Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkmester på prøve til Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel

Institution Midtfyn søger pr. 1. april 2021 en uddannet smed eller mekaniker i en fuldtidsstilling som værkmester på prøve (tjenestemandsstilling) til det grønne område på Søbysøgård Fængsel. Det grønne område består af et landbrug, et gartneri og et madværksted, der alle drives økologisk. Formålet med beskæftigelsen er at kunne tilbyde relevant arbejde for op til 30 indsatte. Personalet i landbruget og gartneriet består af 2 enhedsledere og 8 værkmestre, der i fællesskab løser alle opgaver i landbruget og gartneriet.

Stillingen er baseret på, at du sammen med de indsatte skal forestå reparationer af maskiner, afløse i parken og varetage øvrige værkmesteropgaver på Søbysøgård Fængsel i fællesskab med de øvrige værkmestre, som forestår beskæftigelsen.

Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb. Du kan orientere dig om uddannelsen på www.kriminalforsorgen.dk

De daglige arbejdsopgaver består hovedsageligt af:

 • Vedligeholdelse af maskiner og beskæftigelse af fængslets indsatte
 • Motivering, støtte og fastholdelse af de indsatte i et arbejdsforløb
 • Tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper omkring de indsatte
 • Sagsbehandling i samarbejde med socialrådgivere og fængselsbetjente
Vi forventer, at du:

 • Er faglært smed eller mekaniker, men også kan arbejde som værkmester på tværs i gartneri, landbrug og andet forefaldende arbejde
 • Behersker maskinbetjening – landbrudsmaskiner og mindre entrepenørmaskiner herunder parkmaskiner
 • Har kørekort
 • Har lyst til at bruge din faglighed til at beskæftige, vejlede og undervise indsatte
 • Motiveres gennem arbejde med mennesker og resocialisering
 • Er indstillet på og har evner til at indgå i tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper
 • Er initiativrig, alsidig og fleksibel og arbejder løsningsorienteret
 • Har et positivt menneskesyn
Vi tilbyder:

 • Et arbejde, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt
 • En selvstændig og vekslende hverdag i et fagligt dynamisk team
 • Et arbejde, hvor du er med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold Tjenestemandsloven og gældende aftale om indplacering af uniformeret personale i Kriminalforsorgen og principperne i Ny Løn. Indplaceringen sker i løngruppe 3.

Uddannelsen til værkmester påbegyndes samtidig med ansættelsen 1. april 2021.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel, Søvej 27, 5792 Årslev.

Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester - herunder bl.a. fysisk test. Du kan læse mere om uddannelsen til værkmester på Kriminalforsorgens hjemmeside www.kriminalforsorgen.dk

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. april 2021. Stillingen er på 37 timer ugentligt og arbejdstiden er fordelt på dagstjeneste mandag til fredag. Tilkaldevagt i teams vil forekomme nogle uger i løbet af året.

Hvem er vi?

Søbysøgård Fængsel er en del af Institution Midtfyn bestående af Søbysøgård Fængsel, Ringe fængsel og Pension Kværndrup. Det åbne fængsel har kapacitet til 139 mandlige klienter fordelt på 4 belægsafdelinger. Klienterne beskæftiges primært i landbrug, gartneri, produktionsværksted, serviceafdeling og modtager undervisning i skolen og på fængslets uddannelsesafdeling. Derudover har vi en lukket afdeling i nye bygninger, med plads til 42 klienter.

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 17. januar 2021.

Det er en forudsætning for ansættelse at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden en eventuel ansættelse skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Enhedsleder i landbruget Jørgen Rasmussen, tlf. 7255 3840, Enhedsleder Bodil Sørensen i gartneriet tlf. 7255 3842 eller Enhedschef Finn Rasmussen tlf. 7255 3850.

Spørgsmål om uddannelsesforløb og optagelseskrav kan rettes til HR konsulent Torben Balsby på tlf. 7255 4773.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.