Gem job

Ungerådgivningen i Center for Sundhed og Forebyggelse søger ny kollega

Brænder du for unge, udvikling, tværfagligt samarbejde og netværkspleje? Så har Ungerådgivningen (i Center for sundhed og Forebyggelse) stillingen. Vi søger ny kollega på fuld tid pr. 1. oktober 2022.

Ungerådgivningen i Bornholms Regionskommune tilbyder rådgivning efter serviceloven § 11 og behandling efter Serviceloven § 101. Målgruppen for § 11 er unge op til 30 år og målgruppen for § 101 er unge op til og med 25 år.

Vi søger ny kollega, der har lyst til at blive en del af den gode drift og udvikling og som kan omsætte dette i et tværfagligt samarbejde med unge, forældre og professionelle.
Ungerådgivningen er optaget af at have både bredde og dybde i de faglige kompetencer i arbejdet. Det tror vi på er vigtigt i forhold til at tilbyde unge, pårørende og professionelle virksomme indsatser både i det forebyggende og det behandlende arbejde. Det forventes af medarbejderne i Ungerådgivningen, at de både kan samarbejde i et lille team, i en større enhed, med mange samarbejdspartnere, men også at de kan arbejde selvstændigt og på eget faglige og saglige initiativ. Alle medarbejdere i Ungerådgivningen tager del i både rådgivningsindsatsen efter servicelovens § 11 og behandlingsindsatsen efter servicelovens § 101.
Derudover er der en alsidig opgaveportefølje, der knytter sig til rådgivnings- og behandlingsindsatsen. Det være sig sparring med samarbejdspartnere, tværgående samarbejde omkring den unge, oplæg på uddannelsesinstitutioner, arbejdsopgaver i den fælles modtagelse, diverse administrative opgaver, udformning og redigering af pjecer, brochure, udarbejdelse af afrapportering til kommunens administration og politiske niveau mm. Ungerådgivningen er i dag bemandet af 3 medarbejdere med forskellige baggrunde inden for det socialfaglige, pædagogiske og sundhedsfaglige felt.   

Du får:

 • Et selvstændigt arbejde med faglige udfordringer
 • Et team af fagligt dygtige og erfarne kolleger
 • Supervision med ekstern supervisor
 • Et arbejdsområde, der er under løbende udvikling og hvor du i høj grad selv kan – og også forventes at – byde dig til
 • Intern oplæring i behandlingsmetoden MOVE

Du er:

 • Faglig dygtig, samarbejds- og udviklingsorienteret
 • God til at skabe kontakt og møde folk i øjenhøjde
 • Tålmodig og vedholdende i relations arbejdet – herunder gerne praksiserfaring med sårbare og eller udsatte borgere, unge og deres pårørende.
 • God til at kommunikere klart og tydeligt både på skrift og i tale, da der er behov for kommunikation i forhold til unge, deres pårørende, politikere, samarbejdspartnere og pressen/offentligheden
 • Fleksibel i tilgang og mindset og god til at perspektivere og udvise empati

Du har:

 • Forståelse for tværfaglige komplekse sammenhænge. Du kan evne og magte kontakten med unge, der til tider har komplekse problemstillinger og også flere kontaktpunkter i kommunen og i sundhedsvæsnet. Derfor skal du kunne udvise forståelse og respekt for disse andre sammenhænge og agere sammen med den unge heri.
 • Forståelse for ungdomskultur. Du forstår og accepterer, at unge i dag har andre muligheder, rammer, kommunikationsformer og handlemåder end tidligere – og du interesserer dig for at forstå disse.
 • Du har viden om og forstår brug og misbrug af rusmidler i et større perspektiv.
 • Kørekort B

Du kan:

 • Arbejde selvstændigt inden for Rusmiddelområdet rammer
 • Håndtere komplekse situationer og holde fokus heri
 • Arbejde struktureret og dokumentérbart med behandlingsværktøjer og -progression

Arbejdet:

Det centrale omdrejningspunkt for alle medarbejderne i Ungerådgivning er;

 • Rådgivnings- og behandlingsindsatsen efter servicelovens §§ 11 og 101.
 • Inddragelse af den unges familie, netværk og relevante samarbejdspartnere.
 • Samarbejdet med uddannelsesinstitutioner – både ordinære ungdomsuddannelser og institutioner, der arbejder med at forberede unge til uddannelse
 • Faglig, saglig og relevant vejledning og rådgivning til pårørende og professionelle om rusmidler i relation til unge og trivsel.
 • Samarbejde og sparringsforløb med det professionelle netværk, så de kan tage de indledende samtaler og bygge bro til Ungerådgivningen
 • Udvikling af Ungerådgivningens tilbud

*MOVE er en metode, der er målrettet unge i alderen 15 til 25 år med et behandlingskrævende rusmiddelbrug. Metoden bygger på et struktureret samtaleforløb, som består af en screeningssamtale, 12 ugentlige behandlingssamtaler og en opfølgende behandling over seks måneder. Samtaleteknikkerne bygger på kognitiv adfærdsterapi og den motiverende samtale; du kan læse mere om MOVE på Socialstyrelsens hjemmeside:
https://socialstyrelsen.dk/nyheder/2019/move-effektiv-behandling-af-unges-rusmiddelprobleme/hvad-er-move

Mere om Ungerådgivningen:
Ungerådgivningen er en mindre enhed organiseret i Center for Sundhed og Forebyggelse i Bornholms Regionskommune. Ledelsen varetages af lederen af Rusmiddelområdet i centret.
Ungerådgivningens fysiske placering i Ungeporten og tæt kontakt til UU-vejledere, sagsbehandlere mv., er medvirkende til at Ungerådgivningen er en væsentlig del af Bornholms Regionskommune Sammenhængende UngeIndsats (SUI) og Ungerådgivningens indsats og tilbud er således medvirkende til at den unges forankring og fastholdelse i uddannelse og job.
Ungerådgivningen, der i dag har 3 medarbejdere, er et let tilgængeligt tilbud (såkaldt ”lavtærskeltilbud”) til unge med et problematisk forbrug af rusmidler og til deres pårørende, samt et tilbud, der giver sparring og samarbejder med andre professionelle, der har daglig og løbende kontakt med de unge i dette problemfelt.
Ungerådgivningen er inspireret af en ikke-stigmatiserende tilgang til rusmiddelproblematikken og bygger på en systemisk, løsningsfokuseret og kognitiv tilgang til den unge og rusmiddelforbruget. Det vil sige, at der arbejdes med en systemisk problemforståelse, hvor den unges problemer anskues som skabt og opretholdt gennem de systemer, relationer og kontekster, som den unge indgår i. Ud fra dette perspektiv ses rusmidlerne som et symptom på  øvrige problemer i den unges liv. Den unge skal først og fremmest ses som ung fremfor misbruger, og perspektivet bygger på en helhedsorienteret tilgang, hvor der tages udgangspunkt i hele den unges liv, den unges udfordringer og den unges ressourcer. Det betyder også, at der lægges stor vægt på inddragelse af den unges familie, netværk og relevante samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-10-2022.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 12-08-2022. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 24-08-2022
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnny Bondorff 56927501, Louise M. Andersen 56927517 Hanne Simone Emili Ulrich på 56927507 eller 30182092.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Ungerådgivningen i Center for Sundhed og Forebyggelse søger ny kollega

Brænder du for unge, udvikling, tværfagligt samarbejde og netværkspleje? Så har Ungerådgivningen (i Center for sundhed og Forebyggelse) stillingen. Vi søger ny kollega på fuld tid pr. 1. oktober 2022.

Ungerådgivningen i Bornholms Regionskommune tilbyder rådgivning efter serviceloven § 11 og behandling efter Serviceloven § 101. Målgruppen for § 11 er unge op til 30 år og målgruppen for § 101 er unge op til og med 25 år.

Vi søger ny kollega, der har lyst til at blive en del af den gode drift og udvikling og som kan omsætte dette i et tværfagligt samarbejde med unge, forældre og professionelle.
Ungerådgivningen er optaget af at have både bredde og dybde i de faglige kompetencer i arbejdet. Det tror vi på er vigtigt i forhold til at tilbyde unge, pårørende og professionelle virksomme indsatser både i det forebyggende og det behandlende arbejde. Det forventes af medarbejderne i Ungerådgivningen, at de både kan samarbejde i et lille team, i en større enhed, med mange samarbejdspartnere, men også at de kan arbejde selvstændigt og på eget faglige og saglige initiativ. Alle medarbejdere i Ungerådgivningen tager del i både rådgivningsindsatsen efter servicelovens § 11 og behandlingsindsatsen efter servicelovens § 101.
Derudover er der en alsidig opgaveportefølje, der knytter sig til rådgivnings- og behandlingsindsatsen. Det være sig sparring med samarbejdspartnere, tværgående samarbejde omkring den unge, oplæg på uddannelsesinstitutioner, arbejdsopgaver i den fælles modtagelse, diverse administrative opgaver, udformning og redigering af pjecer, brochure, udarbejdelse af afrapportering til kommunens administration og politiske niveau mm. Ungerådgivningen er i dag bemandet af 3 medarbejdere med forskellige baggrunde inden for det socialfaglige, pædagogiske og sundhedsfaglige felt.   

Du får:

 • Et selvstændigt arbejde med faglige udfordringer
 • Et team af fagligt dygtige og erfarne kolleger
 • Supervision med ekstern supervisor
 • Et arbejdsområde, der er under løbende udvikling og hvor du i høj grad selv kan – og også forventes at – byde dig til
 • Intern oplæring i behandlingsmetoden MOVE

Du er:

 • Faglig dygtig, samarbejds- og udviklingsorienteret
 • God til at skabe kontakt og møde folk i øjenhøjde
 • Tålmodig og vedholdende i relations arbejdet – herunder gerne praksiserfaring med sårbare og eller udsatte borgere, unge og deres pårørende.
 • God til at kommunikere klart og tydeligt både på skrift og i tale, da der er behov for kommunikation i forhold til unge, deres pårørende, politikere, samarbejdspartnere og pressen/offentligheden
 • Fleksibel i tilgang og mindset og god til at perspektivere og udvise empati

Du har:

 • Forståelse for tværfaglige komplekse sammenhænge. Du kan evne og magte kontakten med unge, der til tider har komplekse problemstillinger og også flere kontaktpunkter i kommunen og i sundhedsvæsnet. Derfor skal du kunne udvise forståelse og respekt for disse andre sammenhænge og agere sammen med den unge heri.
 • Forståelse for ungdomskultur. Du forstår og accepterer, at unge i dag har andre muligheder, rammer, kommunikationsformer og handlemåder end tidligere – og du interesserer dig for at forstå disse.
 • Du har viden om og forstår brug og misbrug af rusmidler i et større perspektiv.
 • Kørekort B

Du kan:

 • Arbejde selvstændigt inden for Rusmiddelområdet rammer
 • Håndtere komplekse situationer og holde fokus heri
 • Arbejde struktureret og dokumentérbart med behandlingsværktøjer og -progression

Arbejdet:

Det centrale omdrejningspunkt for alle medarbejderne i Ungerådgivning er;

 • Rådgivnings- og behandlingsindsatsen efter servicelovens §§ 11 og 101.
 • Inddragelse af den unges familie, netværk og relevante samarbejdspartnere.
 • Samarbejdet med uddannelsesinstitutioner – både ordinære ungdomsuddannelser og institutioner, der arbejder med at forberede unge til uddannelse
 • Faglig, saglig og relevant vejledning og rådgivning til pårørende og professionelle om rusmidler i relation til unge og trivsel.
 • Samarbejde og sparringsforløb med det professionelle netværk, så de kan tage de indledende samtaler og bygge bro til Ungerådgivningen
 • Udvikling af Ungerådgivningens tilbud

*MOVE er en metode, der er målrettet unge i alderen 15 til 25 år med et behandlingskrævende rusmiddelbrug. Metoden bygger på et struktureret samtaleforløb, som består af en screeningssamtale, 12 ugentlige behandlingssamtaler og en opfølgende behandling over seks måneder. Samtaleteknikkerne bygger på kognitiv adfærdsterapi og den motiverende samtale; du kan læse mere om MOVE på Socialstyrelsens hjemmeside:
https://socialstyrelsen.dk/nyheder/2019/move-effektiv-behandling-af-unges-rusmiddelprobleme/hvad-er-move

Mere om Ungerådgivningen:
Ungerådgivningen er en mindre enhed organiseret i Center for Sundhed og Forebyggelse i Bornholms Regionskommune. Ledelsen varetages af lederen af Rusmiddelområdet i centret.
Ungerådgivningens fysiske placering i Ungeporten og tæt kontakt til UU-vejledere, sagsbehandlere mv., er medvirkende til at Ungerådgivningen er en væsentlig del af Bornholms Regionskommune Sammenhængende UngeIndsats (SUI) og Ungerådgivningens indsats og tilbud er således medvirkende til at den unges forankring og fastholdelse i uddannelse og job.
Ungerådgivningen, der i dag har 3 medarbejdere, er et let tilgængeligt tilbud (såkaldt ”lavtærskeltilbud”) til unge med et problematisk forbrug af rusmidler og til deres pårørende, samt et tilbud, der giver sparring og samarbejder med andre professionelle, der har daglig og løbende kontakt med de unge i dette problemfelt.
Ungerådgivningen er inspireret af en ikke-stigmatiserende tilgang til rusmiddelproblematikken og bygger på en systemisk, løsningsfokuseret og kognitiv tilgang til den unge og rusmiddelforbruget. Det vil sige, at der arbejdes med en systemisk problemforståelse, hvor den unges problemer anskues som skabt og opretholdt gennem de systemer, relationer og kontekster, som den unge indgår i. Ud fra dette perspektiv ses rusmidlerne som et symptom på  øvrige problemer i den unges liv. Den unge skal først og fremmest ses som ung fremfor misbruger, og perspektivet bygger på en helhedsorienteret tilgang, hvor der tages udgangspunkt i hele den unges liv, den unges udfordringer og den unges ressourcer. Det betyder også, at der lægges stor vægt på inddragelse af den unges familie, netværk og relevante samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.
Ansættelsen er pr. 01-10-2022.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 12-08-2022. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 24-08-2022
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnny Bondorff 56927501, Louise M. Andersen 56927517 Hanne Simone Emili Ulrich på 56927507 eller 30182092.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.  
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.