Undervisere til H.C. Ørsted Gymnasiet

H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC – Technical Education Copenhagen er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1400 elever på vores afdelinger i henholdsvis Ballerup, Frederiksberg og Lyngby. Vi har høj faglighed, moderne laboratorier, værksteder og et levende og aktivt skolemiljø. Vi tilbyder udviklende og anvendelsesorienteret undervisning til elever, der ønsker et bredt dannende fundament og et særlig fokus på naturvidenskab og teknologi.

H.C. Ørsted Gymnasiet er et gymnasium i vækst, og vi søger derfor undervisere inden for hele HTX-fagrækken.

Opgaver
Som lærer på vores gymnasium bliver der stillet store krav til dig. Vi er en udviklingsorienteret skole med fokus på innovative undervisningsformer, så vores elever sikres den højest mulige kvalitet i deres uddannelse.

Du skal have lyst og evne til:

  • at arbejde med nysgerrige, engagerede og ambitiøse unge
  • at formidle din faglighed
  • at samarbejde på tværs af fag og afdelinger
  • at være fleksibel i din varetagelse af opgaver
  • at være medskaber af et dynamisk og motiverende skolemiljø

Vi fremmer læringen ved konstant at udvikle kombinationen af det teoretiske med det praktiske. Undervisningen er projektorienteret og foregår i moderne og tidssvarende lokaler, laboratorier og værksteder. Vi samarbejder både med eksterne virksomheder og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.

Du indgår i et engageret team af kreative og fagligt kompetente kolleger, der leverer undervisning af høj kvalitet og skaber et dynamisk, innovativt og dannende læringsmiljø.

Vi brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Profil
Vi forventer, at du:
  • har en kandidatgrad, der giver undervisningskompetence til et eller flere af fagene på HTX
  • har forståelse for - og motiveres af - at arbejde med vores udfordrende, sjove og givende elever
  • med overblik, tålmodighed, initiativ og godt humør kan bidrage positivt til vores elevers lyst til at lære

Vi tilbyder
På H.C. Ørsted Gymnasiet tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Hvis du ikke allerede har pædagogikum, vil du skulle gennemføre pædagogikum inden for de første år af ansættelsen. Ansættelse er betinget af, at du består pædagogikum.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Ansættelse pr. 1. august 2018.

Du ansættes på TEC med tjenestested på gymnasiet i Lyngby, Ballerup eller på Frederiksberg.

Yderligere oplysning om stillingen kan indhentes hos studierektor Christine Lehn-Schiøler (Lyngby), 2545 3711, studierektor Mogens Bagger Hansen (Frederiksberg), 2545 3394 eller studierektor Kirsten Flagstad (Ballerup), 2545 3531.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, detaljerede eksamensbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 30. april 2018.

Samtaler forventes afholdt i uge 19 og 20.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om H.C. Ørsted Gymnasiet og TEC på http://www.tec.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Undervisere til den 2- og 3-årige HHX på Julius Thomsens Plads

NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE

Frederiksberg
Er du en fremragende formidler med engagement og godt humør? Om stillingerne Handelsgymnasiet på Julius Thomsens Plads, JTP søger undervisere i følgende fag matematik, Informatik, virksomhedsøkonomi, afsætning og international økonomi. Vi ser gerne,...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Undervisere til 'Fremtidens gymnasium'

NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE

København
Brænder du for at gøre dygtige og ambitiøse elever endnu bedre? Om stillingerne Til vores kommende Fremtidens gymnasium på Nørre Voldgade, søger vi undervisere i følgende fag samfundsfag, matematik, informatik, virksomhedsøkonomi, afsætning og inter...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Undervisere til Det Internationale Gymnasium

Niels Brock Copenhagen Business College

København
Trives du med flerfagligt samarbejde? -og har du lyst til at udvikle dig selv og dine elever? Om os Det International Gymnasium vækster, og vi har derfor igen i år brug for en række undervisere, der har mod på og erfaring med at arbejde i et interna...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Undervisere i dansk som andetsprog til CBSI Sprogcenter

CBSI Danskuddannelse og FVU

Vil du med din faglighed og pædagogiske tæft være med til at udvikle Københavns Kommunes sprogcenter? Er du en engageret lærer, der vil arbejde med danskuddannelse med beskæftigelsesrettet perspektiv, så er du måske vores kommende kollega. CBSI Spro...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Underviser til elektriker grundforløb og 1. hovedforløb

Technical Education Copenhagen

Underviser til elektriker grundforløb og 1. hovedforløb Er du vores nye kollega og har du lyst til at bruge dit fag i en ny sammenhæng og være med til at forme fremtidens unge, så de bliver stolte og dygtige elektrikere? TEC Technical Education Cope...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018