Vær med til at styrke Cybersikkerheden som Technical Account Manager

Center for Cybersikkerhed (CFCS) skal bl.a. beskytte Danmark mod trusler rettet mod samfundsvigtig informations- og kommunikationsteknologi (ikt), sikre en robust ikt-infrastruktur i Danmark og varsle om og imødegå cyberangreb samt beskytte danske interesser i cyberspace.

Vores organisation er under tilpasning og pionerånd og arbejdsglæde er vigtige værdier for os, særligt i den kommende tid hvor flere af den just indgående forsvarsforligsaftale skal udmøntes. Arbejdsmiljøet på kontoret er præget af teamwork og en uformel omgangstone og af, at vi i fællesskab har målet for øje.

Om os
Som led i en ambitiøs udviklingsdagsorden har FE en målsætning om at blive en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige efterretningstjenester.

FE har tre hovedopgaver:

  • Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste.
  • Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område.
  • Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren.
Vores opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed, herunder for danske militære enheder og andre, som er udsendt til løsning af internationale opgaver.

Om stillingen
Din hovedopgave vil være, at stå for kontakten med centerets kunder vedrørende tekniske spørgsmål sammen med en anden Technical Account Manager.

Du vil indgå i projektorganisationen for anskaffelse af nyt netværkssensorsystem, herunder klarlægning og dokumentation af større tekniske infrastrukturer hos Centerets kunder samt deltage i rådgivning af kunderne mhp. en mere sikker og robust it infrastruktur.

Du skal samtidigt bidrage med problemknusning af tekniske nedbrud på kunderettede systemer, og indgå i Centerets håndtering af hændelsesforløb med særlig fokus på kundens infrastruktur.

Endeligt vil du indgå i tværfagligt samarbejde med interne stakeholdere.

Om dig

Du er uddannet civilingeniør, datalog eller tilsvarende og har relevante certificeringer. Du har erfaring fra f.eks. en it-driftsafdeling som infrastrukturarkitekt, en it-sikkerhedsafdeling eller lignende.

Du arbejder selvstændigt, har gode analytiske evner og kritisk sans kombineret med evnen til at arbejde i teams.

Du behersker engelsk med henblik på at kunne deltage i internationale arbejds- og erfaringsudvekslingsgrupper.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.
Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Du har som ansat i FE desuden pligt til kortvarig udsendelse i udlandet.

Arbejdssted
Center for Cybersikkerhed
Holsteinsgade 63, 2100 København Ø.

Ansøgning
Ansøgning vedhæftet CV og dokumentation for uddannelse sendes via nedenstående link.
Ansøgningen skal være FE i hænde senest den 4. marts 2018.

Yderligere oplysninger
Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66 lokal 2222.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
På www.fe-ddis.dk finder du FE´s beretning, som er det sted, hvor du får det mest detaljerede indblik i FE´s opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. Her kan du også finde andre produkter, bl.a. FE´s årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Deltidsælger eller Fuldtidssælger / Account Managers / Studiejob søges

GOGO SUPPORT IVS

Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn områd. Du får 100 kr. timen en god bonus pr. salg. Har du baggrund fra en branche som ligner vores, er det selvfølgelig en fordel. ...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Account Manager

Modstrøm Danmark

Salgstalent med ambitioner til nyopstartet erhvervsafdeling i Modstrøm Er du klar til at tage næste skridt i din salgskarriere, og vil du være med til at bygge vores afdeling for erhvervskunder op fra bunden? Som Account Manager arbejder du med nysa...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Account Managers / Fuldtidssælger eller Deltidsælger

GOGO SUPPORT IVS

GoGo søger 2 nye kollegaer. Har du tidligere salgserfaring eller har du lyst til at prøve noget nyt, så har vi det. Opgaven: Du vil prsentere vores mad leverings APP GoGo (http: www.gogoapp.dk) til restaurant, bar og pizzaria i stor københavn område...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Stærk Account Manager søges

PERSONALHUSET STAFFING GROUP A/S

Fantastiske karrieremuligheder for dig som har en stærk salgsprofil. Indledning Personalehuset Staffing Group søger en Account Manager som har fokus på at sælge transportløsninger. Virksomheden har beliggenhed i Glostrup med gode transport mulighede...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Account manager med ambitioner for at få ledelseansvar

AM København

Det er vores filosofi at have en arbejdsplads, hvor der er: Høje personlige ambitioner Et unikt fællesskab og sammenhold Personlig udviklingstræning og en certificeret lederuddannelse 2018 bliver et år, hvor AM skal vækste meget. Grundet en større e...