Uptime søger 2 stk Fullstack-udviklere

Uptime Data & Software Solutions mangler endnu flere holdspillere til at bidrage til den fortsatte udvikling i afdelingen. Vi sidder i skrivende stund 8 udviklere, men vi har behov for flere. Er det dig? Så læs mere her...Om os

Uptime er en 15-årig virksomhed med specialer inden for avanceret softwareudvikling, web, online markedsføring, reklame, hosting, service og tryk. Kort fortalt, er vi et kommunikationshus, der leverer totalløsninger. Virksomheden er i vækst og vi mærker en øget efterspørgsel på vores data og software løsninger. Derfor har vi brug for dig.

Om stillingen

Stillingen som Full-stack udvikler er på fuld tid og består af en lang række udfordrende udviklingsopgaver. Der vil være dage, hvor du kan fordybe dig i et af vores større projekter og dage, hvor du løser en række små opgaver med dine kollegaer. Alfa omega for succes i stillingen er samarbejde med dine kollegaer. Du vil indgå i et hold, der er kernen i Uptimes udviklingsprojekter.

Om dig

Til disse type stillinger kræves en vis erfaring. Du er Nørd med stort N. I udviklingen hos Uptime er nørd en kompliment :-) Din baggrund er mindre vigtig, men du kan eksempelvis komme fra en uddannelse som datalog, datamatiker, softwareingeniør eller lignende. Det vigtigste er, at du har flair for kode og datastrukturer, samt er villig og parat til at lære det, du ikke allerede ved. Du er typen som naturligt ser bindingerne mellem systemer og de strukturer, som skal bære grundlaget for deres succes.  

Must have

Vi forventer at du har erfaring med udvikling i PHP, JavaScript, HTML og CSS samt SQL. Du skal kunne navigere i en terminal, og det vil være en fordel hvis du har erfaring med Linux og git. Vi ser gerne at du har kendskab til udvikling i flere sprog, og at du kender til NoSQL databaser som MongoDB og Redis. Hvis du er en haj til automatiserede tests vil det være et stort plus.

Vi tilbyder

Uptime Data & Software Solutions tilbyder en uformel arbejdsplads, hvor samarbejde er det altoverskyggende nøgleord. Vi går efter at anvende det rigtige værktøj til arbejdet, og er derfor ikke fastlåste i vores valg af teknologi. Som medarbejder vil du få dedikeret tid til kompetenceudvikling, så du altid er med på beatet, og kan bruge de nyeste teknologier i dit arbejde.

Vi tilbyder desuden:

 • Spændende opgaver, hvor dine dage sjældent er ens
 • Mulighed for fleksible arbejdstider
 • Mulighed for at tage ejerskab over projekter og fordybe sig i opgaver – som et hold
 • Et agilt arbejdsmiljø hvor vi bruger et miks af Lean, Scrum og PRINCE2
 • Arbejde med store datamængder
 • Bred teknologi-stack (PHP, Laravel, Node, React, Vue, Python, Spark, Kafka, Scala m.fl.)
 • Arbejde med streaming, asynkron kommunikation og komplekse datamodeller
  IoT, Cloud, Serverless og alle de andre BuzzWords :-)
 • En solid løn, ordnede forhold samt lyse og luftige kontorlokaler
 • Stærkt fokus på løbende kompetenceudvikling
 • Bordfodbold, pool, bordtennis, dart, racerbane og biograf. Kage hver torsdag :-)

Vil du vide mere?

For mere information kontakt:
CTO og medejer Daniel Frederiksen : 63 60 20 02 eller daniel@uptime.dk 

Send ansøgning til job@uptime.dk

Vi forventer jobstart 1. marts 2018, men vi venter gerne på den rette kandidat, og forsøger at svare alle ansøgninger så hurtigt som overhovedet muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her