Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkfører med erfaring i LEAN

Ligger dine evner og din motivation inden for drift og praktisk ledelse? Vil du være med til at drive og optimere leanprocessen i produktionen?

 

Har du flere års erfaring og succes som værkfører i en industriel virksomhed, hvor du både er tæt på fabriksgulvet og dine medarbejdere samt har den overordnede forretningsmæssige forståelse? Så ligger dit næste spændende job måske hos Valmont SM.

Stillingen
Vi søger en værkfører med solid leanerfaring til en af produktionslinjerne i tårnproduktionen hos Valmont SM.

Virksomheden er kendt for fleksibilitet, kvalitet og pålidelighed og har bl.a. opbygget en stor erfaring inden for serieproduktion af vindmølletårne til både onshore og offshore.

Dit primære fokus i jobbet kommer til at ligge på bl.a. kapacitetsstyring i egen afdeling og forsyningssikkerhed til andre afdelinger samt at fastholde kvalitet, udvikling og fortsat optimering af produktions- og interne logistikprocesser.

Med reference til produktionschefen vil du sikre den rette bemanding, de nødvendige ressourcer og de rigtige kompetencer i afdelingen. Du får ansvaret for 50 ansatte (primært tysktalende) i en produktion med dygtige og loyale medarbejdere, som har en stor andel i opnåelsen af virksomhedens resultater. Der arbejdes 24/7 på 5 skift og du indgår i en vagtordning hver 6. uge.

I et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i produktionsafsnittene vil du naturligt indgå i virksomhedens aktive arbejde med løbende forbedringer indenfor kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO14001) og arbejdsmiljø (OHSAS18001).

Hvad forventer vi af dig?
Du har en håndværksmæssig baggrund indenfor jern og metal og evt. en uddannelse som maskintekniker/produktionsteknolog el.lign.

Du sidder i dag i en lignende stilling, har 2-5 års erfaring eller du arbejder som produktionsmellemleder i en industrivirksomhed, hvor denne stilling er et naturligt led i din videre karriereudvikling.

Du formår at holde hovedet koldt og prioritere dine aktiviteter og opgaver der kører sideløbende med hinanden i en til tider hektisk dagligdag og har samtidig fokus på sikkerhed.

Til dine kvalifikationer og egenskaber hører derudover:

  • Du er en god relationel leder med gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du formår at formidle og implementere forandringer
  • Rutine i at holde tavlemøder
  • Kendskab og erfaring med at drive leanprojekter og gerne kendskab til 5S og Kaizen
  • IT på brugerniveau
  • Flydende tysk er et krav
  • Robusthed
  • Vedholdenhed
  • Ordentlighed
  • Humor

Øvrige forhold
Da virksomheden er internationalt orienteret, forventer vi, at du kan begå dig på engelsk.

Vi tilbyder et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og dine evner som leder og hvor du får muligheder for at bidrage til videreudviklingen af organisationen.

Derudover tilbydes pension, sundhedsforsikring og kantineordning.

Om Valmont SM
Valmont SM er en virksomhed, der tilbyder specialløsninger gennem en høj kapacitet og et effektivt produktionsanlæg. Valmont SM's kapacitet og produktionssystemet er velegnet til kraftige industrielle opgaver. Valmont SM er en førende leverandør af store komplekse stålkonstruktioner og tårne til vindmøller. Produktionsområdet ved Valmont SM's anlæg i Rødekro dækker 540.000 m2, hvoraf ca. 69.000 m2 er indendørs produktionsfaciliteter, svarende til 20 produktionsområder. Valmont SM ligger i Rødekro, ca. 20 km fra den dansk-tyske grænse og tæt på motorvej E45, og kun 10 km fra Aabenraa Havn eller 200 km fra den internationale havn i Hamborg. Valmont SM er et datterselskab af Valmont Industries, Inc.

www.valmontsm.dk

Ansøgning 
JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag, via nedenstående link.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61 63 07 76.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.