Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vækstrådgiver på arbejdsmarkedområdet til den danske ambassade i Myanmar

 
VÆKSTRÅDGIVER PÅ ARBEJDSMARKEDSOMRÅDET  
TIL 
DEN DANSKE AMBASSADE I MYANMAR 
  
  
Har du faglig indsigt og erfaring fra politikudvikling, lovgivning og regulering på arbejdsmarkedsområdet i Danmark i bredeste forstand, og har du lyst til at bidrage til bæredygtig økonomisk vækst i Myanmar med din viden og erfaringer i tæt samarbejde med myndigheder og arbejdsmarkedets parter? Og har du samtidig mod på at styrke ambassadens betjening af dansk erhvervsliv med din viden og kontakter? Så er du måske vores kommende vækstrådgiver på ambassaden i Myanmar. 
 
 
Myanmar er midt i en omfattende og vanskelig reformproces og står over for en lang række udfordringer, som Danmark kan bidrage til at løse. Det gælder ikke mindst i forhold til at sikre inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst gennem forbedrede arbejdsmarkedsforhold.  
 
Danmark har siden 2014 været en central samarbejdspartner og støtte for Myanmars regering i dennes bestræbelser på at gennemføre en gennemgribende og kompliceret arbejdsmarkedsreformproces med fokus på både lovgivning og ikke mindst gennemførsel heraf i praksis. Baggrunden for reformerne er, at der er alvorlig mangel på nutidige og klare regler, håndhævelse heraf samt dialog mellem arbejdsmarkedets parter. Samarbejdet mellem Danmark og Myanmar er blevet yderligere intensiveret siden 2016, hvor Danmarks beskæftigelsesministerium og Myanmars arbejdsministerium indgik et treårigt strategisk sektorsamarbejde på arbejdsmarkedsområdet med fokus på kapacitetsopbygning af det lokale arbejdstilsyn og styrket social dialog mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter. 
  
Samarbejdet vil blive forlænget i en yderligere treårig periode fra 2018-2020, hvor fokus fortsat vil være på arbejdsmiljø og social dialog baseret på resultater og erfaringer fra den nuværende fase. Dette vil indebære videreførelse af partnerskabet med det lokale arbejdstilsyn og forventeligt fokus på at forbedre dialogen og kvaliteten af arbejdet i treparts mæglingsinstitutioner, der behandler konflikter mellem arbejdsmarkedets parter i Myanmar. 
 
 
Generelt om stillingen 
Som vækstrådgiver vil din hovedopgave være at facilitere dette samarbejde, og du vil være bindeleddet mellem danske aktører, herunder Beskæftigelsesministeriet og Arbejdstilsynet i Danmark, samt relevante myndigheder og andre aktører i Myanmar. Stillingen vil også give mulighed for at arbejde med bredere arbejdsmarkedsspørgsmål og fremme af ansvarlig og moderne arbejdsmarkedslovgivning og -regulering i Myanmar i samarbejde med både bilaterale og multilaterale udviklingsorganisationer og i samspil med Danmarks udviklingsbistand til landet.  
 
 
Om myndighedssamarbejdet 
Myndighedssamarbejdet er centralt placeret i den danske regerings udenrigs-, udviklings- og handelspolitik og gennemføres i et tæt samarbejde mellem danske fagministerier og ambassaderne i 14 strategisk udvalgte lande. Danmarks gode erfaringer med system og ekspertiseudvikling samt etablering af rammebetingelser og løsninger for bæredygtig samfundsudvikling deles med partnerlande, mens udsendte vækstrådgivere opbygger viden og relationer samt medvirker til at åbne nye døre for dansk erhvervsliv. Myndighedssamarbejdet finansieres af Danida/Udenrigsministeriet og danske myndigheder. 
 
Med din tilstedeværelse i Myanmar vil du have en særlig rolle i forhold til at sikre, at danske kompetencer, systemer og erfaringer tilpasses forholdene i Myanmar, at samarbejdet understøtter de lokale politikudviklings- og lovgivningsprocesser på arbejdsmarkedsområdet, særligt arbejdsmiljøområdet, samt at samarbejdet tilpasses den lokale forvaltningsmodel. Du vil som ansat på ambassaden bistå med at udbygge relationerne mellem Danmark og Myanmar og samtidig fremme danske virksomheders muligheder i landet. Du skal medvirke til at vedligeholde og udbygge ambassadens netværk blandt relevante myndigheder, erhvervsorganisationer, virksomheder, politikere, mv. Og du skal bruge dine kontakter til at formidle danske synspunkter, interesser og politikker inden for arbejdsmarkedsområdet.  
 
Gennem forbedring af arbejdsmarkedsforholdene og ved fokuseret arbejde med ansvarlig virksomhedsførelsesdagsorden vil du bidrage til at skabe et marked, hvor danske virksomheder bliver mere konkurrencedygtige. Derudover skal dansk erhvervsliv have glæde af den viden, du opnår om Myanmar, og sammen med kolleger på ambassaden vil du hjælpe dansk erhvervsliv med viden, kontakter og problemløsning.   
 
 
Om dig 
Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatgrad og behersker ubesværet dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer:  
 

 • Kendskab til arbejdsmiljøområdet, herunder implementering af lovgivning, og samspillet mellem myndigheder og virksomheder 
 • Kendskab til arbejdsmarkedsforhold og arbejdstagerrettigheder samt organisationer indenfor disse områder 
 • Minimum fem års erhvervserfaring fra en offentlig organisation, rådgivning, industri eller andet  
 • Dokumenteret erfaring med politikudvikling, lovgivning og regulering  
 • International erfaring, herunder erfaring med vidensdeling, kapacitetsudvikling og forandringsprocesser i samarbejde med kolleger fra andre lande 
 • Kendskab til ansvarlig virksomhedsførelse og danske virksomheders CSR-engagement samt kontakter til relevante virksomheder og organisationer 
 • Kendskab til Sydøstasien og meget gerne Myanmar vil være en fordel. 
 
 Udover de faglige kvalifikationer fordrer stillingen, at du kan nikke særligt genkendende til følgende personlige kompetencer: 
 
 • Diplomatiske evner og god kulturforståelse 
 • Stærk analytisk kapacitet, lyst og evne til at dele og tilpasse viden samt lære nyt 
 • Gode samarbejdsevner, omstillingsparathed samt evne og lyst til at skabe og udvikle netværk på tværs af kulturer, institutioner og den offentlige og private sektor 
 • Proaktiv, handlekraftig og selvstændig i opgavevaretagelsen, også når der er mange bolde i luften 
 • Kommercielt mindset og evne til at se muligheder for danske løsninger og kompetencer 
 • Ambitiøs og resultatorienteret. 
 
 
Vilkår 
Som vækstrådgiver er du ansat af Udenrigsministeriet, placeret på Danmarks ambassade i Myanmar og indgår i ambassadens personale.  
 
Du får en tidsbegrænset ansættelse på 3 år. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten i staten. Du vil få en basisløn som specialkonsulent på kr. 476.928 årligt samt funktionstillæg på kr. 27.923 årligt i december 2017-niveau svarende til en årsløn på i alt kr. 591.181 inkl. pension i december 2017-niveau. Der vil derudover være mulighed for evt. tildeling af kvalifikationstillæg med udgangspunkt i relevant erfaring og kompetencer (max. kr. 55.847 årligt i december-2017-niveau). Lønnen vil være skattepligtig i Danmark. 
 
Under udsendelsen får du endvidere et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjenestebolig til rådighed efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole mv. i henhold til Udenrigsministeriets regler. Der vil være to hardship-rejser om året i forbindelse med udsendelsen. 
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt. 
 
 
Forventet tiltrædelse  
1. august 2018. 
 
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00.  Stillingerne søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en motiveret ansøgning; vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. 
  
Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
 
Kontakt 
Du kan læse mere om Myndighedssamarbejdet på http://um.dk/da/danida/danida-business/myndighedssamarbejde/ og få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef i Beskæftigelsesministeriet Lone Henriksen (tlf. 72 20 51 10, e-mail lhe@bm.dk) eller chefkonsulent Jakob Haugaard fra Sekretariatet for Myndighedssamarbejde i Udenrigsministeriet (tlf. 33 92 12 30, e-mail jakhau@um.dk).   
Du er velkommen til at kontakte vækstrådgiver Martin Engmann Jensen (tlf. +95 (1) 538 718, e-mail mareje@um.dk) på ambassaden i Yangon for at høre mere om stillingen, arbejdsvilkår og forholdene i Myanmar.  
Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Lea Holst Laursen (tlf. 33920747, e-mail lealau@um.dk) eller Thomas Hadrup (tlf. 3392 1008, e-mail thohad@um.dk).  
 
 
Om os   
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til om-verdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Se mere på www.um.dk. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes direkte på www.job.um.dk. 
 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329755164Phoenix-16666a4512018-02-06T12:37:39.740Vækstrådgiver på arbejdsmarkedområdet til den danske ambassade i Myanmar 
VÆKSTRÅDGIVER PÅ ARBEJDSMARKEDSOMRÅDET  
TIL 
DEN DANSKE AMBASSADE I MYANMAR 
  
  
Har du faglig indsigt og erfaring fra politikudvikling, lovgivning og regulering på arbejdsmarkedsområdet i Danmark i bredeste forstand, og har du lyst til at bidrage til bæredygtig økonomisk vækst i Myanmar med din viden og erfaringer i tæt samarbejde med myndigheder og arbejdsmarkedets parter? Og har du samtidig mod på at styrke ambassadens betjening af dansk erhvervsliv med din viden og kontakter? Så er du måske vores kommende vækstrådgiver på ambassaden i Myanmar. 
 
 
Myanmar er midt i en omfattende og vanskelig reformproces og står over for en lang række udfordringer, som Danmark kan bidrage til at løse. Det gælder ikke mindst i forhold til at sikre inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst gennem forbedrede arbejdsmarkedsforhold.  
 
Danmark har siden 2014 været en central samarbejdspartner og støtte for Myanmars regering i dennes bestræbelser på at gennemføre en gennemgribende og kompliceret arbejdsmarkedsreformproces med fokus på både lovgivning og ikke mindst gennemførsel heraf i praksis. Baggrunden for reformerne er, at der er alvorlig mangel på nutidige og klare regler, håndhævelse heraf samt dialog mellem arbejdsmarkedets parter. Samarbejdet mellem Danmark og Myanmar er blevet yderligere intensiveret siden 2016, hvor Danmarks beskæftigelsesministerium og Myanmars arbejdsministerium indgik et treårigt strategisk sektorsamarbejde på arbejdsmarkedsområdet med fokus på kapacitetsopbygning af det lokale arbejdstilsyn og styrket social dialog mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter. 
  
Samarbejdet vil blive forlænget i en yderligere treårig periode fra 2018-2020, hvor fokus fortsat vil være på arbejdsmiljø og social dialog baseret på resultater og erfaringer fra den nuværende fase. Dette vil indebære videreførelse af partnerskabet med det lokale arbejdstilsyn og forventeligt fokus på at forbedre dialogen og kvaliteten af arbejdet i treparts mæglingsinstitutioner, der behandler konflikter mellem arbejdsmarkedets parter i Myanmar. 
 
 
Generelt om stillingen 
Som vækstrådgiver vil din hovedopgave være at facilitere dette samarbejde, og du vil være bindeleddet mellem danske aktører, herunder Beskæftigelsesministeriet og Arbejdstilsynet i Danmark, samt relevante myndigheder og andre aktører i Myanmar. Stillingen vil også give mulighed for at arbejde med bredere arbejdsmarkedsspørgsmål og fremme af ansvarlig og moderne arbejdsmarkedslovgivning og -regulering i Myanmar i samarbejde med både bilaterale og multilaterale udviklingsorganisationer og i samspil med Danmarks udviklingsbistand til landet.  
 
 
Om myndighedssamarbejdet 
Myndighedssamarbejdet er centralt placeret i den danske regerings udenrigs-, udviklings- og handelspolitik og gennemføres i et tæt samarbejde mellem danske fagministerier og ambassaderne i 14 strategisk udvalgte lande. Danmarks gode erfaringer med system og ekspertiseudvikling samt etablering af rammebetingelser og løsninger for bæredygtig samfundsudvikling deles med partnerlande, mens udsendte vækstrådgivere opbygger viden og relationer samt medvirker til at åbne nye døre for dansk erhvervsliv. Myndighedssamarbejdet finansieres af Danida/Udenrigsministeriet og danske myndigheder. 
 
Med din tilstedeværelse i Myanmar vil du have en særlig rolle i forhold til at sikre, at danske kompetencer, systemer og erfaringer tilpasses forholdene i Myanmar, at samarbejdet understøtter de lokale politikudviklings- og lovgivningsprocesser på arbejdsmarkedsområdet, særligt arbejdsmiljøområdet, samt at samarbejdet tilpasses den lokale forvaltningsmodel. Du vil som ansat på ambassaden bistå med at udbygge relationerne mellem Danmark og Myanmar og samtidig fremme danske virksomheders muligheder i landet. Du skal medvirke til at vedligeholde og udbygge ambassadens netværk blandt relevante myndigheder, erhvervsorganisationer, virksomheder, politikere, mv. Og du skal bruge dine kontakter til at formidle danske synspunkter, interesser og politikker inden for arbejdsmarkedsområdet.  
 
Gennem forbedring af arbejdsmarkedsforholdene og ved fokuseret arbejde med ansvarlig virksomhedsførelsesdagsorden vil du bidrage til at skabe et marked, hvor danske virksomheder bliver mere konkurrencedygtige. Derudover skal dansk erhvervsliv have glæde af den viden, du opnår om Myanmar, og sammen med kolleger på ambassaden vil du hjælpe dansk erhvervsliv med viden, kontakter og problemløsning.   
 
 
Om dig 
Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatgrad og behersker ubesværet dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer:  
 
 • Kendskab til arbejdsmiljøområdet, herunder implementering af lovgivning, og samspillet mellem myndigheder og virksomheder 
 • Kendskab til arbejdsmarkedsforhold og arbejdstagerrettigheder samt organisationer indenfor disse områder 
 • Minimum fem års erhvervserfaring fra en offentlig organisation, rådgivning, industri eller andet  
 • Dokumenteret erfaring med politikudvikling, lovgivning og regulering  
 • International erfaring, herunder erfaring med vidensdeling, kapacitetsudvikling og forandringsprocesser i samarbejde med kolleger fra andre lande 
 • Kendskab til ansvarlig virksomhedsførelse og danske virksomheders CSR-engagement samt kontakter til relevante virksomheder og organisationer 
 • Kendskab til Sydøstasien og meget gerne Myanmar vil være en fordel. 
 
 Udover de faglige kvalifikationer fordrer stillingen, at du kan nikke særligt genkendende til følgende personlige kompetencer: 
 
 • Diplomatiske evner og god kulturforståelse 
 • Stærk analytisk kapacitet, lyst og evne til at dele og tilpasse viden samt lære nyt 
 • Gode samarbejdsevner, omstillingsparathed samt evne og lyst til at skabe og udvikle netværk på tværs af kulturer, institutioner og den offentlige og private sektor 
 • Proaktiv, handlekraftig og selvstændig i opgavevaretagelsen, også når der er mange bolde i luften 
 • Kommercielt mindset og evne til at se muligheder for danske løsninger og kompetencer 
 • Ambitiøs og resultatorienteret. 
 
 
Vilkår 
Som vækstrådgiver er du ansat af Udenrigsministeriet, placeret på Danmarks ambassade i Myanmar og indgår i ambassadens personale.  
 
Du får en tidsbegrænset ansættelse på 3 år. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten i staten. Du vil få en basisløn som specialkonsulent på kr. 476.928 årligt samt funktionstillæg på kr. 27.923 årligt i december 2017-niveau svarende til en årsløn på i alt kr. 591.181 inkl. pension i december 2017-niveau. Der vil derudover være mulighed for evt. tildeling af kvalifikationstillæg med udgangspunkt i relevant erfaring og kompetencer (max. kr. 55.847 årligt i december-2017-niveau). Lønnen vil være skattepligtig i Danmark. 
 
Under udsendelsen får du endvidere et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjenestebolig til rådighed efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole mv. i henhold til Udenrigsministeriets regler. Der vil være to hardship-rejser om året i forbindelse med udsendelsen. 
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt. 
 
 
Forventet tiltrædelse  
1. august 2018. 
 
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00.  Stillingerne søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en motiveret ansøgning; vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. 
  
Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
 
Kontakt 
Du kan læse mere om Myndighedssamarbejdet på http://um.dk/da/danida/danida-business/myndighedssamarbejde/ og få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef i Beskæftigelsesministeriet Lone Henriksen (tlf. 72 20 51 10, e-mail lhe@bm.dk) eller chefkonsulent Jakob Haugaard fra Sekretariatet for Myndighedssamarbejde i Udenrigsministeriet (tlf. 33 92 12 30, e-mail jakhau@um.dk).   
Du er velkommen til at kontakte vækstrådgiver Martin Engmann Jensen (tlf. +95 (1) 538 718, e-mail mareje@um.dk) på ambassaden i Yangon for at høre mere om stillingen, arbejdsvilkår og forholdene i Myanmar.  
Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Lea Holst Laursen (tlf. 33920747, e-mail lealau@um.dk) eller Thomas Hadrup (tlf. 3392 1008, e-mail thohad@um.dk).  
 
 
Om os   
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til om-verdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Se mere på www.um.dk. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes direkte på www.job.um.dk. 
 
 
2018-02-24T08:20:30.310 VÆKSTRÅDGIVER PÅ ARBEJDSMARKEDSOMRÅDET TIL DEN DANSKE AMBASSADE I MYANMAR Har du faglig indsigt og erfaring fra politikudvikling, lovgivning og regulering på arbejdsmarkedsområdet i Danmark i bredeste forstand, og har du lyst til at bidrage til bæredygtig økonomisk vækst i Myanmar med din viden og erfaringer i tæt samarbejde med myndigheder og arbejdsmarkedets parter? Og har du samtidig mod på at styrke ambassadens betjening af dansk erhvervsliv med din viden og kontakter? Så er du måske vores kommende vækstrådgiver på ambassaden i Myanmar. Myanmar er midt i en omfattende og vanskelig reformproces og står over for en lang række udfordringer, som Danmark kan bidrage til at løse. Det gælder ikke mindst i forhold til at sikre inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst gennem forbedrede arbejdsmarkedsforhold. Danmark har siden 2014 været en central samarbejdspartner og støtte for Myanmars regering i dennes bestræbelser på at gennemføre en gennemgribende og kompliceret arbejdsmarkedsreformproces med fokus på både lovgivning og ikke mindst gennemførsel heraf i praksis. Baggrunden for reformerne er, at der er alvorlig mangel på nutidige og klare regler, håndhævelse heraf samt dialog mellem arbejdsmarkedets parter. Samarbejdet mellem Danmark og Myanmar er blevet yderligere intensiveret siden 2016, hvor Danmarks beskæftigelsesministerium og Myanmars arbejdsministerium indgik et treårigt strategisk sektorsamarbejde på arbejdsmarkedsområdet med fokus på kapacitetsopbygning af det lokale arbejdstilsyn og styrket social dialog mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter. Samarbejdet vil blive forlænget i en yderligere treårig periode fra 2018-2020, hvor fokus fortsat vil være på arbejdsmiljø og social dialog baseret på resultater og erfaringer fra den nuværende fase. Dette vil indebære videreførelse af partnerskabet med det lokale arbejdstilsyn og forventeligt fokus på at forbedre dialogen og kvaliteten af arbejdet i treparts mæglingsinstitutioner, der behandler konflikter mellem arbejdsmarkedets parter i Myanmar. Generelt om stillingen Som vækstrådgiver vil din hovedopgave være at facilitere dette samarbejde, og du vil være bindeleddet mellem danske aktører, herunder Beskæftigelsesministeriet og Arbejdstilsynet i Danmark, samt relevante myndigheder og andre aktører i Myanmar. Stillingen vil også give mulighed for at arbejde med bredere arbejdsmarkedsspørgsmål og fremme af ansvarlig og moderne arbejdsmarkedslovgivning og -regulering i Myanmar i samarbejde med både bilaterale og multilaterale udviklingsorganisationer og i samspil med Danmarks udviklingsbistand til landet. Om myndighedssamarbejdet Myndighedssamarbejdet er centralt placeret i den danske regerings udenrigs-, udviklings- og handelspolitik og gennemføres i et tæt samarbejde mellem danske fagministerier og ambassaderne i 14 strategisk udvalgte lande. Danmarks gode erfaringer med system og ekspertiseudvikling samt etablering af rammebetingelser og løsninger for bæredygtig samfundsudvikling deles med partnerlande, mens udsendte vækstrådgivere opbygger viden og relationer samt medvirker til at åbne nye døre for dansk erhvervsliv. Myndighedssamarbejdet finansieres af Danida Udenrigsministeriet og danske myndigheder. Med din tilstedeværelse i Myanmar vil du have en særlig rolle i forhold til at sikre, at danske kompetencer, systemer og erfaringer tilpasses forholdene i Myanmar, at samarbejdet understøtter de lokale politikudviklings- og lovgivningsprocesser på arbejdsmarkedsområdet, særligt arbejdsmiljøområdet, samt at samarbejdet tilpasses den lokale forvaltningsmodel. Du vil som ansat på ambassaden bistå med at udbygge relationerne mellem Danmark og Myanmar og samtidig fremme danske virksomheders muligheder i landet. Du skal medvirke til at vedligeholde og udbygge ambassadens netværk blandt relevante myndigheder, erhvervsorganisationer, virksomheder, politikere, mv. Og du skal bruge dine kontakter til at formidle danske synspunkter, interesser og politikker inden for arbejdsmarkedsområdet. Gennem forbedring af arbejdsmarkedsforholdene og ved fokuseret arbejde med ansvarlig virksomhedsførelsesdagsorden vil du bidrage til at skabe et marked, hvor danske virksomheder bliver mere konkurrencedygtige. Derudover skal dansk erhvervsliv have glæde af den viden, du opnår om Myanmar, og sammen med kolleger på ambassaden vil du hjælpe dansk erhvervsliv med viden, kontakter og problemløsning. Om dig Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatgrad og behersker ubesværet dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer: Kendskab til arbejdsmiljøområdet, herunder implementering af lovgivning, og samspillet mellem myndigheder og virksomheder Kendskab til arbejdsmarkedsforhold og arbejdstagerrettigheder samt organisationer indenfor disse områder Minimum fem års erhvervserfaring fra en offentlig organisation, rådgivning, industri eller andet Dokumenteret erfaring med politikudvikling, lovgivning og regulering International erfaring, herunder erfaring med vidensdeling, kapacitetsudvikling og forandringsprocesser i samarbejde med kolleger fra andre lande Kendskab til ansvarlig virksomhedsførelse og danske virksomheders CSR-engagement samt kontakter til relevante virksomheder og organisationer Kendskab til Sydøstasien og meget gerne Myanmar vil være en fordel. Udover de faglige kvalifikationer fordrer stillingen, at du kan nikke særligt genkendende til følgende personlige kompetencer: Diplomatiske evner og god kulturforståelse Stærk analytisk kapacitet, lyst og evne til at dele og tilpasse viden samt lære nyt Gode samarbejdsevner, omstillingsparathed samt evne og lyst til at skabe og udvikle netværk på tværs af kulturer, institutioner og den offentlige og private sektor Proaktiv, handlekraftig og selvstændig i opgavevaretagelsen, også når der er mange bolde i luften Kommercielt mindset og evne til at se muligheder for danske løsninger og kompetencer Ambitiøs og resultatorienteret. Vilkår Som vækstrådgiver er du ansat af Udenrigsministeriet, placeret på Danmarks ambassade i Myanmar og indgår i ambassadens personale. Du får en tidsbegrænset ansættelse på 3 år. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten i staten. Du vil få en basisløn som specialkonsulent på kr. 476.928 årligt samt funktionstillæg på kr. 27.923 årligt i december 2017-niveau svarende til en årsløn på i alt kr. 591.181 inkl. pension i december 2017-niveau. Der vil derudover være mulighed for evt. tildeling af kvalifikationstillæg med udgangspunkt i relevant erfaring og kompetencer (max. kr. 55.847 årligt i december-2017-niveau). Lønnen vil være skattepligtig i Danmark. Under udsendelsen får du endvidere et skattefrit udetillæg fastsat i henhold til leveomkostningerne på posten, som beregnes med udgangspunkt i dine personlige forhold, herunder bl.a. familiesammensætning. Der stilles umøbleret tjenestebolig til rådighed efter Udenrigsministeriets regler. Derudover dækkes bl.a. udgifter ift. forflyttelsesrejse, flytning, sundhedsforsikring, skole mv. i henhold til Udenrigsministeriets regler. Der vil være to hardship-rejser om året i forbindelse med udsendelsen. Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt. Forventet tiltrædelse 1. august 2018. Ansøgning Ansøgningsfristen er fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00. Stillingerne søges på www.um.dk under job ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på søg stillingen . Vi skal have en motiveret ansøgning vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Kontakt Du kan læse mere om Myndighedssamarbejdet på http: um.dk da danida danida-business myndighedssamarbejde og få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til kontorchef i Beskæftigelsesministeriet Lone Henriksen (tlf. 72 20 51 10, e-mail lhe@bm.dk) eller chefkonsulent Jakob Haugaard fra Sekretariatet for Myndighedssamarbejde i Udenrigsministeriet (tlf. 33 92 12 30, e-mail jakhau@um.dk). Du er velkommen til at kontakte vækstrådgiver Martin Engmann Jensen (tlf. 95 (1) 538 718, e-mail mareje@um.dk) på ambassaden i Yangon for at høre mere om stillingen, arbejdsvilkår og forholdene i Myanmar. Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Lea Holst Laursen (tlf. 33920747, e-mail lealau@um.dk) eller Thomas Hadrup (tlf. 3392 1008, e-mail thohad@um.dk). Om os Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til om-verdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Se mere på www.um.dk. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes direkte på www.job.um.dk.11Jobnet16666a45100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-23T00:00:000010https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=110569&DepartmentId=6061&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3102275Udenrigsministeriet11Asiatisk Plads 21402København KDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset520794JobNet47625451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=16666a45https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=16666a45https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=16666a45&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=16666a45&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Kontor/Kontor_og_administration/8.jpgMed et job indenfor Kontor og administration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Akademisk medarbejder lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale241210Akademisk medarbejder5Kontor og administration352858903importimport_16666a45DKDanmarkDKDanmarkda-DK