Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungarbejder til Flying Tiger Copenhagen, Kgs. Lyngby

Forestil dig et fritidsjob hvor du ikke har lyst til at det bliver fyraften, et sted omgivet af fede varer og sjove kollegaer. Et sted med mange og glade kunder. Sådan er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi vil rigtig gerne have dig som ny kollega.

Hvem er du?
Det skal være sjovt at være i en Flying Tiger Copenhagen butik – både for vores kunder, men også for dem der arbejder der. Derfor er du typen der kan skabe en fest for vores kunder, er god til at trimme hylder og, fylde dem med sjove varer, og i det hele taget sørge for at butikken altid ser flot og spændende ud. Det der med at komme for sent er ikke dig. Til gengæld synes du, at det er fedt at have travlt.

Vi har brug for en som kan arbejde 6-8 timer om ugen. Du skal være fyldt 15 og under 18 år. og have afsluttet 9. klasse. 

Sådan er vi!
Vi kan tilbyde dig et job på en uhøjtidelig arbejdsplads hvor du bliver en del af et team af søde, åbne og hjælpsomme kolleger der kan lide det de laver. Så hvis du elsker at være på, og er vild med Flying Tiger Copenhagens koncept, synes vi, at du skal blive ungarbejder i vores butik i Kgs Lyngby.

Skynd dig at sende en ansøgning ved at klikke på "Søg stillingen". Vi søger en ungarbejder til opstart hurtigst muligt. 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.