Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsassistenter til undervisning i fysiologi og anatomi

Biomedicinsk Institut på Københavns Universitet søger 10-15 undervisningsassistenter til ansættelse snarest muligt til varetagelse af undervisning i fysiologi og anatomi.

Ved ansættelse indgår du i et team som underviser på følgende kurser:

  • Basal humanbiologi (1. semester medicin, tandlæge og molekylær biomedicin)
  • Hjerte, kredsløb og lungekurset (anatomi, 4. semester medicin)
  • Mave, tarm og leverkurset (anatomi, 4. semester medicin)
  • Endokrinologi, reproduktion og blod (anatomi, 5. semester medicin)
  • Humanbiologi og Sygdomslære for ikke-klinikere (1. og 2. semester for studierne: Folkesundhedsvidenskab, Sundhed & Informatik, Medicin & Teknologi (civilingeniør) samt Kvantitativ biologi og sygdomsmodellering (civilingeniør))
Arbejdsopgaver

Stillingen som undervisningsassistent er en deltidsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver eller undervisning, der supplerer undervisning varetaget på adjunkt-, lektor- eller professorniveau. Det forventes, at du kan undervise på to hold på et af ovennævnte kurser. Undervisningsformerne er studenter-aktiverende undervisning (SAU) med holdstørrelser af 8, 12 og 24 studerende.

Dine kompetencer

Stillingen kræver, at du har erfaring inden for det faglige område du ansættes i, dvs. du skal have gennemført medicinstudiet til og med 4. semester som minimum, dog 5. semester som minimum for at kunne undervise i anatomi på kurset i endokrinologi, reproduktion og blod. Af hensyn til kontinuiteten i undervisningen bør du have mindst 4 semestre tilbage på studiet. Gode formidlingsmæssige/pædagogiske kompetencer vil blive vægtet positivt. Undervisningserfaring i anatomi eller fysiologi vægtes særdeles højt.

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker som undervisningsassistent efter Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteterne samt Overenskomst for studenterundervisere ved universiteter mv.

Det konkrete timetal fastsættes forud for hvert semester og aflønnes med en timeløn på 250,38 kr. Forberedelse af undervisning aflønnes med 1½ time pr. konfrontationstime, dvs. en samlet timeløn inkl. forberedelse på 625,95 kr.

For undervisningsassistenter som stadig er studerende gælder endvidere, at hvis undervisningssessioner gentages inden for to uger, tildeles der fuld forberedelse til den første undervisningssession og halv forberedelse til de efterfølgende. For opgaveretning ydes alene aflønning for den tid, der medgår til retning af opgaverne.

Ansættelsernes varighed er op til tre år. Ved ansættelse som studenterunderviser ophører ansættelsen når kandidatbeviset er opnået.

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Morten Bækgaard Thomsen (mbthom@sund.ku.dk) for 1. semester stillingerne.
Jens Christian Brings Jacobsen (jcbrings@sund.ku.dk) for 4. semester stillingerne og sygdomslære.
Hannelouise Kissow (kissow@sund.ku.dk) for 5. semester stillingerne.

Ansøgning mv.

Din ansøgning skal indeholde:

  • En kort motiveret ansøgning på max. 1 side med en tydelig angivelse af hvilket kursus, du ønsker at undervise på.
  • Et CV, som ud over andre kvalifikationer også beskriver dine undervisningserfaringer. Dit CV skal indeholde et billede og være på maximalt 2 sider.
  • En udskrift af dine karakterer fra studiet indtil videre, som du kan hente på KUnet i selvbetjeningen.
    Upload udskriften under eksamensbevis.
Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/ (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er universitetet i hænde senest den 3. juli 2020.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 37.000 studerende og 9.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.