilkaldevikar til undervisning

RATHLOUSKOLEN

Som alle andre steder, oplever vi med mellemrum sygdom eller andet (planlagt) fravær hos vores ansatte, der gør det nødvendigt med vikarer til at undervise vores elever. Vi mangler i øjeblikket ansvarsfulde og engagerede tilkaldevikarer til undervis...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Barselsvikariat som lærer i billedkunst

Skanderborg Kommune

Brænder du for at undervise børn og unge hvor glæde, inspiration, kvalitet og fællesskab er i højsæde?Du forventes at have relevant kunstfaglig uddannelse fra kunstakademi el lignende samt erfaring med undervisning af børn og unge. Er du tillige eng...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

2 klasselærere søges

RUDOLF STEINER-SKOLEN

2 KLASSEL RERE til Rudolf Steiner Skolen i Århus Vi søger pr.1 8 2018 2 klasselærere til vores kommende to 1.klasser. Du skal have kendskab til Rudolf Steiners pædagogik og ansøgere med antroposofisk pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket. Vi f...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Underviser til flyteknisk uddannelse ved Air Force Training Centre i Karup

Civile stillinger

Silkeborg
Har du en baggrund som civil eller militær flymekaniker og har du interesse for undervisning? Vil du have mulighed for at forme kommende flymekanikere i Flyvevåbnet? Så kan Air Force Training Centre tilbyde en stilling som faglærer på flyteknisk gru...