Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkfører/produktionschef

Brænder du for at være en del af et passioneret team, hvor kvaliteten er i højsædet, og hvor faglighed går hånd i hånd med overblik? Forstår du vigtigheden af samarbejde, tænker du procesorienteret, og har du en stærk holdånd?
Så er det måske dig, vi står og mangler.
Stillingen
Som værkfører i denne spændende glasfibervirksomhed bliver du ansvarlig for at planlægge ugens arbejde under hensyn til produktionsplanerne. Du får ansvaret for en flok medarbejdere, som du skal instruere og vejlede på forskellige niveauer.
Du har selv hands-on i produktions- og montageafdelingen, og derudover vil du have i omegnen af 20 % administrative arbejdstimer.
Du har ansvaret for, at dagligdagen fungerer, og du bliver et vigtigt bindeled fra produktionen til ejeren af virksomheden.Du vil have fast base på virksomheden, som er beliggende syd for Odense.
Opgaver, der hører til stillingen:
• Vedligehold og reparation af forme, værktøjer og skabeloner
• Kvalitetskontrol af råvarer og færdigprodukt
• Planlægning af arbejdet i produktions- og montageafdeling
• Indkøb af råvarer
• Ledelse og instruktion af medarbejdere
• Produktionsforbedringer
• Møde med leverandører, på virksomheden
• Samarbejde med salgsafdelingen og ledelsen
Hvem er du?
Ligesom virksomheden har du hjerte og passion med i dit arbejde. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, respektfuld og viser engagement hver eneste arbejdsdag.
Du har både relevant erhvervserfaring og en uddannelse indenfor faget, hvilket gør dig til 'ekspert' i glasfiber.
Du behersker dansk og gerne engelsk både i skrift og tale. Det vil være en fordel, men intet krav, at du har flair for IT, specielt Excel.
Vi tilbyder
Et spændende miljø i en ejerledet virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi har et godt arbejdsmiljø i en kvalitetsbevidst hverdag, hvor detaljer og ambitioner driver os frem.
Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, en fast arbejdsrutine og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater.
Ansøgning
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via 'søg stillingen' nedenfor.
Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309.

Arbejdssted: Fyn


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her