Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkfører til maskinafdeling

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825850Phoenix-dd11a63012018-06-05T00:00:00Værkfører til maskinafdeling

Da der er fuld fart på, søger vi en engageret værkfører til den daglige ledelse af vores maskinafdeling.

Stillingens mål er det overordnede ansvar for driften. Dette inkluderer produktion, tilbudsgivning, kvalitet og økonomi + levering til tiden.

Skulle du have lyst til at blive en del af en virksomhed i udvikling, hvor kunden er i centrum, så er det måske dig, vi står og mangler.

Eventuelle spørgsmål og ansøgning sendes til:

Fabrikschef Kim Nygaaard på tlf.: 26793212 eller kn@grumsen.dk.

2018-07-02T11:54:18.240 Da der er fuld fart på, søger vi en engageret værkfører til den daglige ledelse af vores maskinafdeling. Stillingens mål er det overordnede ansvar for driften. Dette inkluderer produktion, tilbudsgivning, kvalitet og økonomi levering til tiden. Skulle du have lyst til at blive en del af en virksomhed i udvikling, hvor kunden er i centrum, så er det måske dig, vi står og mangler. Eventuelle spørgsmål og ansøgning sendes til: Fabrikschef Kim Nygaaard på tlf.: 26793212 eller kn@grumsen.dk.11Jobnetdd11a630100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3279365GRUMSENS MASKINFABRIK A/S11Morsøgade 56700Esbjerg75125422DKDanmark155.476736208.43093080
kn@grumsen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent584386JobNet48353441000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dd11a630https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dd11a630https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dd11a630&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dd11a630&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Industri?12008561Dansk3Læse/ tale214505Værkfører28Industri355439665Kim Nygaardkn@grumsen.dkDKDanmarkDKDanmark330001063VÆRKFØRER SØGESProfile VÆRKFØRER SØGES Volvo Entreprenørmaskiner søger en værkfører til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af vores klargøringsteam, som er fysisk placeret i vores hovedkontor i Taulov. I er sammen ansvarlige for indkøb og opbygning af nye maskiner og udstyr, samt klargøring af brugte maskiner. Du vil få ansvaret for de 14 serviceteknikere på værkstedet, og planlægningen af deres opgaver. Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og egenskaber: Leder- og eller værkfører-erfaring. Er fleksibel i tanke og handling. Ser muligheder frem for begrænsninger. Struktureret. Godt humør. Kan bevare roen - også i pressede situationer. Pligtopfyldende, ordenssans og teamplayer. Kan bevare roen - også i pressede situationer. Du tilbydes: En spændende og alsidig hverdag i en professionel organisation. At blive en del af et team, der søger og tør afprøve nye løsninger. Løbende uddannelse. Attraktive ansættelsesforhold, herunder bl.a. sundhedsforsikring. Ansøgning: Hvis denne stilling har din interesse, bedes du venligst sende din ansøgning og dit CV pr. e-mail til: support.dk@volvo.com. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper V. Poulsen på telefon 70 22 27 28. Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt. Volvo Entreprenørmaskiner A S har ansvar forsalg og service af Volvos entreprenørmaskiner samt Volvo Penta industrimotorer i Danmark.

VÆRKFØRER SØGES

Volvo Entreprenørmaskiner søger en værkfører til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af vores klargøringsteam, som er fysisk placeret i vores hovedkontor i Taulov. I er sammen ansvarlige for indkøb og opbygning af nye maskiner og udstyr, samt klargøring af brugte maskiner. Du vil få ansvaret for de 14 serviceteknikere på værkstedet, og planlægningen af deres opgaver.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og egenskaber:
 • Leder- og/eller værkfører-erfaring.
 • Er fleksibel i tanke og handling.
 • Ser muligheder frem for begrænsninger.
 • Struktureret.
 • Godt humør.
 • Kan bevare roen - også i pressede situationer.
 • Pligtopfyldende, ordenssans og teamplayer.
 • Kan bevare roen - også i pressede situationer.
Du tilbydes:
 • En spændende og alsidig hverdag i en professionel organisation.
 • At blive en del af et team, der søger og tør afprøve nye løsninger.
 • Løbende uddannelse.
 • Attraktive ansættelsesforhold, herunder bl.a. sundhedsforsikring.
Ansøgning:
Hvis denne stilling har din interesse, bedes du venligst sende din ansøgning og dit CV pr. e-mail til: support.dk@volvo.com.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper V. Poulsen på telefon 70 22 27 28. Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.

Volvo Entreprenørmaskiner A/S har ansvar forsalg og service af Volvos entreprenørmaskiner samt Volvo Penta industrimotorer i Danmark.
ORS/Small/d94a791c_logo.pngVolvo Entreprenørmaskiner A/SFredericia2019-04-04T18:00:28.0202019-05-18T00:00:00
329987149Værkfører til lastvognsværkstedRobot Skifter Lastbil A S søger værkfører til lastvognsværksted Til den rette person har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde. Vores værksted i Padborg har behov for en ny værkfører, da vores nuværende værkstedschef efter eget ønske fratræder jobbet i Padborg. Du skal sammen med vores nye værkstedschef Dennis Heldt skabe de bedste rammer for vores kunder og vores medarbejdere. Vores forventninger: Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet. Du er en holdspiller og kan levere resultater sammen med dit hold. Du er resultatorienteret. Du har erfaring fra branchen som mekaniker eller værkfører. Du er ikke bange for nye udfordringer. Du motiveres af en travl hverdag og kan håndtere flere bolde i luften ad gangen. Vi tilbyder: Ansættelse i en virksomhed med en god og sund økonomi, med gode og ordnede arbejdsforhold og arbejdsvilkår herunder bl.a. sundhedsforsikring. Et spændende og udadvendt job med mange udfordringer, hvor du selv kan præge og planlægge din arbejdsdag. Udviklingsmulighed i takt med din kompetence og interesse. Pensionsordning. Løn efter aftale. Tiltrædelse efter aftale gerne hurtigst muligt. Skriftlig ansøgning (brev eller mail) og eller personlig henvendelse bedes rettet til værkstedschef Dennis Heldt, Industrivej 11B, 6330 Padborg - der ligeledes kan besvare eventuelle spørgsmål på telefon 88 27 93 99 mail job@skifterlastbil.dk. Ansøgningen skal være os i hænde hurtigst muligt ansættelse vil ligeledes ske hurtigst muligt. Skifter Lastbil A S koncernen forhandler og servicerer nogle af markedets stærkeste mærker Volvo og Renault, og er en af Danmarks største lastvognsforhandlere med 4 afdelinger i Aabenraa, Padborg, Herning, samt Esbjerg. Hertil kommer salg, opbygning og service af Palfinger produkter i vores afdelinger i Aabenraa og Esbjerg. Skifter Lastbil A S koncernen beskæftiger ca.135 medarbejdere.For yderligere information klik ind på www.skifterlastbil.dk

 

       Skifter Lastbil A/S

                søger

 værkfører til lastvognsværksted

  

Til den rette person har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

Vores værksted i Padborg har behov for en ny værkfører, da vores nuværende værkstedschef efter eget ønske fratræder jobbet i Padborg. Du skal sammen med vores nye værkstedschef Dennis Heldt skabe de bedste rammer for vores kunder og vores medarbejdere.

 

 Vores forventninger:

 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet.
 • Du er en holdspiller og kan levere resultater sammen med dit hold.
 • Du er resultatorienteret.
 • Du har erfaring fra branchen som mekaniker eller værkfører.
 • Du er ikke bange for nye udfordringer.
 • Du motiveres af en travl hverdag og kan håndtere flere bolde i luften ad gangen.

 

 Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en virksomhed med en god og sund økonomi, med gode og ordnede arbejdsforhold og arbejdsvilkår herunder bl.a. sundhedsforsikring.
 • Et spændende og udadvendt job med mange udfordringer, hvor du selv kan præge og planlægge din arbejdsdag.
 • Udviklingsmulighed i takt med din kompetence og interesse.
 • Pensionsordning.
 • Løn efter aftale.

 

Tiltrædelse efter aftale – gerne hurtigst muligt.

Skriftlig ansøgning (brev eller mail) og/eller personlig henvendelse bedes rettet til værkstedschef Dennis Heldt, Industrivej 11B, 6330 Padborg - der ligeledes kan besvare eventuelle spørgsmål på telefon 88 27 93 99 / mail job@skifterlastbil.dk. Ansøgningen skal være os i hænde hurtigst muligt – ansættelse vil ligeledes ske hurtigst muligt.

 

Skifter Lastbil A/S koncernen forhandler og servicerer nogle af markedets stærkeste mærker – Volvo og Renault, og er en af Danmarks største lastvognsforhandlere med 4 afdelinger i Aabenraa, Padborg, Herning, samt Esbjerg. Hertil kommer salg, opbygning og service af Palfinger produkter i vores afdelinger i Aabenraa og Esbjerg. Skifter Lastbil A/S koncernen beskæftiger ca.135 medarbejdere.For yderligere information klik ind på www.skifterlastbil.dk

 

 

 

                     

SKIFTER LASTBIL A/SPadborg2019-03-29T00:00:002019-05-01T00:00:00
329986808Søger du en spændende og alsidig stilling som VÆRKFØRER I MONTAGEAFDELING - så mangler vi dig!Robot Brænder du for at lede en spændende montageafdeling, hvor ikke to projekter er ens, og sætter du en ære i at fuldføre projekter til aftalt tid og aftalt kvalitet? Så er du den medarbejdende værkfører, vi står og mangler til vores montageafdeling. Du vil få ansvar for montering, testkøring, FAT-test og forsendelse til kunden i samarbejde med ledelsesteamet omkring service og montage. AnsvarsområderDu bliver en vigtig nøgleperson i vores virksomhed, og du skal være med til at udvikle vores virksomhed i nye spændende retninger.Dine kommende ansvarsområder bliver: Sikre et højt fagligt niveau. Gå foran på de enkelte projekter. Sikre afklaring på problemstillinger, der opstår undervejs. Sikre at de enkelte medarbejder trives. Forberede opstart af montageprojekter. Du er den, vi søger, fordi... Du har en bred teknisk viden - også inden for pneumatik og hydraulik. Du har faglig og praktisk erfaring inden for produktionsledelse gerne fra montageafdelinger. Din arbejdsplatform er præget af kvalitet, struktur og systematik. Din vedholdenhed sikrer, at opgaverne bliver fulgt helt til dørs. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og demonstrere overblik. Du kan lide af få beskidte fingre, da du selv skal være med i opbygningen af maskinerne anlæggene. Du har kendskab til Microsoft Office-programmer og gerne tegne konstruktionssprogrammer. Vi glæder os til at høre fra digHar du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Kaag på tlf.: 40 16 77 05, eller send din ansøgning til sk@kallesoe-as.dk. Vi indkalder ansøgerne løbende, og stillingsopslaget vil blive fjernet, så snart den rette kandidat til jobbet er fundet. Der er derfor ikke anført en ansøgningsfrist. Om Kallesoe MachineryKallesoe Machinery A S er en af Nordeuropas førende leverandører af højteknologiske maskiner til træ- og vindindustrien. Men faktisk tog vores historie sin begyndelse ved en drejebænk i en simpel kælder i Vestjylland. Virksomheden voksede hurtigt fra n mands passion for det gode håndværk til en industriel virksomhed i konstant vækst. I dag er Kallesoe Machinery er en moderne, international virksomhed, der tilbyder vore kunder stærke kompetencer inden for udvikling og produktion af højteknologiske maskiner. Vores løsninger er altid unikke og baseret på mange års erfaring stadigvæk med en passion for godt, solidt håndværk.Læs mere her: www.kallesoemachinery.com

Brænder du for at lede en spændende montageafdeling, hvor ikke to projekter er ens, og sætter du en ære i at fuldføre projekter til aftalt tid og aftalt kvalitet?
Så er du den medarbejdende værkfører, vi står og mangler til vores montageafdeling. Du vil få ansvar for montering, testkøring, FAT-test og forsendelse til kunden i samarbejde med ledelsesteamet omkring service og montage.

Ansvarsområder
Du bliver en vigtig nøgleperson i vores virksomhed, og du skal være med til at udvikle vores virksomhed i nye spændende retninger.
Dine kommende ansvarsområder bliver:

 • Sikre et højt fagligt niveau.
 • Gå foran på de enkelte projekter.
 • Sikre afklaring på problemstillinger, der opstår undervejs.
 • Sikre at de enkelte medarbejder trives.
 • Forberede opstart af montageprojekter.

Du er den, vi søger, fordi...

 • Du har en bred teknisk viden - også inden for pneumatik og hydraulik.
 • Du har faglig og praktisk erfaring inden for produktionsledelse – gerne fra montageafdelinger.
 • Din arbejdsplatform er præget af kvalitet, struktur og systematik.
 • Din vedholdenhed sikrer, at opgaverne bliver fulgt helt til dørs.
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og demonstrere overblik.
 • Du kan lide af få beskidte fingre, da du selv skal være med i opbygningen af maskinerne/anlæggene.
 • Du har kendskab til Microsoft Office-programmer og gerne tegne/konstruktionssprogrammer.

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Kaag på tlf.: 40 16 77 05, eller send din ansøgning til sk@kallesoe-as.dk. Vi indkalder ansøgerne løbende, og stillingsopslaget vil blive fjernet, så snart den rette kandidat til jobbet er fundet. Der er derfor ikke anført en ansøgningsfrist.

 

Om Kallesoe Machinery
Kallesoe Machinery A/S er en af Nordeuropas førende leverandører af højteknologiske maskiner til træ- og vindindustrien.
Men faktisk tog vores historie sin begyndelse ved en drejebænk i en simpel kælder i Vestjylland.
Virksomheden voksede hurtigt fra én mands passion for det gode håndværk til en industriel virksomhed i konstant vækst.
I dag er Kallesoe Machinery er en moderne, international virksomhed, der tilbyder vore
kunder stærke kompetencer inden for udvikling og produktion af højteknologiske maskiner. Vores løsninger er altid unikke og baseret på mange års erfaring – stadigvæk med en passion for godt, solidt håndværk.
Læs mere her: www.kallesoemachinery.com

KALLESOE MACHINERY A/SLem St2019-03-29T00:00:002019-05-24T00:00:00
329978386Værkfører søges til nyt værksted i SkiveRobot Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi forventer at få forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste værkfører. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du har erfaring med ledelse af et moderne autoværksted. Du er udadvendt, smilende og ønsker at yde den bedste kundeservice. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på værkstedet. Du er engagerende, motiverende og formår at få god teamånd frem hos teamet. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med drift af værkstedet, ledelse af mekanikere og pladesmede, kundeservice, tilbudsgivning og fakturering, kvalitetskontrol af arbejdet på værkstedet, månedsafslutning, indskrivning og oprettelse af kunder. Tiltrædelse hurtigst muligt Du får mere end du forventerVi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, efteruddannelse, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst. AnsøgningSend venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med V RKFØRER SKIVE Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Regionschef Niels V. Nielsen ( 45) 2598 9212 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen påhttps: skorstensgaard.dk skive Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste værkfører. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du har erfaring med ledelse af et moderne autoværksted.

Du er udadvendt, smilende og ønsker at yde den bedste kundeservice. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, er struktureret og sætter en ære i, at der er styr på værkstedet. Du er engagerende, motiverende og formår at få god teamånd frem hos teamet.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med drift af værkstedet, ledelse af mekanikere og pladesmede, kundeservice, tilbudsgivning og fakturering, kvalitetskontrol af arbejdet på værkstedet, månedsafslutning, indskrivning og oprettelse af kunder.

Tiltrædelse hurtigst muligt


Du får mere end du forventer
Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, efteruddannelse, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst.

Ansøgning
Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med VÆRKFØRER SKIVE

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Regionschef Niels V. Nielsen (+45) 2598 9212

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen påhttps://skorstensgaard.dk/skive

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Skorstensgaard Skive ApSKolding2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VÆRKFØRER SØGES

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Fredericia
VÆRKFØRER SØGES Volvo Entreprenørmaskiner søger en værkfører til snarlig tiltrædelse. Du bliver en del af vores klargøringsteam, som er fysisk placeret i vores hovedkontor i Taulov. I er sammen ansvarlige for indkøb og opbygning af nye maskiner og u...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:18. maj 2019

Værkfører til lastvognsværksted

SKIFTER LASTBIL A/S

Padborg
Skifter Lastbil A S søger værkfører til lastvognsværksted Til den rette person har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde. Vores værksted i Padborg har behov for en ny værkfører, da vores nuværende værkstedschef efter eget ønske fratræder job...
Indrykket:29. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Søger du en spændende og alsidig stilling som VÆRKFØRER I MONTAGEAFDELING - så mangler vi dig!

KALLESOE MACHINERY A/S

Lem St
Brænder du for at lede en spændende montageafdeling, hvor ikke to projekter er ens, og sætter du en ære i at fuldføre projekter til aftalt tid og aftalt kvalitet? Så er du den medarbejdende værkfører, vi står og mangler til vores montageafdeling. Du...
Indrykket:29. marts 2019
Udløbsdato:24. maj 2019

Værkfører søges til nyt værksted i Skive

Skorstensgaard Skive ApS

Kolding
Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi forventer at få forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste værkfører. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du har erfaring med ledelse af et moderne autoværksted. Du er uda...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019