Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere til HHX Handelsgymnasiet

På HHX Handelsgymnasiet har vi elevfremgang på grundforløbet, og samtidig har en af vore dygtige medarbejdere søgt nye udfordringer. Vi søger derfor 2 - 3 undervisere inden for Handelsgymnasiets fagrække - matematik og afsætning har dog særlig interesse.

Vi tilbyder

  • mulighed for at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde er en naturlig forudsætning for aktualitet i undervisningen
  • mulighed for at deltage i pædagogiske og faglige kurser, udviklingsprojekter m.m.
  • mulighed for yderligere arbejdsopgaver, afhængig af din fagkombination
  • en arbejdsplads, hvor fleksibilitet og hjælpsomhed er en selvfølge i hverdagen for både elever og personale
Om jobbet

Handelsgymnasiet i Holstebro er et moderne og ambitiøst gymnasium, som har til formål at danne og uddanne unge mennesker. Vores elever klarer sig godt, og Handelsgymnasiet i Holstebro har de seneste år konsekvent ligget i toppen i Danmark blandt handelsgymnasier, målt på elevernes gennemsnit o.a. Den udvikling ønsker vi at fastholde og forstærke.

Vi lægger vægt på høj faglighed, et godt elevmiljø og en rummelig skolekultur. Gymnasiets erhvervsrettede profil betyder, at vi integrerer praksis- og anvendelsesorienterende elementer i den daglige undervisning, sådan at eleverne ud over at lære teorierne også selv anvender dem i praksis, samt får indsigt i virkeligheden uden for gymnasiets mure.

Handelsgymnasiet i Holstebro (HHX) er det ene af Uddannelsescenter Holstebros to gymnasier. Det andet er det Tekniske Gymnasium i Holstebro (HTX). De to gymnasier arbejder i stigende grad sammen.

Din profil

  • Du brænder for at undervise og kan gennem praksisrelateret formidling skabe rammerne for, at vore elever tilegner sig viden og kompetencer.
  • Du har et højt fagligt niveau og vil være med i udviklingen af undervisningen og vores gymnasium til gavn for eleverne.
  • Du er en dygtig formidler, som har evnen til at udfordre, begejstre og motivere - såvel i undervisningen som i samarbejdet med kolleger.
  • Du trives i et miljø med mange unge mennesker.
  • Du har en kandidatuddannelse. Som underviser i fagene afsætning og/eller virksomhedsøkonomi, skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring.
Ansættelsesvilkår

Ansættelse er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten.

Tiltrædelse: 1. november 2020

Ansøgning

Ansøgning og bilag modtages alene via vores rekrutteringssystem og senest den 17. september 2020.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte vicerektor Jens Christen Hylkjær på tlf. 99 122 317 for yderligere oplysninger. Se mere om skolen på www.ucholstebro.dk/hhx.

Om skolen

Handelsgymnasiet i Holstebro ligger i et område med mange kultur-, natur- og uddannelsestilbud. Det mørke Vestjylland er ikke så mørkt endda.

Handelsgymnasiet i Holstebro er en del af Uddannelsescenter Holstebro (UCH), som er en af områdets største uddannelsesinstitutioner. Der går i alt ca. 600 elever på HHX - ligeligt fordelt på de tre årgange. I alt går der ca. 1000 elever på UCH's to gymnasier.

Der er pt. ansat ca. 40 medarbejdere på HHX. Alle lærere er organiseret i fagteam, som samarbejder om den faglige udvikling gennem faglig sparring, støtte og inspiration.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.