Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungekoordinator/pædagog til Klub Roskilde Midt med opgaver i det boligsociale felt

Vil du være med til at hjælpe unge videre i livet og være med til at skabe meningsfulde fællesskaber for børn og unge i Roskilde?
Du vil blive ansat i Klub Roskilde Midt under Roskilde Kommune, hvor du halvdelen af tiden vil indgå med bl. a. følgende opgaver:

 • Medudvikler af vores 4 aftentilbud, så de er tidssvarende og appellerer til målgruppen 13-17 årige i Roskilde kommune, herunder koordinere aktiviteter og ture på tværs af de 4 afdelinger.
 • Være tovholder og nytænkende på vores ungetiltag ud over aftentilbuddet. Pt. er det Mind Your Own Business og lektiecaféer.
 • Deltage på LKA-møder (ledelse-koordinator-administrativ) med afdelingskoordinatorer.
 • Mødeafholdelse og mødeplanlægning for Klub Ung-delen.
 • Primus motor på at udarbejde årsplan/månedsplan og ikke mindst at få denne kommunikeret ud til målgruppen.
 • Have timer i fritidsklub og Klub Ung.

Den anden halvdel af tiden vil du indgå i det boligsociale team, der består af fem medarbejdere med forskellige fagligheder. Det boligsociale team har kontor i det almene boligområde Æblehaven lige ved siden af idrætsbiblioteket, der er et utraditionelt bibliotek, hvor bøgerne er skiftet ud med alle tænkelige idræts – og legeredskaber, som børn og unge kan låne. Idrætsbiblioteket er også udgangspunkt for flere beboerarrangementer og sportsaktiviteter i løbet af året. Det er også her Jobplaneten holder til.

I boligområderne vil du få følgende arbejdsopgaver:
I regi af brobygning til det lokale klub- og foreningsliv:

 • Trække børn/unge fra klubberne over til aktiviteter i boligområderne
 • Trække børn/unge fra boligområderne over til aktiviteter i klubberne
 • Samarbejde med medarbejderne for Det rullende idrætsbibliotek om ovenstående
 • Deltage i bemanding af idrætsbiblioteket og afvikling af aktiviteter
 • Støtte op om Turning Tables aktiviteter i Æblehaven

I regi af jobplaneten vil arbejdsopgaverne være inden for disse områder:

 • Kontakt, opstartssamtaler og opfølgning til unge der er i projektet
 • Deltage i netværksmøder og andre relevante aktiviteter, såsom særlige praktikforløb for elever fra folkeskolen på Erhvervsskolerne og medvirker til at koordinerer disse.
 • Hjælpe med ansøgninger (fritidsjob caféer) og kontakt med virksomheder og samarbejdspartnere.
 • Medvirker til udvikling og forankring af indsatsen

Opgaverne vil skulle løses i tæt samarbejde med dine kolleger i fritidsklubberne, de ansatte i den boligsociale helhedsplan samt en lokal kunst- musik- og kulturindsats i Æblehaven, som udføres af foreningen Turning Tables.
Der vil løbende være andre opgaver som deltagelse i arrangementer, fest m.v., som der organiseres for og med klubbernes medlemmer og det samme for boligområdernes beboere.

Du:

 • Er uddannet pædagog eller har anden relevant uddannelse/erfaring med at arbejde med målgruppen i lignende tilbud.
 • Har gerne erfaring med at skabe fritidsjobs til børn og unge og/eller har erfaring med træning og instruktion af unge som træner/instruktør i foreningslivet.
 • Er god til at skabe kontakt og til at danne relationer.
 • Arbejder systematisk og grundigt, og formår selvstændigt at løse dine opgaver.
 • Sætter pris på tydelig og konstruktiv ledelse og bidrager med godt følgeskab.
 • Har en betydelig faglig ballast og ikke mindst drivet og energien til at udvikle vores ungetilbud sammen med kolleger, ledelse, børn og unge. Du vil inden for de aftalte mål og rammer have udstrakt selvstændighed.
 • Er bevidst om, at du skal lægge en opsøgende og kommunikativ udadrettet indsats for at få fat i de børn og unge, som endnu ikke ved, hvilke udviklende fællesskaber, de har mulighed for at være en del af – herunder gerne erfaring og viden om kommunikation på digitale og sociale medier, da målgruppen i høj grad orienterer sig via disse.

Det boligsociale arbejde
De boligsociale indsatser sker inden for rammerne af en såkaldt ’boligsocial helhedsplan’. Det er 4-årig indsats i almene boligområder, der har til formål at skabe tryghed og trivsel blandt beboerne og give beboerne i områderne gode forudsætninger for at få fodfæste i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet gennem indsatser, der er målrettet beskæftigelse, uddannelse, kriminalitetsforebyggelse samt integration.

Om os:
Klub Roskilde Midt er en arbejdsplads med ca. 35 medarbejdere, 600 fritidsklubbørn (10-13 år) på 5 afdelinger, 4 Klub Ung-afdelinger (13-17 år), opsøgende arbejde, skolesamarbejde m.m. Vi har en bred og varieret vifte af tilbud og aktiviteter til børn og unge, og vi ønsker fortsat at udvikle disse tilbud. Vi har et tæt samarbejde med de 4 andre klubområder i Roskilde Kommune, og det vil du også have mulighed for.

Kerneopgaven - børn og unges livsduelighed – kommer før alt andet og vi forpligter os til at prioritere denne.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er 35 timer pr. uge

Arbejdstiden vil være eftermiddags- og tidlige aftentimer i forhold til de unge, men også ind i mellem formiddagstimer ift. møder m.m., samt enkelte weekenddage. Du er selv med til at planlægge, hvordan det passer bedst, selvfølgelig med forbehold for opgavens udførelse.

Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest inden ansættelse.

Ansøgningsfristen er d. 16. april 2021. Tiltrædelse: 1. maj eller snarest derefter

Flere oplysninger:
Spørgsmål til brobygning til det lokale klub- og foreningsliv, så kontakt boligsocial medarbejder, Jakob Murning på 2448 2539
Spørgsmål til Jobplaneten og arbejdet med lommepenge- og fritidsjob, så kontakt boligsocial medarbejder, Jens Birkedal på 5128 5859
Pædagogisk leder i Klub Roskilde Midt Christian Vinkel Clausen, telefon 2154 0388


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.