Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vær med til at understøtte og udvikle et ambitiøst hus. Medarbejder til organisations- og medarbejderudvikling.

Hvis du brænder for organisationsudvikling, kan du i Kontor for Organisation og Jura få en central rolle i at omsætte ord til handling. Tempoet er højt, og du får ansvar for at identificere og omsætte muligheder og udfordringer til gode løsninger.

En stilling med stort ansvar og mange muligheder Finansministeriets funktion som "Slotsholmens maskinrum" forudsætter en engageret og vidende stabsindsats, der formår at understøtte organisationen og tage initiativ til udvikling, hvor der er allermest behov.

I stillingen får du en vigtig rolle i den løbende udvikling og support af Finansministeriets departementet, og stillingen indebærer, at du byder aktivt ind ift. at gøre strategiske initiativer konkrete og agerer som forandringsagent.

Opgaver er diverse, og du kommer til at arbejde med alt fra organisationsudvikling, leder- og medarbejderudvikling til konkrete udviklingsprojekter og driftsopgaver, der samlet bidrager til en god og velfungerende arbejdsplads.

Du bliver del af et udviklingsorienteret team med en stor kontaktflade til hele organisationen og en dynamisk fordeling af opgaverne. Vi har et særdeles spændende arbejde i et miljø præget af et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau. Du får dygtige kollegaer med drive og engagement, faglige og personlige udviklingsmuligheder og gode rammer for at præge dine opgaver og gøre en forskel.

Om dig Stillingen er ideel for dig, som brænder for at udvikle højt motiverede medarbejdere med ambitioner i en organisation med en stærk holdånd. Du har et par års erfaring og ønsker at videreudvikle dig inden for strategisk medarbejderudvikling og organisationsudvikling.

Du skal trives i en opsøgende og proaktiv rolle, ligesom det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og trække igennem, når det går stærkt. Vi lægger vægt på din interesse for at udvikle og finde løsninger med blik for det bestående og din evne til at skabe tillidsfulde relationer på alle niveauer af en organisation. Herudover at du formår at synliggøre værdien af indsatser på de mere bløde områder.

Din organisationsforståelse og blik for at omsætte husets behov til konkrete løsninger, indsatser og aktiviteter er central for succes i stillingen.

Kollegaskabet og sammenholdet i teamet er vigtigt for os, så vi håber, du er en ildsjæl med positiv og proaktiv tilgang – også når de daglige driftsopgaver skal løses. Omvendt er du aldrig i tvivl om, at vi arbejder sammen som et hold.

Fagligt forventer vi, at du har viden inden for HR og organisationsudvikling, og at du holder dig opdateret ift. nye tendenser, der kan omsættes i daglig praksis. Du har en relevant akademisk baggrund – fx som erhvervspsykolog eller cand.merc. - og har erfaring med medarbejder- og organisationsudvikling fra en større organisation eller som managementkonsulent.

Om os Kontor for Organisation og Jura har ansvaret for en række tværgående stabsfunktioner i forhold til Finansministeriets interne opgavevaretagelse og bistår med at understøtte ministeriets kerneprocesser og -opgaver.

Teamet, stillingen ligger i, løser en bred vifte af opgaver relateret til departementets "indre liv", hvor vi alle bidrager til gode løsninger godt understøttet af ministeriets Koncern HR. Opgaverne er bl.a.:

  • Organisationsudvikling
  • Leder- og medarbejderudvikling
  • Employer branding
  • Onboarding
  • Analyser og evalueringer
  • Performance management
  • Chefrekruttering
  • Ledelsesinformation
  • Diverse ad hoc-opgaver og ledelsesbetjening inden for vores område
Om Finansministeriet Finansministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet, sikrer effektivisering af den offentlige sektor samt fremmer en holdbar klima- og miljøudvikling.

Vi vægter høj faglighed, gode samarbejdsevner samt videre karrieremuligheder for vores medarbejdere. Opgaverne løses i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger og chefer i et dynamisk og godt arbejdsklima.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Martin B. Sars på mabrs@fm.dk eller telefon 2526 2750.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 14. januar 2020.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.