Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere til HHX i dansk og tysk

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger to årsvikarer til HHX i dansk og tysk – gerne i kombination med andre gymnasiale fag. Der er tale om fuldtidsstillinger.   

Du har
•    en relevant kandidateksamen
•    gerne undervisningserfaring og pædagogikum, men det er ikke et krav
•    lysten til at arbejde med motiverede unge, der stiller krav til kvaliteten af dit arbejde
•    en åben og imødekommende tilgang til din omverden.
 
Hos os
Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en spændende virksomhed, der sætter tilhørsforhold og engagement i højsædet. Du vil indgå i et team af fagligt stærke, samarbejdsvillige og hjælpsomme kolleger. Du vil blive en del af en organisation, hvor samarbejde og vidensdeling er en forudsætning for succes for både dig og dine kollegaer.

Vi vil gerne arbejde med talentudvikling og innovative processer, og vi forsøger hele tiden at nytænke undervisningen. I vores organisation er forandring en del af hverdagen, og i perioder går det rigtig stærkt.
Vi har stor kontakt med erhvervslivet, og det er derfor vigtigt, at vores undervisere har fingeren på pulsen og kan formidle virkelighedsnær og erhvervsrelateret viden til eleverne.

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Vi er en uddannelsesinstitution med ca. 2.600 elever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed.
Vi har kompetencer og ressourcer, som sikrer, at uddannelsestilbuddene er blandt landets bedste. Vi kombinerer høj kvalitet i undervisningen med tillid og respekt for elever og ansatte.
 
Yderligere oplysninger om stillingen
Er du interesseret i at høre mere eller er i tvivl om, du har de rette kvalifikationer, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Vivian Olsen på tlf. 2542 4536.
 
Tiltrædelse, løn – og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. november. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Betalt attraktiv pensionsopsparing.
 
Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser sendes via knappen "søg jobbet". Skulle der opstå problemer, kan Heidi Bentzen kontaktes på tlf. 7213 4552.
 
Ansøgningsfrist
Mandag den 19. oktober 2020 kl. 9.00.
Ansøgerne vurderes og indkaldes løbende.
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.