Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungekonsulent til arbejdet med udsatte unge i alderen 12-18/23 år

U:point er et specialiseret socialfagligt tilbud til unge og familier i udsatte positioner. Vores kunder er primært kommuner, der ønsker et højt kvalificeret alternativ til mere indgribende foranstaltninger. Vi leverer tids- og fagfleksible løsninger på komplekse opgaver. Vi arbejder på hele Sjælland.

I arbejdet spiller du en central rolle for de unge ved at være en ressource- og omsorgsperson. En af dine stærkeste kompetencer er at danne tillidsskabende relationer, hvor du har en anerkendende tilgang. Du sætter dig ind i den unges livsverden og møder den unge i øjenhøjde, ligesom du tilgår den unge nysgerrigt og åbent.

Du arbejder selvstændigt i møderne med den unge, som primært foregår i den unges eget hjem og nærmiljø. Den unges forældre og netværk er inddraget i arbejdet, men du har en fin sans for balancen ift. din rolle som den unges støtte og at være bindeleddet mellem den unge og familien.

Du møder en omskiftelig hverdag, som stiller krav til høj fleksibilitet og hurtig handling. Vi lægger stor vægt på variation i tilgang og opgaveløsning, så vi kan matche den enkelte unges behov og derfor vil du også møde en høj grad af frihed til at planlægge dit eget arbejde.

Vi har fokus på at motivere de unge til at gå på opdagelse i egne ressourcer, mål og ønsker for fremtiden. Vi støtter de unge i refleksion og til at omsætte ord til handling. Vi tilbyder meningsfulde fællesskaber som støtter de unge til at udvikle sociale kompetencer med henblik på at navigere i samfundets krav og forventninger.

Vi forventer at du har en solid forståelse for pædagogikken og en relevant socialfaglig uddannelse. Du har praksisnær erfaring i arbejdet med unge med komplekse sociale, psykosociale og psykiske vanskeligheder og gennem din faglighed og engagement kan du skabe positiv udvikling og forandring. Du kan uden besvær sondre mellem teori og praksis og udover at være fagligt robust, er du også dygtig til at dokumentere dit arbejde, hvor du kan beskrive både i skrift og tale, hvordan din empiri danner grundlag for dine slutninger.

Du kan sætte trygge rammer og fastholde en struktur med henblik på at udvikle den unges kompetencer. Du kan tilrettelægge aktiviteter med fokus på handleplanen og som er meningsgivende for den unge. Du trives i at indgå i en foranderlig hverdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs.

Den rette kandidat opfylder blandt andet:

  • Du er fagligt nysgerrig både indadtil og udadtil, og kan koble teori og praksis. Herunder at omsætte handleplanens mål til konkret udviklingsarbejde med den unge.
  • Du kan arbejde med en varieret gruppe af unge
  • Har lyst til, evner og er nysgerrig på det tværfaglige samarbejde i et team af fagligt stærke og passionerede kolleger.
  • Du er i besiddelse af indre ro og er opmærksom på egne grænser.
  • Du har kendskab til mentalisering og kan arbejde med at fordre den enkeltes mentaliseringsevne.
  • Du besidder tålmodighed og hviler i, at den unges udvikling tager tid og at vejen til forandring nogle gange kan betyde, at der opleves modgang.
  • Du tænker kreativt, er idérig og eklektisk metodisk, når det giver mening.
  • Du har drive og humor, som et vigtigt element i dit arbejde.

Vilkår og tiltrædelse
Fuldtidsstilling. Løn efter individuel forhandling. Pensions- og forsikringsordning.
Forudsætningen er en børne- og straffeattest uden bemærkninger.
Vi arbejder på hele Sjælland, så det er nødvendigt, at du har kørekort og bil.
Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi har travlt og mangler vores nye kollega.

Ansøgning og CV skal du sende til mette@upoint.dk eller via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Hvis du har spørgsmål kan du ringe til fagligt ansvarlig Ahu Öztürk på telefon 42 45 73 65 eller administrativ leder Mette Libstrup på telefon 42 44 73 65.

Om U:point
U:point blev etableret i 2017 og er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Vi er organiseret omkring løsningen af vores faglige opgaver, og vi arbejder med en høj grad af selvledelse. Vi er i dag 8 fastansatte kollegaer samt et akutteam.

U:point er udpeget som VISO-leverandør under Socialstyrelsen og tilbyder rådgivning til kommuner og fagpersoner i særligt komplicerede sager om udsatte børn og unge.

Om at arbejde i U:point
Vil du vide, hvorfor vi er selvledende?
Er du interesseret i at høre om, hvordan vi arbejder med fagfleksibilitet?
Vil du have information om, hvad det betyder, at U:point er en socialøkonomisk virksomhed?
Må vi vise dig, hvad der kendetegner en U:pointer?

Kig rundt på vores hjemmeside og send os en ansøgning sammen med dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.