Underviser til web og it på erhvervsskole

Har du lyst til at undervise fremtidens webudviklere, it-supportere og datateknikere, så er det måske dig, vi søger til et 1-årigt barselsvikariat.

Jobbet
Du bliver en del af et inspirerende læringsmiljø på brancheskolen Designia, som på nuværende tidspunkt udbyder Grundforløb 1 (medielinje og web/it-linje), Grundforløb 2 (webudvikler, mediegrafiker samt data- og kommunikationsuddannelsen) og hovedforløbet på mediegrafikeruddannelsen.

Vi varetager undervisning, planlægning, koordinering og udvikling af forløb på medieuddannelserne, lige fra eleverne kommer i brobygning, til de står med et svendebrev i hånden.

Både uddannelser og udbud er i konstant forandring, og derfor kan dine kompetencer komme i spil på relaterede forløb og kurser, hvor du også vil kunne bidrage med din viden.

Din profil
Du har et højt fagligt engagement, en naturlig autoritet og forstår at sætte rammer med en anerkendende tilgang. Du har gode kommunikationsevner, en høj arbejdsmoral og interesse i at vedligeholde og udvikle dine kvalifikationer.

Som udpræget teamplayer vil du gøre dit til, at teamet er velfungerende, målrettet og effektivt. Du er med til at sætte klare faglige og pædagogiske mål for teamets arbejde, koordinere og sikre, at målene nås.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • har en uddannelse inden for webudvikling
  • har minimum 5 års relevant faglig erfaring inden for webudvikling
  • har indgående kendskab til og erfaring med HTML/CSS og Javascript
  • har viden om UI og UX
  • kan formulere dig ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk.

Det vægtes positivt, hvis du derudover har kendskab til:

  • Netværk/infrastruktur – TCP/IP, herunder Cisco m.m.
  • Hardware, PC-teknik, operativsystemer, brugerstyring 
  • Programmering – C#, C++, Java, Python, PHP osv. (begynderniveau)
  • Xcode, Apple developer
  • Gaming/gamification.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som faglærer i en tjenestemandslignende stilling. Løn efter gældende cirkulære mellem Finansministeriet og Centralorganisationen af 2010 (CO10) samt pensionsordning på 18 %. Der er mulighed for kvalifikations- og funktionstillæg. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Tiltrædelse den 1. november 2020 eller efter nærmere aftale. Stillingen er tidsbegrænset.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest fredag den 18. september 2020 kl. 12.00. Samtaler forventes gennemført fredag den 25. september 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tina Haarbo Kristensen på 2126 9268 eller thk@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år vælger flere end 3.500 elever at uddanne sig på HANSENBERG i kortere eller længere uddannelses­forløb. Skolens mission er at skabe lærelyst og give studie- og erhvervskompetence. Fokus er derfor rettet mod den enkelte elevs læring, faglige indsigt og dannelse.

HANSENBERGs vision er at være Danmarks foretrukne skole på sit felt. Vores daglige indsats og samarbejde hviler på skolens værdigrundlag: Vi er ordentlige, modige, nysgerrige og engagerede.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.