Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til uddannelsen i kognitiv adfærdsterapi (KAT) og miljøterapi i Region Hovedstadens Psykiatri

Er du en dygtig og engageret underviser?
Har du styr på metoderne indenfor kognitiv adfærdsterapi (KAT) og miljøterapi?
Og kan du videreformidle metoderne til en bred målgruppe, så de får et fælles sprog og basiskendskab til metoderne?


Så har vi jobbet til dig.

KAT miljøterapi i Region Hovedstadens Psykiatri
Region Hovedstadens Psykiatri har udviklet en grunduddannelse i KAT miljøterapi til medarbejderne i sengepsykiatrien. Ca. 2.500 sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, terapeuter m.fl. på intensive, åbne og akutte sengeafsnit skal igennem uddannelsen, og lære at tænke KAT miljøterapi ind i alt fra indlæggelse til behandling. Her bliver du en vigtig brik.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Du kommer til at få en central rolle i det undervisningskorps, der gennemfører undervisningen.

Arbejdsopgaverne omfatter:
Undervisning. Uddannelsen er bygget op omkring 5 undervisningsdage, hvoraf temaerne vil være:

Baggrunden for KAT og miljøterapi, den kognitive diamant, problem-mål liste, sokratisk dialog, vejledt opdagelse, validering, hold ud-færdigheder, situationsanalyse og omstrukturering, aktivitetsregistrering, adfærdseksperimenter, aftenterapi, fordele-ulemper, problemløsningsskema, kriseplan og tilbagefaldsforebyggelse, patientens perspektiv.

Hvert hold har undervisning med ca. 2½ uges pause mellem hver dag, da der også lægges op til en stor del hjemmearbejde imellem gangene. Du kommer derfor til, sammen med en kollega fra undervisningskorpset, at undervise flere forskellige hold inden for samme uge i de fem forskellige undervisningsdage. Hertil er materialet allerede udviklet.

Udvikling af uddannelsen. Sammen med de øvrige i underviserkorpset udvikler du løbende undervisningsmetoder, materialer og øvelser.

Supervision. Du skal sikre en kontinuerlig supervision af implementeringskorpset ved 1-2 workshops om året i 2021-2022. Supervisionen tager udgangspunkt i implementeringskorpsets vejledning af medarbejderne i afsnittet. Du får ansvar for at tilrettelægge workshops sammen med ekspertgruppen og projektledelsen, som har været med til at udvikle al undervisningsmateriale mv.

Hvad forventer vi af dig?
For at komme i betragtning til stillingen skal du være uddannet fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske eller psykolog med efteruddannelse indenfor kognitiv adfærdsterapi og miljøterapi.

Desuden forventer vi, at du:

  • har erfaring med at undervise, gerne på tværs af faggrupper
  • er i stand til at motivere, inspirere og facilitere læringsprocesser, hvor du bringer dine egne erfaringer i spil
  • er positiv, udadvendt, initiativrig og har en anerkendende og inddragende tilgang i din undervisning.
Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med kognitiv adfærdsterapi og miljøterapi på et døgnafsnit i Region Hovedstadens Psykiatri – dette er dog ikke et krav.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder dig et spændende job i en visionær organisation, der søger at styrke det tværfaglige samarbejde med patienten som styrende for eget behandlingsforløb.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får introduktion til det udviklede program for uddannelsen og det dertilhørende materiale. Ydermere får du introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om to tidsbegrænsede stillinger fra 1. marts 2021 og frem til udgangen af 2022, eventuelt med mulighed for forlængelse. Stillingen opslås som en fuldtidsstilling, men det er muligt at aftale andet timetal.

Undervisningen foregår i dagstiden og vil primært foregå på vores matrikel i Ballerup.

I forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi efter aftale referencer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest søndag den 17. januar 2021. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 3 2021.

Har du spørgsmål om stillingen og uddannelsens indhold, er du meget velkommen til at kontakte projektleder for KAT Kristine Meno Høgh på tlf. 3864 0032.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.
Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.