Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uopfordrede ansøgninger SSA og SSH

Nu har du muligheden for at blive en del af en arbejdsplads, hvor omsorg, nærvær og pleje er i centrum. Har du lyst til af have en afgørende betydning hos borgere, der er visiteret til hjælp? Så er det dig vi leder efter som social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælpere i Ældre & Sundhed.

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, da vi løbende har brug for social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til vikariater samt faste stillinger - både som udekørende eller på vores plejecentre.
 
Hvordan bliver dine arbejdsdage?
Det er forskelligt, hvordan din arbejdsdag bliver alt efter, om du arbejder som (a) udekørende eller på et (b) plejecenter.
 
(a) Udekørende SSA/SSH
Hej fru Jensen! - Som udekørende SSA/SSH er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du vil derfor opleve stor afveksling fra dag til dag.
 
Som udekørende SSA skal du bl.a. arbejde med sårpleje og medicindispensering eller foretage palliativ smertelindrende behandling til en borger.
 
Som udekørende SSH skal du måske give en borger hjælp til at komme til kræfter igen efter en indlæggelse, så hun selv kan gå i bad igen, eller hjælpe en borger i tøjet, og udføre almindelig personlig pleje og praktisk hjælp, som f.eks. støvsugning.
 
Du skal derfor kunne trives med at møde nye mennesker, arbejde selvstændigt og have skiftende opgaver.
 
(b) SSA/SSH på et plejecenter
"Hvis blomster ikke får gødning og vand, så kan de ikke gro og trives… Det kan vores borgere heller ikke, hvis de ikke får indhold i hverdagen!"

Som SSA/SSH på et plejecenter får du - foruden plejeopgaverne - også mulighed for at være med til at give borgerne indhold i hverdagen med udgangspunkt i deres livshistorie. Du tager f.eks. den tidligere landmand med ud til en mark for at se på køer, eller du får den tidligere husmor til at fortælle, hvordan man bager de bedste kager i verden.

Kom med ombord!
Uanset om du vil være udekørende SSA/SSH, eller SSA/SSH på et plejecenter, får du mulighed for at udvikle dine kompetencer både på jobbet og på kurser. Du får gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen, og de er parate til at give dig gode råd og sparring ift. opgaveløsningen. Hos os vil du opleve tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver de bedste resultater. Du vil som vores nye kollega deltage på et internt introduktionskursus, samt få en grundig introduktion til vores organisation i praksis.

Du kan sammen med din teamleder og planlægger få indflydelse på din vagtplan udfra dine ønsker og teamets behov. Der er derfor gode muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv med privatlivet.


”Personalet skal have kendskab til den enkelte beboers livshistorie. Det hjælper personalet til at indføre elementer af beboernes tidligere liv i dagligdagen på plejecenteret. Beboerne oplever nemlig en ro, når de får lov til at beskæftige sig med noget fra deres fortid,” forklarer Teamleder Karin Hansen, der har været ansat siden 1987.

Fagligheden er i top
Vi vægter den innovative tilgang til opgaveløsningen med stort fokus på patientsikkerhed i det daglige. Dette med udgangspunkt i retningslinjerne i Den Danske Kvalitets Model (DDKM) og I Sikre Hænder (ISH) samt praktisk procedure i sygepleje (VAR). Vi har stort fokus på eget og kollegaers arbejdsmiljø og er arbejdsmiljøcertificeret. Klik på de forskellige links, hvis du vil læse mere herom.
 
Vores forventninger til dig:

  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent med gyldig autorisation, eller uddannet social- og sundhedshjælper.
  • Du er fagligt velfunderet.
  • Du er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket.
  • Du evner at arbejde både selvstændigt og tværfagligt.
  • Du er fortrolig med elektronisk journalføring.
  • Du er god til at begå dig blandt borgere, pårørende og kollegaer ud fra en anerkendende og pædagogisk tilgang.
  • Du er mødestabil, fleksibel og positiv.
  • Du har gyldigt førerbevis til bil.
 
Du kan læse mere om stillingen i Job- og personprofilerne for social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter samt se organisationsdiagram for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune. På denne oversigt kan du se vores distrikter og placering af plejecentre.

Ansættelsesvilkår
Der medfølger mange rettigheder og fordele ved at være ansat i det offentlige, som fx overenskomstforhandlet løn, gode pensionsordninger, 6. ferieuge, særlig feriegodtgørelse, barsel med løn, 2 årlige omsorgsdage pr. barn under 7 år og overenskomstbestemte seniordage.
 
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
Løntillæg ud fra fleksibilitet og erfaring ud fra gældende overenskomst og arbejdstidsaftale.
 
Ansøgningsproces
Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer online ved at klikke på ”Send ansøgning” nedenfor. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest. Timetal samt startdato er efter ønske og drøftes til ansættelsessamtalen.

Holder du – lige som os – meget af at hjælpe andre mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.