Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UNICEF DK søger Senior Financial Controller

Vil du være med til at løfte vores veldrevne finansafdeling til nye højder i en digital transformation? Har du en bred erfaring med afledte regnskabs- og skattemæssige opgaver og trives du med mange udviklingsinitiativer og et tæt samarbejde med dit team?

UNICEF leder efter en skarp Senior Financial Controller som i tæt samarbejde med finansdirektøren får det koordinerende ansvar for alle afledte regnskabs – og skattemæssige opgaver i forbindelse med vores kommende omlægning til ny organisatorisk struktur.

UNICEF Danmark har i de seneste år gennemgået en stor vækst, både målt på de opnåede økonomiske resultater samt de markeder, vi opererer på. Det sætter nye krav til måden, vi arbejder på. UNICEF Danmark har derfor igangsat en række transformationer både digitalt og organisatorisk. Alle de nye indsatsområder har en afledt effekt på finansafdelingen både i forhold til volumen og rapporteringer.  

Et godt team
Du bliver en del af vores finansteam som i dag består af 5 medarbejdere, hvis hovedopgave er at varetage de finansielle transaktioner, økonomistyring samt aflæggelse af regnskab og diverse rapporteringer. Vi arbejdet tæt sammen i teamet og skal i nærmeste fremtid implementere et nyt ERP-system samt BI-løsning. UNICEF Danmark er en dynamisk arbejdsplads som er i rivende udvikling, og i finansteamet arbejder vi tæt sammen med resten af huset. Godt kollegaskab, humor og samarbejde nøgleord både i vores team og i resten af UNICEF Danmark.

Opgaver og ansvar:
Stillingen dækker en bred vifte af opgaver i finansafdelingen med særlig fokus på den digitale transformation. Mere konkret skal du:

 • Koordinere Due Diligence opgaver i forbindelse med oplægning til ny organisatorisk struktur
 • Udarbejde regnskaber i forbindelse med oplægningen til ny organisatorisk struktur 
 • Supportere ved opstilling af selvangivelse og skattenote i regnskabet
 • Indgå i et projektteam i forbindelse med implementering af nyt ERP og BI
 • Yde sparring vedr. budgetudarbejdelse ved diverse projekt – og programansøgninger
 • Opfølge med lederne indenfor nogle af vores specifikke afdelinger

Er det dig?
Som person er det vigtigt, at du er grundig og har styr på detaljerne. Du har analytiske evner og en dokumenteret god forretningsforståelse med en grundlæggende positiv tilgang til at løse opgaverne. Du kan lide at give dig i kast med nye udfordringer. Du værdsætter det gode samarbejde ved at være social og udadvendt, gerne tilsat en portion humor.

Du skal være flydende i dansk og engelsk både i skrift og tale. Derudover ser vi gerne at du har:
 • Minimum 5 års kompetence indenfor ovenstående ansvarsområder
 • Et teamorienteret fokus for fælles mål på tværs af afdelinger og organisationen
 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, forventeligt fra CBS eller lignende
 • Kendskab til ERP-systemer (AX og Dynamics 365 vil være en fordel)
 • Erfaring med fondsregnskaber og - skat vil være en fordel


UNICEF Danmarks mission
UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi de mest udsatte børn, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag.

UNICEF Danmarks mål er at blive den organisation i Danmark, der associeres mest med børn og indsatsen for børns rettigheder i hele verden. Ambitionen er at have de mest generøse bidragsydere og det størst mulige indsamlet bidrag til UNICEF’s globale indsats.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.