Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkmester/håndværker søges til Institution Københavns Fængsler

Værkmester/håndværker søges til Institution Københavns Fængsler Kriminalforsorgen Hovedstaden søger kollega med hænderne skruet ordentligt på til Sektion 3 - KompetenceUdviklingsAfdelingen på Institution Københavns Fængsler

Har du lyst til at arbejde med beskæftigelse med et socialt formål? vi søger en dygtig, selvstændig og erfaren medarbejder til cellearbejde.

I Produktionen på Københavns Fængsler har vi stort fokus på meningsfuld beskæftigelse, som er særlig værdifuld i en dagligdag der er præget af faste rammer. Vi søger en medarbejder til at beskæftige vores indsatte på Københavns Fængsler, gerne med håndværksmæssig erfaring og/eller fængselsmæssig baggrund. Du vil blive placeret i vores Jobtrænings- og ADL-team (Almindelig Daglig Livsførelse), som fokuserer på at øge de indsattes relation til arbejdsmarkedet vha. personlig og faglig kompetenceudvikling. Arbejdet vil primært være fokuseret omkring cellearbejde.

Teamet arbejder tæt sammen samt på tværs af fængslet, så evner og vilje til det gode samarbejde er påkrævet. Teamet dækker hinanden ind samt afløser fra tid til anden betjente, så du skal være indstillet på at rokere mellem funktionerne for at få det hele til at glide.

Om Sektion 3 - Kompetenceudviklingsafdelingen KUA samt Facility

KUA omfatter socialfaglig bistand, uddannelse, værksteder og arbejdspladser, som behandlingstilbud og programvirksomhed. Facility omfatter vores it-medarbejdere, KF Service, Køkken, Bygningsvæsen og Teknisk afdeling.

For at opfylde Kriminalforsorgens overordnede princip om at støtte og motivere indsatte til at leve en kriminalitetsfri tilværelse efter løsladelse, er vores vision bl.a. at vejlede og udvikle indsatte, således at den enkeltes personlige, sociale og faglige kompetencer kommer i spil.

Om jobbet

 • Planlægning, vejledning og kontrol af kvaliteten af produktion på celler
 • Arbejdstræne indsatte gennem støtte og motivation
 • Arbejde som bindeled mellem indsatte og eksterne samarbejdspartnere, fx kunder
 • Samarbejde med de øvrige medarbejdere omkring afløsning på diverse funktioner i afdelingen
 • Afløsning som betjent
 • Afregning af løn/dusør til indsatte
 • Dokumentering i vores Klientsystem

  Hvem er du?
  Du har måske en tidligere baggrund inden for håndværk, et kreativt fag, eller anden uddannelse/erfaring, som matcher kravene i de nævnte opgaver. Det vil være en fordel at have kendskab til IT-programmerne PUMA, Navision, samt Klientsystemet, men ikke et krav.

  Du har lyst til at arbejde med mennesker, der har brug for din støtte og vejledning. Du er engageret og ser det som et vigtigt mål at skabe beskæftigelsesmuligheder for klienterne. Du ser muligheder frem for begrænsninger.

  Du evner at samarbejde bredt med mange forskellige typer mennesker og faggrupper om at nå fælles mål. Robusthed, vedholdenhed og smidighed er ligeledes personlighedstræk som passer på dig.

  Endelige lægges vægt på tolerance og evnen til at mestre en positiv dialog med både kollegaer og klienter. Du skal kunne sætte grænser og samtidig være motiverende.

  Er du ikke uddannet værkmester, kan du blive bedt om at gennemgå uddannelsen Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød.

  Du kan læse mere om værkmesteren her: https://www.kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

  Vi tilbyder:
 • Spændende og udviklende miljø, hvor ikke to dage er ens
 • Høj grad af indflydelse på udvikling af produktionen
 • Stor selvstændighed i arbejdet
 • Samarbejde med eksterne partnere/kunder
 • Samarbejde med øvrige faggrupper omkring de indsatte
 • Miljø med vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone
Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er omfattet af ny løn på Fængselsforbundets område i Danmark og placeret i løngruppe 2.

Arbejdstiden er 37 timer, (mandag til torsdag kl. 7.30-15.00 og fredag kl. 7.30-14.30.)

Er du interesseret?

For at komme i betragtning til stillingen bedes du sende ansøgning, CV og andre relevante papirer elektronisk via linket ”Søg stillingen

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 23. oktober 2020

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest i uge 44

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister. Derudover vil der til anden samtale indgå en arbejdsrelateret profilanalyse.

For flere informationer om jobbet, kontakt enhedschef Søren Prasz på tlf.: 7255 1335 eller koordinator Mie Kongstad Søgaard på 7255 1300.

Om Institution Københavns Fængsler

Institution Københavns Fængsler er Kriminalforsorgens største arresthus for varetægtsfængslede og anholdte. Det betyder, at der er et stort flow af klienter ca. 6000 indsatte på årsbasis. En stor del af vores indsatte løslades inden for 30 dage og overføres som hovedregel hurtigt til afsoning efter domsafsigelse.

Du kan læse mere på www.kfinfo.dk

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.?
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.