Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungdomspensionen søger vågen nattevagt

Ungdomspensionen søger vågen nattevagt

Din præcise baggrund er ikke afgørende, men du skal have erfaring med det pædagogiske område. Det vigtigste er, at du har energi, overskud og brænder igennem med et positivt væsen. Og så skal du kunne tænke dig at være med til at gøre en forskel for sårbare unge. Kan du sige ja til det, så er stillingen som nattevagt på Ungdomspensionen lige noget for dig!


På Ungdomspensionen har vi en ledig nattevagtsstilling på 31. timer pr. uge fra den 1. marts 2018. Tilbuddet er pædagogisk døgnbehandling for unge 10-15 år, hvor fundamentet bygger på KRAP, og den enkelte unges ressourcer og behov for udvikling. Målet for tilbuddets forebyggende og behandlende indsats er at skabe forudsætning for, at den unge bliver i stand til at genoptage eller fortsætte deres sociale, fysiske og psykiske udvikling. Vi skal have en dygtig nattevagt, der er nærværende og som kan give tryghed og omsorg - også når de unge er syge eller vågner om natten.
• Erfaring med/interesse for anbragte unge - er tydelig i ord og handlinger, tager ansvar og kan sætte grænser.

• Ro på dig selv og kan rumme svære relationer/situationer

• Evne til at arbejde selvstændigt herunder planlægge og prioritere opgaver i nattevagten

• Lyst til praktiske opgaver, samt drage omsorg og holde opsyn med de unge

• Loyalitet over for aftaler og trufne beslutning omkring de unge

• Forståelse for pædagogiske metoder/tænkning - Du skal arbejde anerkendende med udgangspunkt i den unges ressourcer og udviklingspotentiale

• Ansvar og indflydelse

• Et spændende og udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag

• Skiftende vagter og arbejde hver 3. weekend

• Vi er ambitiøse og vil tilbyde de unge den bedste behandling. Derfor forventer vi også, at du vil deltage i efteruddannelse i det omfang, der er behov for detDu kan få yderligere oplysninger mandag til fredag 9-12, ved at kontakte leder, Jakob Skovbakke jask@thisted.dk 2974 4491 eller stedfortræder, Dorte K. Stenderup Jensen, dkn@thisted.dk 4029 6095


Ved eventuel ansættelse skal der underskrives samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest, og du skal have kørekort til bil.


Ansøgningsfrist: Fredag den 23. februar 2018 kl. 9.00.


Der forventes afholdt samtaler i uge 9.


Kronborgvejens Ungdomspension er en døgninstitution for anbragte unge mellem 10 og 15 (18) år. Tilbuddet er godkendt efter § 66, stk. 1, nr. 6, lov om social service. Ungdomspensionen har 10 døgnpladser og 1 akutdøgnplads. Målgruppen er børn og unge, som har været udsat for omsorgssvigt. Målgruppen er kendetegnet ved generelle relations- og tilknytningsforstyrrelser. Der er tale om børn/unge, som udviser betydelige kontakt-, udviklings- og adfærdsvanskeligheder og ofte er i fejludvikling på de følelsesmæssige, sociale og kognitive områder, og med behov for omsorg og massiv støtte til trivsel og udvikling.


Du kan se Børne- og Familierådgivningens organisation samt læse mere på Thisted Kommunes hjemmeside: http://www.thisted.dk og nærmere om kommunens ledelsesgrundlag her. ( http://www.thisted.dk/OmKommunen/Organisation%20og%20forvaltninger/Ledelsesgrundlag.aspx )


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her