Gem job

UX-designer i Esbjerg

Det Faglige Hus er en organisation i stor vækst, og den udvikling vil vi gerne fastholde. Derfor søger vi en dygtig specialist, der kan være med til at udvikle vores digitale løsninger.

Jobbets indhold

Vi søger en dygtig og helst erfaren UX-designer, der skal være med til at designe og videreudvikle vores digitale platforme. Digital er nøgleordet i stort set alt, hvad vi rører ved, for vi kommunikerer digitalt med medlemmerne,

vores markedsføring er digital, og da den digitale udvikling sker med stor fart, har vi konstant digitale projekter i gang.

Udviklingsprojekter der venter på dig

Af større digitale udviklingsprojekter som vi har arbejdet med på det seneste, kan vi nævne: ny digital medlemsportal MIT detfagligehus samt et internt selvudviklet kommunikationsværktøj, som vi benytter, når vi kommunikerer

med medlemmerne i MIT detfagligehus. Lige nu er vi fordybet i arbejdet med en ny indmeldelse, og forhåbentligt skal vi til sommer starte arbejdet op med en ny hjemmeside. Og vores intranet trænger til en kærlig hånd. Alt dette blot for at vise, at opgaveporteføljen er meget bred, så det er et job, hvor man ikke altid ved, hvad dagen bringer, og hvor der ikke er langt fra beslutning til eksekvering.

Vi er et specialiseret team

Du bliver en del af et specialiseret team med 7 kolleger. I Kommunikation er vi bindeled for alt, der handler om intern og ekstern kommunikation, udvikling og markedsføring.

Vi er en afdeling, der har fokus på at have en hverdag med gode grin, og hen over året mødes vi til forskellige sociale arrangementer. udviklerteamet i IT vil også blive en central samarbejdspartner for dig – ikke mindst vores frontendere og projektledere.

Vores forventninger til dig

Du er specialist, når det gælder om at designe digitale brugeroplevelser, og kan både være med til at indsamle information og forstå dig på, hvordan vi gør kunderejsen så brugervenlig som mulig.

Det betyder, at du kan arbejde struktureret med alle de informationer, som du selv skal indhente fra mange forskellige interessenter, og du kan tegne og håndtere flowdiagrammer, der kan blive store og uoverskuelige – men ikke for dig, for du kan holde tungen lige i munden og bevare overblikket.

Du kan kommunikere i øjenhøjde med alle og forstå at lytte og bagefter oversætte til dit eget UX-sprog. Du har styr på din værktøjskasse og kan arbejde i relevante systemer, hvor du laver mockups og wireframes.

Du kan også arbejde i XD eller lignende program og med æstetisk sans stå for selve det grafiske designarbejde, hvor du dog meget gerne må sparre med og få hjælp af afdelingens grafiske designere. Det er ikke afgørende, hvad din uddannelsesmæssige baggrund er, bare du kan opfylde de krav og ønsker vi har til din faglige profil.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen.

Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Du kommer til at have arbejdsplads på et af vores kontorer i Esbjerg. Det er et krav, at du bor i eller omkring Esbjerg eller har konkrete planer om at flytte hertil.

Læs mere om, hvordan vi sikrer . 

På job med Det Faglige Hus

Søg jobbet nu

Vi ønsker jobbet besat så snart som muligt, og holder derfor samtaler løbende. Send din ansøgning via vores ansøgningsformular. Du må gerne medsende eksempler på produkter, hjemmesider, applikationer el.lign., som du har udarbejdet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mette Jul på tlf. 7912 8113 eller webkoordinator Eva L. Andersen på tlf. 7610 5960 – der vil være din nærmeste kollega.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 165.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.