Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsassistent

Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet søger en undervisningsassistent til ansættelse pr. 15. november 2020 med undervisning indenfor kurset ”Læring i idræt”. Oplysning om kurset kan findes her:

https://kurser.ku.dk/course/nneb18005u/2020-2021

Om os
Institut for Idræt og Ernæring beskæftiger sig med forskning, uddannelse, innovation og formidling inden for ernæring, humanfysiologi og idræt på højeste internationale niveau, og dækker såvel sundhedsvidenskabelige, humanistiske og samfundsvidenskabelige discipliner

Arbejdsopgaver
Stillingen som undervisningsassistent er en deltidsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver på bachelorniveau. Desuden skal undervisningsassistenten indgå i samarbejde med den kursusansvarlige samt de øvrige undervisningsassistenter. Du skal varetage undervisning og eksamen inden for det faglige område du er ansat i. Undervisningen vil foregå på Nørre Campus.

Dine kompetencer
Udover relevant kandidatgrad eller kandidatniveau indenfor det idrætspædagogiske område kræver stillingen, at du både har idrætspraktisk erfaring, og undervisningserfaring meget gerne på universitetsniveau.

Ansættelsesforhold
Ansættelse som undervisningsassistent sker efter Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteterne samt cirkulære om timeløn eller overenskomst for studenterundervisere ved universiteter mv. Det konkrete timetal fastsættes forud for hvert semester og aflønnes med en timeløn på kr. 250,38 Forberedelse af undervisning aflønnes med 1½ time pr. konfrontationstime. Ansættelse sker for en periode på 3 år.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingerne kan rettes til lektor Charlotte Svendler Nielsen csnielsen@nexs.ku.dk eller viceinstitutleder for undervisning Susanne Bügel, shb@nexs.ku.dk.

Ansøgning mv.
Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/ (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er universitetet i hænde senest Søndag den 20. September 2020, 23:59 GMT +2.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.