Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere til AVU - Hjørring

Brænder du for at undervise unge og voksne på AVU?

Som følge af stigende aktivitet på Almen voksenundervisning (AVU) i Hjørringafdelingen søger vi undervisere pr. 1. august 2018. Der er tale om et antal faste fuldtidsstillinger og eventuelt tidsbegrænsede stillinger.

Vi søger undervisere, der er læreruddannet og kan undervise i primært dansk, dansk som andetsprog og matematik. Men andre linjefag har også interesse fx engelsk, naturvidenskab og samfundsfag. Ansøgere med kvalifikationer som FVU- eller OBU-undervisere vil også have interesse.

Vi søger kollegaer, der har lyst til at arbejde i et studiemiljø med både unge og voksne, er fleksible, udviklingsorienterede, gode til at samarbejde og har humor. Undervisningen vil som udgangspunkt kunne foregå på alle vores AVU-hold og niveauer. Da der er særlig stor aktivitet på vores hold med kursister med dansk som andetsprog, vil vi gerne have ansøgere, der har erfaring, uddannelse eller interesse for denne kursistgruppe.
Samtidig vil ansøgere som har erfaring med eller interesse i at undervise i FVU og OBU på eksternt på virksomheder blive prioriteret.

Undervisningen finder sted på vores afdelinger i Hjørring og Brønderslev, samt eksternt indenfor dette dækningsområde.

Vi kan tilbyde et godt samarbejde med kolleger, der brænder for at give vores kursister den bedst mulige uddannelse, pædagogisk og faglig sparring og masser af energi. Som underviser på VUC&hf Nordjylland kommer du til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i teams omkring de hold du underviser på.

Den endelige antal stillinger er afhængig af tilmeldingssituationen på vores uddannelser.

Krav til formelle kvalifikationer:
Læreruddannelse med linjefag i de nævnte fag.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for lærere ved almen voksenuddannelse.

Ansøgningsfrist torsdag 26. april 2018
Du skal sende ansøgning via link på vores hjemmeside:
http://www.vucnordjylland.dk/main/vores-organisation/ledige-stillinger


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her