Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere til Det Internationale Gymnasium

Trives du med flerfagligt samarbejde? -og har du lyst til at udvikle dig selv og dine elever?

Om os
Det International Gymnasium vækster, og vi har derfor igen i år brug for en række undervisere, der har mod på og erfaring med at arbejde i et internationalt miljø. Gymnasiet har 5 studieretninger: Business Elite, Business & Science Elite, Business & Economics Elite, Business & International Culture, samt vores engelsk sproget studieretning IBB.

På Det Internationale Gymnasium er der godt 900 elever og 65 engagerede undervisere. Vi ser det som vores mål at være gymnasiet for de ambitiøse elever og gøre dem dygtige og kompetente til deres videre karriere.

Vores elever er meget målrettet, de fleste af eleverne har minimum 5 A-fag og de har derfor store forventninger til sig selv og deres undervisere.

Om stillingerne
Det Internationale Gymnasium på Linnésgade søger undervisere i følgende fag: virksomhedsøkonomi, informatik, erhvervsjura, matematik, spansk, fransk, engelsk, dansk, kemi og fysisk. Der er tale om både fuldtids- og deltidsstillinger samt årsvikariater. Det vil her være en fordel at kunne undervise i dit fag på både dansk og engelsk, da en stor del af vores elever undervises på engelsk.

Om dig
Du skal derfor været optaget af at kunne formidle din faglighed. Som undervisningsinstitution lægger vi vægt på, at du har kontakt til virksomheder, organisationer og videregående uddannelsesinstitutioner, som du inddrager i din undervisning. Vi afprøver en vifte af forskellige læringsformer og metoder, og du trives i en en hverdag, hvor de pædagogiske processer er afvekslende.

Vi arbejder meget teambaseret og ønsker derfor ansøgninger fra personer, der er gode til at samarbejde med kolleger fra en bred vifte af fag, hvorfor du skal være indstillet på flerfagligt samarbejde. Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at udvikle både dine elever og dig selv, og at du er indstillet på at deltage aktivt i pædagogiske projekter og i udvikling af dine digitale-kompetencer.

Som kollega er du imødekommende og social, du deltager gerne i den pædagogiske og faglige debat, ligesom du gerne deler dine erfaringer, materialer og undervisningsforløb. Du trives med, at der sættes klare mål, og at der følges op på dem.

Vi forventer
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse med det nødvendige antal ECTS point indenfor dine fagområder. Vi ser gerne, at du har pædagogikum, men det er ikke et krav.

Du skal være opmærksom på de faglige krav, der stilles for at opnå undervisningskompetence i de fag, du søger på.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at søge om tillæg i henhold til reglerne for ny løn.

Du kan læse mere om vores handelsgymnasier på https://www.brock.dk/gymnasie-uddannelser/.

Mere information
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte rektor Birgitte Faber på fab@brock.dk eller på 23 21 46 44. Læs mere om Niels Brock på www.brock.dk.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 1. maj 2018, og vi holder ansættelsessamtaler løbende. Stillingerne ønskes besat den 1. august 2018.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med mere end 20.000 elever, kursister og studerende her i landet og over 2.000 studerende i udlandet. Niels Brock har drevet skole i mere end 135 år. Det har givet os god erfaring, og skabt solide netværk overalt i det danske erhvervsliv.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.brock.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Underviser på IT-området hos Smartlearning - ved siden af dit job

Copenhagen Business Academy

København
Vi søger timeansatte undervisere til afvikling af en række IT-fag hos SmartLearning. SmartLearning udbyder erhvervsakademiernes efter- og videreuddannelser online og spiller en fremtrædende rolle i forbindelse med e-læring i erhvervsakademisektoren....
Indrykket:21. juni 2018
Udløbsdato:27. juli 2018

Undersviser til kemi B

Niels Brock Copenhagen Business College

København
Underviser du i kemi eller arbejder forsker du inden for fagfeltet og er du til sammenhægen på tværs mellem science og business så mangler vi dig på holdet! Til vores Business & Science Elite klasse søger vi en underviser der kan taget 1 hold kemi B...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Cphbusiness søger eksterne undervisere til efter- og videreuddannelsesområdet

Copenhagen Business Academy

København
På IT-området er der et stort og stigende behov for efter- og videreuddannelse, og erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) udbyder derfor statsanerkendt efter- og videreuddannelse inden for det på mange niveauer og inden for mang...
Indrykket:16. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

Undervisere til NEXT Albertslund Gymnasium

NEXT – Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu to undervisere, som kan hjælpe os vi...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:6. august 2018

Videnskabelig assistent til projektet ''Smag for livet''

KU - SCIENCE -FOOD og NEXS

Frederiksberg
1-2 videnskabelige assistenter til projektet smag for livet Københavns universitet, Science, Institut for Fødevarevidenskab, sektion for Fødevaredesign og Forbrugerpræferencer søger 1-2 videnskabelige assistenter til formidlings- og forskningsprojek...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:12. august 2018