Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Væksthusgartner/forsøgsmedarbejder søges til Aarhus Universitet, Flakkebjerg

Ved Institut for Agroøkologi, Sektion for Afgrødegenetik og Bioteknologi ved AU-Flakkebjerg, Slagelse, er en stilling som væksthusgartner/forsøgsmedarbejder ledig til besættelse pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt herefter.

Arbejdsopgaver
Sektionens forskningsarbejde inden for genetik og bioteknologi er meget varieret og foregår i et spændende, internationalt orienteret miljø. Det omfatter primært projekter rettet mod at forbedre danske afgrødeplanter, især korn- og græsafgrøder. Opgaverne for den nyansatte vil være fremdyrkning, pasning og høst af planter fra forskningsprojekterne, samt sygdomsbekæmpelse, og vil omfatte arbejde i væksthus, klimakamre og andre specialiserede forskningsfaciliteter, også udendørs. Mindre daglig vedligehold af faciliteterne indgår i arbejdet. En del af arbejdet består i fremdyrkning af genetisk modificerede planter i gen-teknologisk klassificerede faciliteter. Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med forskere og studerende i sektionen, og der er rig mulighed for at involvere sig aktivt i de forskellige projekter. For stillingen gælder, at man skal være villig til at påtage sig andet forefaldende arbejde, og at man skal være indstillet på, at arbejdet kan variere meget fra dag til dag.

Kvalifikationer
Ansøgere med uddannelse som gartner eller jordbrugsteknolog med erfaring i forsøgsarbejde inden for væksthus/landbrugsafgrøder vil blive foretrukket. Der vil blive lagt vægt på erfaring i at passe og håndtere planter i væksthus. Man skal være i besiddelse af et sprøjtecertifikat. Vores væksthusfaciliteter bliver medarbejderens ansvarsområde, så ansøgere skal kunne arbejde selvstændigt og konstruktivt, men også være i stand til at samarbejde og kommunikere godt med forskere/studerende og andre medarbejdere på AU-Flakkebjerg. Men man skal også kunne acceptere en stor del af tiden at arbejde på egen hånd. Man skal kunne klare sig på engelsk, da mange medarbejdere og gæsteforskere/studerende er engelsktalende.

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er AU-Flakkebjerg, Forsøgsvej 1, 4200 Slagelse, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og ligger mandag til fredag fra kl. 8.00.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sektionsleder Professor MSO, Henrik Brinch-Pedersen, tlf. 8715 8268, e-mail: hbp@agro.dk

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen for landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Frist:
30. november 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.