Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UU-koordinator

Faxe kommune søger fagligt fyrtårn som UU-koordinator.

Genopslag.

Er du et sted i din karriere, hvor du har lyst og mod til at videreudvikle dig i en koordinatorfunktion, hvor der ikke er ledelsesansvar - så er det måske dig vi står og mangler!

Vi søger et fagligt fyrtårn, som skal understøtte kvalitet i vejledningsindsatsen for unge mellem 15 og 29 år, og som vil bidrage til den fortsatte udvikling af det tværgående samarbejde.

Uddannelsesvejledningen er en del af den Kommunale Ungeindsats (KUI), som er forankret på UngeVejen, der er en netværksorganisation.

 

I forbindelse med ny organisering i Jobcenter Faxe søges der en UU-koordinator i en kombineret stilling, hvor ca. 2/3 er en koordinerende funktion, og ca. 1/3 er drift som vejleder.

Du skal varetage koordineringen af vejledningsindsatsen på både skole- og ungeområdet, og skal derfor være stærk i relationer, have gode samarbejdskompetencer og blik for den fortsatte faglige udvikling af vejlederne. Medarbejderne skal opleve, at de vejledningsfagligt er på forkant med udviklingen. Du skal stå for planlægning, gennemførsel og implementering af ny viden og lov. Du skal skabe fælles retning og ensarte kvaliteten i arbejdet.

Du vil stå for planlægning og afholdelse af uddannelsesaftener, og deltage i disse.

Du skal kunne facilitere det løbende samarbejde og udviklingen af FGU´en, i samarbejde med andre kommuner og relevante netværk. Du skal have overblik og kunne navigere internt i organisationen og eksternt blandt andet i skoleverdenen og blandt ungdomsuddannelserne.

Du skal medvirke til at udtrække, systematisere og koordinere brugen af vores IT-systemer, og kunne levere relevante data videre til det politiske niveau.

Vejlederfunktionen kan være alt fra grundskole til ungevejledning, og det forventes, du er med til at præge hvordan arbejdsfordelingen kan optimeres i teamet.

 

Er du vores faglige fyrtårn?

Har du vejlederbaggrund, og gerne af varierende grad indenfor de forskellige vejledningsområder med grundskole, ungevejledning og specialområdet?

Har du flair for udtræk af data, og er en stærk kommunikator i forhold til formidling i såvel større forsamlinger som på individplan?

Kan du skabe en sammenhængende og koordineret indsats for at få alle unge mellem 15 og 29 år i job eller i uddannelse?

Kan du arbejde tværfagligt med fokus på at højne uddannelsesniveauet og sikre de unge i Faxe en tidlig og sammenhængende tværfaglig indsats?

Er du god til relationsskabelse, inddragende, beslutningskompetent og fagligt kompetent?

Ja så skal du vælge Faxe til!

 

Jobcenter Faxe er organiseret i 3 afdelinger fordelt på 2 fysiske adresser. Hver afdeling ledes af en afdelingsleder, som refererer til Jobcenterchefen. Du bliver UU-koordinator i afdeling ”UngeVejen” i Team UU, hvor du helt tæt på har 3 grundskolevejledere, 2 ungevejledere, 1 specialvejleder, 2 administrative medarbejdere, og afdelingslederen.

UngeVejen består udover Team UU af Team Ung med myndighedsområdet for uddannelses- og kontanthjælp med 14 medarbejdere med ungekoordinatorer, økonomisk sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter og mentorer.

Herudover vil du arbejde tæt sammen med Socialcenteret, som også er en del af netværksorganisationen UngeVejen, samt Center for Børn & Undervisning.

I Jobcenter Faxe arbejder vi ud fra metoden MI (Motiverende intervention).

 

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning. Ansøgningsfrist er den 18. oktober 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 21. oktober 2020.

Har du spørgsmål til indholdet i jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Dahl Jensen på tlf. 40 12 95 91.

Straffeattest skal fremvises ved ansættelse i Jobcenter Faxe.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Der er tale om en fast stilling på fuld tid med ansættelse den 1. november 2020 eller hurtigst muligt.

Løn i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er UngeVejen, Søndergade 12, 4690 Haslev.

 

Du kan læse mere om Faxe Kommune på www.faxekommune.dk  

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.