Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsassistenter i excitable celler, neurofysiologi, og neuroanatomi til medicinstudiet

Institut for Neurovidenskab på Københavns Universitet søger 6 undervisningsassistenter til ansættelse pr. 1. september 2020, med undervisning i excitable celler, neurofysiologi, og neuroanatomi på kursus i excitable celler, og centralnervesystemets struktur og funktion.

Arbejdsopgaver
Stillingen som undervisningsassistent er en deltidsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver normalt af elementær karakter eller undervisning, der supplerer undervisning varetaget på adjunkt-, lektor- eller professorniveau. Det forventes ikke at du skal undervise i alle tre emner, men fokuserer på en eller to.

Dine kompetencer

Du skal have bestået 5. semester på medicinstudiet eller tilsvarende relevant studium og desuden have bestået kursus i excitable celler, og centralnervesystemets struktur og funktion med gode karakterer. Gode formidlingsmæssige/pædagogiske kompetencer og relevant forskningserfaring vil derudover blive vægtet.

Arbejdsopgaver

Stillingen som undervisningsassistent er en deltidsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver eller undervisning, der supplerer undervisning varetaget på adjunkt-, lektor- eller professorniveau.

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker som undervisningsassistent efter Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteterne samt Cirkulære om timeløn eller Overenskomst for studenterundervisere ved universiteter mv.

Det konkrete timetal fastsættes forud for hvert semester og aflønnes med en timeløn på 250,38 kr. (april 2020 niv.). Forberedelse af undervisning aflønnes med 1½ time pr. konfrontationstime, dvs. en samlet timeløn inkl. forberedelse på 625,95 kr. (april 2020 niv.).

For undervisningsassistenter, som stadig er studerende gælder endvidere, at hvis undervisningssessioner gentages inden for to uger, tildeles der fuld forberedelse til den første undervisningssession og halv forberedelse til de efterfølgende. For opgaveretning ydes alene aflønning for den tid, der medgår til retning af opgaverne.

Ansættelsernes varighed er op til tre år. Ved ansættelse som studenterunderviser ophører ansættelsen når kandidatbeviset er opnået.

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Jens Christian Rekling, IN, tlf.: 31 52 65 40, mail: jrekling@sund.ku.dk.

Ansøgning mv.

Din ansøgnings SKAL indeholde:

  • en motiveret ansøgning
  • et CV som ud over andre kvalifikationer også beskriver dine undervisningserfaringer
  • Hvis du er studerende: en udskrift af dine karakterer fra bachelorstudiet som du kan hente på KUnet i selvbetjeningen. Upload pdfen under "eksamensbevis"
Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/ (tryk på linket "SØG STILLINGEN"), så den er universitetet i hænde senest den 3. juli 2020.

Den videre proces

Den ansættelsesbemyndigede leder gennemgår efter ansøgningsfristens udløb alle modtagne ansøgninger sammen med ansættelsesudvalget og udvælger på den baggrund, hvilke ansøgninger, der er mest relevante i forhold til kravene i stillingsopslaget. Disse ansøgninger sendes til bedømmelse i bedømmelsesudvalget.

Alle ansøgere orienteres om, hvorvidt deres ansøgning er sendt videre til bedømmelse.

Du kan læse om rekrutteringsprocessen på https://jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger/rekrutteringsproces/

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.