Undervisningsassistenter i mikroøkonomi

Tre stillinger som undervisningsassistent med særlig henblik på undervisning inden for mikroøkonomi ved Økonomisk Institut på CBS er ledige til besættelse d. 1/8/18

Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed.

Stillingen omfatter:

  • Undervisning af holdøvelser i mikroøkonomi
  • Vejledning af de studerende
  • Retning af eksaminer
  • Brugen af MyEconLab

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske dansk og engelsk i skrift og tale. Der vil blive lagt vægt på om man har kendskab og erfaring med MyEconLab.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingen er du velkommen til at kontakte postdoc Leslie Christensen tlf: 38152544 eller e-mail: lc.eco@cbs.dk.

Ansøgningsfristen er 26/04/2018.

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevante undervisningsvirksomheder – herunder varighed– skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på http://www.cbs.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Institut for Statskundskab søger undervisningsassistenter til holdundervisning i fagene mikroøkonomi og makroøkonomi

Institut for Statskundskab

Ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, vil et antal stillinger som undervisningsassistent i økonomi være ledig pr. 1. september 2018. Stillingen som undervisningsassistent i økonomi omfatter undervisning på bacheloruddannelsen i fag...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Undervisningsassistent til Brugsklaver og Hørelære på IKK/Musikvidenskab

Det Humanistiske Fakultet

København
Ved Afdeling for Musikvidenskab på Institut for Kunst- og kulturvidenskab er en 3-årig stilling som undervisningsassistent ledigt til besættelse pr. 1.9.2018. Ansættelsen sker under forudsætning af fornøden bevilling. Ansøgeren skal varetage undervi...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Projektansat lærer til Guldberg Skole

Guldberg Skole

Frederiksberg
Ildsjæl til udskolingen på Guldberg Skole. Er du uddannet lærer og optaget af alsidigheden i læreropgaven? Foretrækker du at arbejde i team og ønsker du at bidrage til og udfolde dig på en skole i udvikling? Vil du samtidig gerne være nøgleperson fo...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Institut for Statskundskab søger eksterne lektorer til holdundervisning i fagene mikroøkonomi og makroøkonomi

Institut for Statskundskab

Ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, vil et antal stillinger som ekstern lektor i økonomi være ledig pr. 1. september 2018. Stillingen omfatter undervisning på bacheloruddannelsen i fagene mikroøkonomi og makroøkonomi. Du skal var...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lærer til 4. klasse på Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole

Vi søger den 1. august 2018 en grundskolelærer til vores 4. klasser Vi leder efter en lærer, der særligt kan dække fagene dansk og engelsk. Da vi vægter fålærerprincippet højt, kan der også være andre fag som skal dækkes. Det er et job for den ambit...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018