Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkfører

KH OneStop søger medarbejdende værkfører til aftenholdet i vores afdeling i Vejle.

KH OneStop er dansk eneforhandler af Thermo King- og Frigoblock transport køleanlæg, og er i dag landets førende serviceleverandør til transportbranchen. Vores unikke koncept, OneStop, gør det muligt for vores kunder at få udført alle deres services ét sted, hvilket har været med til at effektivisere transportbranchen markant.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 150 mand fordelt på servicecentre over hele landet.

Afdelingen i Vejle er helt central i vores OneStop koncept, og beskæftiger på nuværende tidspunkt 26 medarbejdere, incl. Mobilenheder, heraf 3 på aftenholdet

Afdelingen ligger centralt på Exxit 59 lige ved E45, hvor vi pt. råder over 11 vognbaner indrettet til effektiv værkstedsdrift.

Arbejdsopgaver

Du har reference til afdelingslederen, og vil sammen med ham være ansvarlig for at arbejdet på aftenholdet i afdelingen planlægges og udføres så effektivt som muligt, til gavn for vore kunder.

Din opgave som medarbejdende værkfører på aftenholdet er at være stærk og synlig på værkstedet. Du formår at styre arbejdsopgaverne på en måde, så der er et konstant og dynamisk flow, og du forstår vigtigheden af at blande kortene, sommetider med få minutters varsel, for at sikre kunderne den bedste service, samtidig med at du indgår på lige fod med de øvrige mekanikere i teamet omkring udførelsen af service og reparationer på kundernes materiel.

Dine arbejdstider vil være mandag - torsdag 15.00 - 22.30 & fredag 12.30 - 19.30

4 mere detaljerede opgaver;

  • Ansvarlig for igangsætning af mekanikere, i samarbejde med afdelingslederen.
  • Reparation og service på kundernes materiel
  • Planlægning af opgaver.
  • Telefonbetjening af kunder

Kvalifikationer

Du har en teknisk uddannelse og er vant til arbejdsgangen på et værksted med daglig kontakt til mekanikerne. Meget gerne med erfaring fra lastbils-/tungtvognsbranchen, og en god erfaring i dagligt at have kontakt med kunderne, både mundtligt og skriftligt. Derudover:

  • Gerne kørekort til C/E.  
  • Gerne erfaring med en rolle som værkfører, dette er dog ikke et krav. Det er vigtigere at du har talentet og lysten til at påtage dig rollen.

Personligt

Du skal være vant til en hektisk arbejdsdag, hvor der er mange forskellige opgaver der skal løses samtidig, og du kan tage selvstændige beslutninger.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Thomas Svenson på tlf.: 79432406 eller tsv@khonestop.dk. Du søger jobbet via nedenstående link.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.