Underviser/lektor søges til automationsteknologuddannelsen på Erhvervsakademiet Lillebælt

Som følge af øget aktivitet søger vi en underviser, der har lyst til at indgå i et team af undervisere på vores videregående automationsteknologuddannelse. På Erhvervsakademiet i Odense bliver der samarbejdet på tværs af fuldtidsuddannelserne og med deltidsuddannelserne, og der vil derfor også kunne blive tale om undervisning på beslægtede uddannelser (fuldtids- og deltidsuddannelser).


Din faglige baggrund:

Du har en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau som f.eks. ingeniør eller maskinmester. Du har en bredt funderet faglig viden inden for enkelte eller flere af følgende områder:

  • Automation, herunder PLC, vision og motion
  • Regulering
  • Robotteknologi
  • Mekatronik
  • Dokumentation af automatiske anlæg
  • Drift og vedligehold
  • Maskinsikkerhed
  • Kommunikationsteknologi
  • Databehandling
Du har desuden erhvervserfaring inden for de fagområder, du ønsker at udvikle og undervise i.


Din personlige baggrund:

Du har tætte relationer til erhverv og forskning inden for dine fagområder og har ambition om at bidrage til udvikling og vækst i den syddanske region. Du er engageret, nysgerrig, initiativrig og åben. Dine ambitioner om at skabe optimale læringsforløb gør, at du medvirker og tager initiativer til pædagogisk og faglig fornyelse, eksperimenterer og videreudvikler din pædagogik, til gavn for dine studerende, og til inspiration for dine kolleger og det lokale erhvervsliv. Du er en teamplayer, og er indstillet på samarbejde med kolleger, studerende, erhvervsliv, forskning og øvrige interessenter til vore uddannelser.
 

Hvad kan du?

På de professionsrettede uddannelser forsøger vi altid at være på forkant med de teknologier, som kan skabe vækst i erhvervslivet, så vores studerende har de bedste jobmuligheder efter endt studium. Vi forventer, at du via dit netværk i erhvervslivet kan være med til at fremtidssikre uddannelserne, og skabe vækst og udvikling i lokalområdet.
 

Vi tilbyder:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger. Du forventes at opnå lektorkvalificering indenfor de første 4 år af ansættelsen. Dette forløb indebærer arbejdsopgaver indenfor fuldtidsuddannelse, forskning og udvikling og efteruddannelse. I undervisningen arbejder vi helhedsorienteret på tværs af fagområderne og i tæt samspil med erhvervslivet.
 

Ansættelse:

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat hurtigst mulig. Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold, til at søge stillingen.
 

Yderligere information:

Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Hans James McDonald på tlf. 29410758, såfremt du har behov for mere information om stillingen. Send din ansøgning elektronisk via knappen "send ansøgning", som du finder nedenfor. 

Du kan se mere om vore uddannelser på http://www.eal.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Underviser, professionshøjskole

University College Lillebælt - Campus Odense

Odense
University College Lillebælt søger adjunkt lektor med Ph.d. til en fast stilling på Pædagoguddannelsen i Odense og Svendborg med tilknytning til Center for Anvendt Velfærdsforskning.Vi søger pr. 1. maj 2018 en adjunkt lektor med Ph.d. til en fast st...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Underviser, professionshøjskole

University College Lillebælt - Campus Odense

Odense
University College Lillebælt søger en underviser til Bioanalytikeruddannelsen med kompetencer indenfor humanbiologi, biomedicin, bioanalyse og bioanalytiskdiagnostik samt samfundsfaglige emner. Vi søger en kollega som:er uddannet bioanalytiker eller...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

FVU - underviser

Tietgen KompetenceCenter

Odense
Tietgen KompetenceCenter søger underviser til FVU (ForberedendeVoksenuddannelse). Du skal have kvalifikationer som underviser på danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl., underviser i dansk som andetsprog på almen voksenuddannelse, eller tilsvare...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

HF & VUC FYN søger hurtigst muligt lærere med kompetencer i både Dansk som andetsprog og FVU-Læsning

HF & VUC FYN

HF VUC FYN Odense City Campus søger lærere med linjefag i Dansk som andetsprog (DSA), og FVU-Læsning efteruddannelse. Vi forventer øget aktivitet på FVU-Læsning for tosprogede og har derfor løbende behov for flere lærere med denne kombi-kompetence. ...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Ekstern lektor ved Klinisk Institut

Syddansk Universitet

Ved Klinisk Institut er et Eksternt lektorat i plastikkirurgi med fokus på suturteknik ledig til besættelse fra 1. marts 2018 og for en periode af 3 år. Den eksterne lektor forventes at varetage 100 arbejdstimer timer pr. år. For yderligere oplysnin...