Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UU-Sjælsø søger leder med brændende interesse for unge og uddannelse

UU-Sjælsø søger ny leder med tiltrædelse d. 1. august 2021. UU-Sjælsø er et veletableret UU-center med base i Birkerød, der via et §60 selskab med selvstændig bestyrelse varetager uddannelses- og erhvervsvejledningen til børn og unge i Allerød, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. Endvidere leverer UU-Sjælsø konkrete administrative ydelser for flere andre Nordsjællandske kommuner.

Vi søger en leder, der er optaget af og med god indsigt i uddannelses- og erhvervsområdet og som kan videreudvikle UU-centrets opgave med at bringe unge godt videre fra skole til ungdomsuddannelserne. Det er ambitionenen, at UU-Sjælsø skal være en bærende kraft i samarbejdet mellem vejledere, skoler, uddannelsesinstitutioner, jobcentre og erhvervslivet, så ungeindsatsen lykkes.

Om jobbet

Der er tale om en lederstilling i et veletableret, udviklingsorienteret og driftssikkert UU-center med 12 engagerede medarbejdere.

Du vil blive direkte personaleleder for UU-Sjælsø´s 11 kompetente vejledere og 1 administrativ medarbejder, der understøttes med løbende kompetenceudvikling, så enheden til stadighed matcher de krav og forventninger, som omgivelserne stiller.

Ledelsesopgaven omfatter

  • Strategisk ledelse, se muligheder og være på forkant med nationale og regionale udviklingstendenser.
  • Sikre sikker drift og høj faglig kvalitet.
  • Vurdere og prioritere udviklingsopgaver.
  • Tage initiativ til tværsektorielle, strategiske samarbejder, alliancer og partnerskaber med henblik på at udvikle fleksible og individuelle løsninger for unge.
  • Skabe og videreudvikle netværk til uddannelsesinstitutioner og relationer til det lokale erhvervsliv.
  • Arbejde med evaluering af vejledningsindsatsens resultater med en evidensbaseret tilgang.

Uddybende information om og forventninger til stillingen findes i den udarbejdede stillings- og komptenceprofil, som du kan se via linket: StillingsprofilUUleder.docx

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til formand for UU-Sjælsø Martin Tinning, tlf. 72684410 eller konstitueret leder af UU-Sjælsø Claudia Hoffmann Dose, tlf. 72684470. Der henvises desuden til UU-Sjælsøs hjemmeside: www.uu-sjælsø.dk

Samtaler: 1. ansættelsessamtale afholdes den 10. maj og evt. 2. samtale afholdes den 18. maj 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.