Ux designer til den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

Kan du designe brugervenlige grænseflader til web-applikationer og få slutbrugernes synspunkter med ind i hele udviklingsforløbet? Er du faglig stærk, trives du med højt tempo, og vil du udvikle it-systemer til ejendomsområdet og øvrige skattefaglige områder i Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske den nye Ux’er i Systemudvikling i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse.

Som Ux designer i Systemudvikling får du en central rolle i designet af nye brugerflader i forbindelse med moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor ejendomsområdet er i fokus i øjeblikket. Det er ikke nogen lille opgave, vi er blevet stillet: Vi udvikler et nyt system til at sikre fair og transparente ejendomsvurderinger til borgerne. Vi går til opgaven med en start up-mentalitet og vi er fast besluttede på at det skal lykkes. Udviklingen foregår i sprints med udgangspunkt i SCRUM og SAFe, med daglige standups, kanban boards og leverancer i continous release.

Den fremtidige it-løsning skal være i fuld drift i 2020, men idriftsættes gennem løbende releases internt og med første ibrugtagelse fra 2019. Dette er en del af en større overhaling af hele ejendomsvurderingsområdet. Alle opgaverne er samlet i en programorganisation, Implementeringscenter for Ejendomsvurdering (ICE).

Om jobbet som Ux’er i ICE
Du er den anden dedikerede Ux person i ICE programmet, og skal deltage i alle faser af udviklingsforløbet. Du kommer til at etablere prototyper, for tiden i InVision, og forfine disse i samarbejde med interne forretningsanalytikere og slutbrugere fra den kommende Vurderingsstyrelse, der skal anvende løsningen. Du hjælper til med at omsætte dine prototyper til stylesheets og andre produkter, som er umiddelbart anvendelige af frontend udviklerne. Du skal dagligt sparre med udviklerne og hjælpe med til at fastholde design og principper igennem implementering af features. Du hjælper med at teste usability i vores leverancer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med slutbrugerne. Du kommer også til at hjælpe med at opbygge en styleguide el. lign. for vores produkter og leverancer.

Om dig
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, engageret og vant til at arbejde med andre på tværs af teams og projekter. Du har erfaring med alle aspekter af Ux og har overblikket til at lede dig selv i hele processen fra ide til slutbrugerne er tilfredse. Området er komplekst, så du skal have stor analytisk kapacitet og en god portion tålmodighed. Du er vant til at deltage tæt på udviklingsprocessen, har erfaring med web teknologier og er hjælpsom af natur.

Om din nye arbejdsplads i ICE
ICE berører alle danskere med fast ejendom og er en del af fundamentet for finansiering af Danmark. Det er et stort ansvar, og derfor skal vi være dybt specialiserede og leve op til de højeste faglige standarder, samtidig med at vi har øje for hele samfundets behov.

Vi er formelt organiseret efter kompetencer, men arbejder i programmet i tværfaglige teams efter SAFe modellen. Du vil blive ansat i Systemkontoret sammen med 10 andre fastansatte kollegaer.

Vi hjælper hinanden og arbejder hele tiden sammen for at øge kvaliteten af alt hvad vi gør. Der er en stor grad af fællesskabsfølelse og et godt sammenhold. Opgaven er stor, og der er tryk på, men vi bevarer en uformel omgangstone og tager det alvorligt, at vi også skal have det sjovt.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet” senest 25. april 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lars Vange Jørgensen på tlf. 72 37 01 05 eller lvj@skat.dk.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ansvarlig for it-koordination i Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed

Vil du være ansvarlig for koordinering og formidling af it, herunder sikkerhed, i Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS)? Vil du være primær it-kyndig kontaktperson til vores leverandører? Brænder du for, i tæt dialog med forretningen, at sikre en op...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

IT Contract and Vendor Manager

MAERSK LINE A/S

Maersk is going through times of unprecedented change. As we aspire to secure sustainable growth of our businesses, we need to re-think the way we engage with our customers and partners. Digitisation and IT are taking centre stage in enabling this e...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Procesarbejde, ledelsesstøtte og facilitering - er det lige dig?

Udvikling og Ressourcer

Procesarbejde, ledelsesstøtte og facilitering - er det lige dig? Vores sektion har ansvaret for tværgående koordinering inden for it-området og vi søger en ny kollega. Der er tale om en nyoprettet stilling, som du i høj grad kan være med til at præg...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Ambitiøs og innovativ dataspecialist

Arbejdstilsynet

Er du vild med data? Har du lyst til at gøre beslutninger og løsninger datadrevne? Og vil du arbejde med nye dataværktøjer og teknologier? Så bliv en del af vores datateam i Arbejdstilsynets IT-kontor. Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmar...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) til Skatteministeriets koncern

SKAT

Brænder du for databeskyttelse, og vil du være med til at sætte rammerne for, håndtering af data i Danmarks nye skatteforvaltning? SKAT søger en databeskyttelsesrådgiver, der efter den 25. maj 2018 rådgiver og overvåger efterlevelse af databeskyttel...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018