Underviser/lektor søges til automationsteknologuddannelsen på Erhvervsakademiet Lillebælt

Som følge af øget aktivitet søger vi en underviser, der har lyst til at indgå i et team af undervisere på vores videregående automationsteknologuddannelse. På Erhvervsakademiet i Odense bliver der samarbejdet på tværs af fuldtidsuddannelserne og med deltidsuddannelserne, og der vil derfor også kunne blive tale om undervisning på beslægtede uddannelser (fuldtids- og deltidsuddannelser).


Din faglige baggrund:

Du har en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau som f.eks. ingeniør eller maskinmester. Du har en bredt funderet faglig viden inden for enkelte eller flere af følgende områder:

  • Automation, herunder PLC, vision og motion
  • Regulering
  • Robotteknologi
  • Mekatronik
  • Dokumentation af automatiske anlæg
  • Drift og vedligehold
  • Maskinsikkerhed
  • Kommunikationsteknologi
  • Databehandling
Du har desuden erhvervserfaring inden for de fagområder, du ønsker at udvikle og undervise i.


Din personlige baggrund:

Du har tætte relationer til erhverv og forskning inden for dine fagområder og har ambition om at bidrage til udvikling og vækst i den syddanske region. Du er engageret, nysgerrig, initiativrig og åben. Dine ambitioner om at skabe optimale læringsforløb gør, at du medvirker og tager initiativer til pædagogisk og faglig fornyelse, eksperimenterer og videreudvikler din pædagogik, til gavn for dine studerende, og til inspiration for dine kolleger og det lokale erhvervsliv. Du er en teamplayer, og er indstillet på samarbejde med kolleger, studerende, erhvervsliv, forskning og øvrige interessenter til vore uddannelser.
 

Hvad kan du?

På de professionsrettede uddannelser forsøger vi altid at være på forkant med de teknologier, som kan skabe vækst i erhvervslivet, så vores studerende har de bedste jobmuligheder efter endt studium. Vi forventer, at du via dit netværk i erhvervslivet kan være med til at fremtidssikre uddannelserne, og skabe vækst og udvikling i lokalområdet.
 

Vi tilbyder:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger. Du forventes at opnå lektorkvalificering indenfor de første 4 år af ansættelsen. Dette forløb indebærer arbejdsopgaver indenfor fuldtidsuddannelse, forskning og udvikling og efteruddannelse. I undervisningen arbejder vi helhedsorienteret på tværs af fagområderne og i tæt samspil med erhvervslivet.
 

Ansættelse:

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat hurtigst mulig. Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold, til at søge stillingen.
 

Yderligere information:

Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Hans James McDonald på tlf. 29410758, såfremt du har behov for mere information om stillingen. Send din ansøgning elektronisk via knappen "send ansøgning", som du finder nedenfor. 

Du kan se mere om vore uddannelser på http://www.eal.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Underviserer søges til babysvømning

Aqua-baby.dk

Odense
Mangler du et spændende, udfordrende og givende ekstrajob? Så læs med her! Aqua-baby.dk søger to til tre nye engagerede underviserer til babysvømning.Vi søger undervisere til Odense og Herlev. Undervisningen foregår: Onsdag kl. 8:45-9:45 i Højme Svø...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Underviserer søges til babysvømning

Aqua-baby.dk

Odense
Mangler du et spændende, udfordrende og givende ekstrajob? Så læs med her! Aqua-baby.dk søger to til tre nye engagerede underviserer til babysvømning.Vi søger undervisere til Odense og Herlev. Vi søger en til to undervisere I Odense.? Onsdag 1,5 tim...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium

Syddansk Erhvervsskole

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium Har du lyst til at undervise engagerede unge, som primært brænder for naturvidenskab, teknologi og kommunikation er du måske vores nye kollega, som kan få din faglige viden til at brænde igennem hos unge på g...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Underviser

Den frie Lærerskole

Faaborg-Midtfyn
Den frie Lærerskole søger to lærere til hhv. Historie Samfundsfag og Pædagogik, Psykologi og Didaktik Vi søger undervisere med relevant uddannelsesmæssig baggrund på videregående niveau og med praktiske erfaringer fra lærergerningen. Vi forventer ly...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Ekstern lektor Religionsstudier

Syddansk Universitet

Ved Institut for Historie, er en stilling som ekstern lektor i Religionsstudier ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller snarest muligt derefter. Med henblik på undervisning i Projektorienteret Forløb ved Religionsstudier søges en person med...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018