Gem job

Undervisningen på Grenen søger tilkaldevikarer

Undervisningen på Grenen søger tilkaldevikarer

Specialområde Kriminalitetstruede og Dømte Børn og Unge (DOK) er en del af Psykiatri og Social i Region Midtjylland. DOK består af behandlingsinstitutionenerne MultifunC Midtjylland, Koglen og Grenen.
 
Vi søger tilkaldevikarer, der skal kunne afløse i både Glesborg og Dalstrup
Du skal kunne vikariere i enten vores interne skoler eller i vores værkstedsundervisning. Du vil indgå i et team bestående af både lærere og faglærere.
 
Arbejdstid hverdage 07:45 – 15:00
 
Vores vision: Vi vil forstå og hjælpe den unge, til et liv i trivsel og fællesskab uden kriminalitet, misbrug eller anden skadelig adfærd.

Du kan læse mere om DOK´s virksomhedsmodel på www.dok.rm.dk
 
Målgruppen er unge imellem 12-17 år. 

På Grenen-Dalstrup anbringes i varetægtssurrogat, til pædagogisk/psykologisk observation, på farlighedskriteriet, til længerevarende behandling, til afsoning eller i en ungdomssanktion. På Grenen-Glesborg anbringes unge i behandling af både kort og længere varighed.
 
Overordnet er DOK en engageret, sammenhængende og specialiseret virksomhed, som er organiseret om en struktureret og aktivitetsbaseret dagligdag.

Opgaverne løses af omsorgsfulde, empatiske, vidende, kontaktstærke og grænsefaste medarbejdere, der kan og vil indgå i lærerige relationer med de unge. Relationerne skabes gennem aktiviteter og ligeværd i afdelingens fællesskab, der er omdrejningspunktet for at udvikle de unges sociale, boglige og praktiske færdigheder samt skabe trivsel og livsglæde. Indsatserne tager udgangspunkt i individuelle elevplaner og behandlingsplaner. Hverdag vil ofte være meget struktureret og al aktivitet i og udenfor undervisningen tilrettelægges med et undervisningsmæssigt og et behandlingsmæssigt sigte.
 
Dine arbejdsopgaver bliver meget alsidige. Du vil få en udfordrende, travl og ofte uforudsigelig arbejdsdag. Det er derfor nødvendigt, at du besidder særlige kvalifikationer.
 
Vi forventer, at du har flere af nedenstående kvalifikationer:

 • har flair for godt håndværk
 • kan undervise i værkstedsfag
 • har lyst til at deltage i skoleundervisning på 4. – 9. klasses niveau.
 • arbejder selvstændigt, grundigt og tager ansvar
 • kan samarbejde bredt i organisationen
 • skal kunne konflikthåndtere, og være en positiv rollemodel.
 • kan indgå i flere team og tør udfordre dine kollegaer
 • kan bevare overblikket i pressede situationer
 • har indsigt i eget og andre menneskers sind 
Vi tilbyder:
 • et udfordrende job hvor håndværks- og pædagogisk faglighed går hånd i hånd
 • engagerede kollegaer
 • løn og pension efter gældende overenskomst med SL 
For eventuelle yderligere oplysninger kontakt:
Skoleleder Michael Aakjær på telefon nr: 2937 9726 eller mail: michael.aakjaer@ps.rm.dk

Vi ser frem til at læse din ansøgning med foto, bilagt dokumentation for relevant uddannelse og tidligere beskæftigelse.
 
Vi rekrutterer løbende så tøv ikke med at sende din ansøgning!
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.