Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser(e) til skolens hhx-uddannelse

Nyborg Gymnasium søger pr. 1. august 2018 1-2 lærere til skolens stærke hhx-uddannelse.

Vi har brug for 1-2 nye lærere som proaktivt vil være med til at udvikle og forme hhx-uddannelsens stærke profil på campus og understøtte det innovative og entreprenante iværksætteri-miljø, som vokser frem. Vi har brug for ansøgere med fagene virksomhedsøkonomi, afsætning, international økonomi og erhvervsret. Ansøgere med to eller flere fag foretrækkes.

Nyborg Gymnasium har netop afsluttet en spændende bygge- og fusionsproces og har nu samlet syv uddannelser på campus: hhx, eud, eux, stx, ib, hf og 10. klasse. Vi har desuden en kostskole med 160 beboere fra over 40 forskellige nationer. Mangfoldigheden på vores skole skaber en helt unik ungdoms- og skolekultur, som vi er stolte af. Vi har ca. 1200 elever og 140 medarbejdere.

Vi tilbyder en spændende, alsidig og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus og med en vision om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt. Grundværdierne på Nyborg Gymnasium er tolerance, gensidig respekt og tillidsfuldt samarbejde. Vi har fokus på udvikling og læring og på at være en god arbejdsplads for elever og medarbejdere. Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads.

Vi forventer, at du:
*Brænder for dine fag, for hhx-uddannelsen og for eleverne
*Er en stærk formidler og har et tydeligt pædagogisk fokus
*Er optaget af samarbejde og videndeling
*Er engageret og har lyst til at præge en levende skole
*Er ambitiøs og nysgerrig
*Har lyst til pædagogisk udvikling og ekstern brobygning

Vil du vide mere
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Birgitte Veje Bredahl (tlf. 40865813) eller rektor Henrik Vestergaard Stokholm (tlf. 29737472).

Send din ansøgning til
Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasium, så søg stillingen ved at klikke på "søg stillingen" nederst på siden og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest fredag den 13. april 2018 kl. 12.00.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her