Undervisningsassistent til danskstudiet

Stilling som undervisningsassistent i Tekstproduktion 1 ved BA-uddannelsen i Dansk 

Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en stilling som undervisningsassistent for to hold i Tekstproduktion 1 på bacheloruddannelsen i Dansk ledig til besættelse pr. 1. september 2018 under forudsætning af fornøden holdopretrettelse. Disciplinen afvikles med i alt 2 x 3 timer ugentligt i 13 uger. 

For en indholdsmæssig beskrivelse af faget henvises til uddannelsens Studieordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Steffen Nordahl Lund på 6550 3307 eller e-mail snl@sdu.dk eller til studieleder Bjarne le Fevre Jakobsen på tlf. 6550 3418 eller e-mail: bjarne@sdu.dk. 

Kvalifikationskravet er kandidatniveau.

Ansøger bedes oplyse om han/hun har/har haft andre deltidsansættelser på SDU.

Ansættelsesperioden for en undervisningsassistent vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.

Der gøres opmærksom på, at der ikke er noget krav om, at den ansatte har timer hvert semester i ansættelsesperioden.

Undervisningsassistenter aflønnes i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.

Frigørelsesattest udstedes.

Ansættelse forudsætter positiv, fagkyndig vurdering af ansøgerens kvalifikationer, samt kvalifikationer på kandidatniveau.

Ansøgere skal vedlægge et CV, der blandt andet oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Underviser/lektor søges til automationsteknologuddannelsen på Erhvervsakademiet Lillebælt

Teknologi, Energi og Logistik

Som følge af øget aktivitet søger vi en underviser, der har lyst til at indgå i et team af undervisere på vores videregående automationsteknologuddannelse. På Erhvervsakademiet i Odense bliver der samarbejdet på tværs af fuldtidsuddannelserne og med...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Formidlere / undervisere

Byens Højskole

Odense
Vi er gået i gang med at planlægge efterårssæsonens kurser, foredrag og arrangementer og søger derfor dygtige formidlere. I Byens Højskole søger vi dygtige fagfolk, der er passionerede entusiaster og som brænder for at formidle deres håndværk og fag...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Ekstern lektor Religionsstudier

Syddansk Universitet

Ved Institut for Historie, er en stilling som ekstern lektor i Religionsstudier ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller snarest muligt derefter. Med henblik på undervisning i Projektorienteret Forløb ved Religionsstudier søges en person med...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Faglærere søges til Steiner HF

RUDOLF STEINER - SKOLEN I ODENSE

Rudolf Steiner-Skolen i Odense søger fra august 2018 undervisere timelærere med relevant akademisk uddannelse til at undervise i HF-fagene: biologi, dansk, engelsk, geografi, historie, kemi, matematik, musik, religion, samfundsfag og tysk. Ansættels...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ekstern lektor med undervisning i akut medicin

Syddansk Universitet

Ved Klinisk Institut Forskningsenheden for Akut Medicin opslås en stilling som Ekstern lektor i akut medicin til besættelse for perioden 01.09.2018 - 31.08.21 Funktionsområde: Undervisning og afvikling af eksamen primært i Akut medicin på Det Sundhe...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:27. maj 2018