Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til udvikling af VIAs Lederuddannelse for Ingeniører

Vær med til at udvikle fremtidens lederuddannelse til ingeniører

Vi søger en ny kollega, som vil bistå os i arbejdet med at udvikle fremtidens lederuddannelse til ingeniører.

VIAs lederuddannelse til ingeniører er en målrettet lederuddannelse, der henvender sig til ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører og andre med en teknisk videregående uddannelse som er på vej eller midt i en lederkarriere. På uddannelsen supplerer de studerende deres tekniske kompetencer med ny viden og teori om ledelse, strategi og organisation, og får nye perspektiver på deres lederrolle. Uddannelsen er tilrettelagt med afsæt i de ledelsesmæssige udfordringer der er en del af en leders hverdag.

Vi søger en adjunkt/lektor som kan indgå i vores hold af undervisere på Diplomuddannelsen Ingeniørernes Lederuddannelse med den engelske betegnelse Engineering Business Administration

Din profil

I dag sidder du i en større virksomhed enten gennem indkøbsfunktionen eller produktledelsesfunktionen. Det betyder, at du har indsigt i udviklingen flere brancher og indsigt i de forretningsmæssige udfordringer i flere brancher.

Du har erfaring med økonomiske problemstillinger, produktudvikling og produktkalkulationer.

Du kan se dig selv undervise ingeniører og andre med en teknisk baggrund både ordinært i klasseundervisning, gennem blendede forløb og i e-læringsforløb. Samtidig har du en interesse i at udvikle dig fagligt og være med til at udvikle uddannelsen og kommende lederprofiler.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2018 eller efter nærmere aftale. Arbejdssted er Horsens.

Dine opgaver
Du vil primært arbejde med undervisning af studerende på vores lederuddannelser men vil også indgå i tværgående projekter i- og uden for organisationen ligesom du forventes at understøtte vores vækststrategi på området. Endvidere er der mulighed for indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Vi søger en profil, der kan bidrage med indsigt, engagement, faglig viden og praktisk erfaring inden for følgende områder: 

 • Økonomisk ledelse
 • Strategisk ledelse
 • Innovation, produktudvikling
 • Udvikling af forretningsmodeller
 • Organisationsudvikling 

Dine kompetencer
Vi ser gerne, at du kan bidrage med:

 • Databaseret ledelse
 • Økonomisk forståelse
 • Erfaringer fra strategiske processer

Vi forestiller os at du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og flere års erfaring fra en privat virksomhed.

Du vil blive ansat som Adjunkt/ Lektor.

Vi tilbyder
Spændende undervisnings- og udviklingsopgaver.

 • Kompetente, udfordrende og imødekommende kolleger
 • Udviklende relationer med både studerende samt interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Indflydelse på et spændende område i vækst

Du kan læse mere om Diplomuddannelsen Ingeniørernes Lederuddannelse her https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/uddannelsestilbud/uddannelser/diploma-of-engineering-business-administration-eba?educationType=8F0033DA3E5143DBAC0BC9DDC4ADCBDC

Løn- og ansættelsesforhold  Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Det forventes, at du har kørekort og bil til rådighed.

Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1065 af 4. juli 2016 og Bekendtgørelse om lektorkvalificering mv. nr. 990 af 28. august 2015.

Se venligst link til bekendtgørelse om stillingsstruktur

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358

og lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=174119

Er du interesseret?  Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lotte Langkilde på tlf. 8755 1906 eller lektor Peter Harboe på tlf. 8755 1930

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem.

Vi skal have din ansøgning senest den 7. maj 2018. 

På grund af den mulige konflikt på det offentlige område kan vi desværre ikke oplyse noget om, hvor ansættelsessamtaler og den videre ansættelsesproces vil blive afholdt.
Men vi planlægger at holde samtaler d. 14. maj og 28. maj

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Læs mere information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger

Læs mere om VIA University College på www.via.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her