Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UX Designer til borger.dk's Mit Overblik

Kan du se dig selv i rollen, der forbedrer den digitale brugeroplevelse, når borgerne i fremtiden tjekker oplysninger på Mit Overblik på borger.dk? Og har du erfaring med at arbejde med designsystemer? Så har vi en spændende stilling til dig i Kontor for borger.dk i Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen Dit fokus i stillingen som UX Designer i Kontor for borger.dk vil være todelt. Som den ene del af dit ansvarsområde vil du skulle stille skarpt på brugeroplevelsen i projektet Mit Overblik på borger.dk. Mit Overblik skal, når det er lanceret, give borgere overblik over bl.a. ydelser, gæld, frister og aftaler med det offentlige. Det bliver din opgave at afholde workshops, stå for brugertest, designe prototyper og indgå i tæt samarbejde med IT leverandører for at føre den gode oplevelse ud i livet.

Derudover vil du indgå i en projektgruppe, som har til opgave at bidrage til og videreudvikle det offentlige Danmarks ambitiøse designsystem ”Det Fælles Designsystem” (designsystem.dk). Her er det vigtigt, at du har indgående viden om UX konventioner og best practice. Du vil via research, brugervalidering og samarbejde med myndigheder skulle anbefale og specificere design, som kan benyttes på tværs af selvbetjeningsløsninger på borger.dk og Virk.

Du vil være en del af et team af UX’ere, som dagligt sparrer med projektledere, udviklere, repræsentanter for myndigheder osv. I Digitaliseringsstyrelsen kommer du til at indgå i et mangfoldigt landskab af interne og eksterne interessenter og projekter, og opgaverne vil variere fra dag til dag.

Du trives derfor i et tværfagligt miljø, hvor den gode digitale brugerrejse skabes i fællesskab med mange aktører.

Om dig Du er fx uddannet cand.it eller har en designuddannelse gerne koblet med nogle års erfaring inden for UX. Du har en stor faglig værktøjskasse, som du bruger, når du arbejder både konceptuelt og praktisk med UX og digitale løsninger.

Derudover er vi på udkig efter dig, der:

  • har blik for brugernes behov og formår at omsætte bruger- og forretningsbehov til konkrete løsninger
  • har fingeren på pulsen, når det kommer til UX konventioner og trends
  • har lyst til at bidrage til og vedligeholde designsystemer
  • har lyst til at arbejde hands-on med UX design og har stor erfaring med designværktøjer (vi bruger Figma)
  • har erfaring med responsivt webdesign og apps
  • har gode samarbejdsevner og formår at skabe fælles løsninger og ejerskab blandt alle interessenter.
Om os Vi er et kontor med pt. 22 medarbejdere. Vi har til fælles, at vi brænder for at være med til at gøre den digitale borgers hverdag nemmere. Borger.dk har mere end 3 mio. besøg om måneden fra borgere, som søger information, bruger digitale selvbetjeningsløsninger, læser Digital Post og tjekker personlige data. Det stiller store krav til løbende at udvikle portalen, så den understøtter borgernes behov for god og brugervenlig digital selvbetjening og information fra det offentlige.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 300 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din kompetence- og karriereudvikling.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores arbejde på https://digst.dk/it-loesninger/borgerdk/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Junge Nielsen på tlf. 33 92 41 44 eller e-mail hjn@digst.dk eller Senior UX Designer Sanne Asmussen på tlf. 51 73 78 31 eller e-mail sanas@digst.dk.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send os din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag d. 22. november 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 49 og 50.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.