Værkfører/produktionschef til Fyn

Stillingen 
Som værkfører i denne spændende glasfibervirksomhed bliver du ansvarlig for at planlægge ugens arbejde under hensyn til produktionsplanerne. Du får ansvaret for en flok medarbejdere, som du skal instruere og vejlede på forskellige niveauer. Du er selv hands-on i produktions- og montageafdelingen, og derudover vil du have i omegnen af 20 % administrative arbejdstimer. Du har ansvaret for, at dagligdagen fungerer, og du bliver et vigtigt bindeled fra produktionen til ejeren af virksomheden. Du vil have fast base på virksomheden, som er beliggende syd for Odense.  
 
Opgaver, der hører til stillingen:  
  • Vedligehold og reparation af forme, værktøjer og skabeloner 
  • Kvalitetskontrol af råvarer og færdigprodukt 
  • Planlægning af arbejdet i produktions- og montageafdeling 
  • Indkøb af råvarer 
  • Ledelse og instruktion af medarbejdere 
  • Produktionsforbedringer 
  • Møde med leverandører, på virksomheden 
  • Samarbejde med salgsafdelingen og ledelsen 
Hvem er du?  
Ligesom virksomheden har du hjerte og passion med i dit arbejde. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, respektfuld og viser engagement hver eneste arbejdsdag. Du har både relevant erhvervserfaring og en uddannelse indenfor faget, hvilket gør dig til ”ekspert” i glasfiber. Du behersker dansk og gerne engelsk både i skrift og tale. Det vil være en fordel, men intet krav, at du har flair for IT, specielt Excel.  
 
Vi tilbyder 
Et spændende miljø i en ejerledet virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi har et godt arbejdsmiljø i en kvalitetsbevidst hverdag, hvor detaljer og ambitioner driver os frem. Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, en fast arbejdsrutine og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og opnåede resultater.   
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”søg stillingen” nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Gulvværkfører søges til vores nye værksted i Odense C

Skorstensgaard Odense C ApS

Odense
Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor autobranchens bedste gulvværkfører. Du er uddannet automekaniker alternativt pladesmed og du må meget gerne have erfaring med ledelse af et moderne au...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Værkfører til BMW & MINI special værksted

Schmiedmann Odense A/S

Odense
Schmiedmann Odense A S søger en værkfører til ledelse af vores BMW & MINI special værksted hvor der udføres reparation service fejlfinding tuning styling af udelukkende BMW & MINI biler! Værkstedet ledes selvstændig af værkføren, og du vil have ansv...