Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungarbejder i Vejen

Firmabeskrivelse

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Jobbeskrivelse

Er du 15-17 år og kunne du tænke dig at tjene nogle lommepenge? – så har vi måske jobbet til dig!

Vi søger ungarbejdere, som har lyst til at hjælpe os med forskellige opgaver i laboratoriet, eksempelvis forberedelse af glasflasker til autoklave og pakning af slanger hertil, klargøring af søjler, foldning af filtre og andet forefaldende arbejde.

Arbejdstid

Du vil få 2-3 vagter i ugen af 2 timers varighed, som placeres på hverdage og planlægges under hensyntagen til din skolegang og fritidsaktiviteter.
Mødetiden er typisk mellem kl. 15 – 16, hvor du har fri to timer senere.
Der er som udgangspunkt ikke arbejde i weekenderne. Kun ved særligt opståede behov, hvilket ikke sker særlig ofte.

Kvalifikationer

Vi forventer af du er

 • Mødestabil og har en positiv indstilling
 • God til hurtigt at lære nye opgaver
 • Kan arbejde selvstændigt og motivere dig selv, så opgaverne bliver løst
 • Mellem 15 og 17 år
 • Du vil få en grundig introduktion til de arbejdsopgaver du skal løse. Derfor er det vigtigt, at du kan tage imod instrukser og har lyst til efterfølgende at arbejde selvstændigt, med de opgaver du får stillet.

  I afdelingen er der altid personale at henvende sig til, så du er aldrig overladt til dig selv. Og skulle du blive i tvivl om noget er det vigtigt, at du ikke er bange for at spørge om hjælp.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.