Undervisere til elektrikeruddannelsen (hovedforløb og efteruddannelse)

Har du lyst til at bruge dit fag i en ny sammenhæng og være med til at forme fremtidens unge? 
 
TEC – Technical Education Copenhagen søger  2 - 3 faglærere til elektrikeruddannelsen og efteruddannelsen.  
 
Opgaver  
Et spændende og inspirerende job som underviser, hvor du får indflydelse på jobindholdet og rig mulighed for faglig, pædagogisk og personlig udvikling.
 
Du bliver tilknyttet hovedforløbet for elektrikeruddannelsen (modulerne). Det er en stor fordel, hvis du har stærke faglige kompetencer indenfor flere af disse områder: AIA, ADK, BRAND, IHC, KNX, CTS, BMS (energieffektivisering) og eventuelt HVAC-anlæg samt L-aus og den nye el-sikkerhedslov. 
 
Vi er en skole i vækst og i perioder går det rigtigt stærkt, men der vil være plads til pædagogisk og faglig udvikling.
 
Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.  
 
Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.  
 
Profil  
Vi forventer du:  

  • er uddannet elektriker, el-installatør eller lignende og du har evt. suppleret din uddannelse med almene kompetencer   
  • er udviklingsorienteret og får energi af at tilegne dig ny viden  
  • trives med at arbejde i team 
  • har brancheorienteret erhvervserfaring 
  • er støttende, anerkendende og har en naturlig interesse i elevernes udvikling       
  • er god til at skabe professionel og faglig relation i klassen       
  • er empatisk og rummer forskellighed       
  • er fortrolig med brugen af it og online-medier       
  • er en god rollemodel for elever og kursister      
 
 Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.  
 
Hvad brænder vi for? 
at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.
 
Vi tilbyder 
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.
 
Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.


Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår, med 2 års prøvetid.    
Ansættelse efter aftale.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Gitte Holmsgaard, uddannelsesleder(gho@tec.dk) eller telefon 25453187.
 
Ansøgning 
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen. 
 
Ansøgningsfrist 15/3 2018 
 
Samtaler afholdes løbende.
 
Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 
 
Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Faglærer til anlægsstruktøruddannelsen

NEXT - Uddannelse København

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en faglærer, som kan hjælpe os vider...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Faglærer til NEXT Ung

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en faglærer, som kan hjælpe os vider...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Timelærer til teknisk designuddannelsen

NEXT - Uddannelse København

Frederiksberg
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en timelærer, som kan hjælpe os vide...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Lager-/logistikoperatør med lyst til at lære fra sig

Technical Education Copenhagen

TEC Technical Education Copenhagen søger engagerede medarbejdere, med lyst til at undervise i fag inden for lager og logistik området. Vi søger efter erfarne fagfolk, med lyst til at formidle. Har du ikke undervisningserfaring, er det ikke nogen hin...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

FRISKOLELÆRER, barselsvikariat

AHI INTERNATIONAL SCHOOL

Er du vild med at undervise? Kan du begejstre på tysk og sprudle på dansk? Vi søger en uddannet lærer, der kan undervise vores 5. klasse i dansk samt tysk på 5.-9. klassetrin. Vi kan tilbyde en travl og spændende hverdag med søde, sjove og nysgerrig...