Værksteds og montør assistent

 

Massiv bordplade søger en medarbejder der vil indgå i en lille virksomhed i stor udvikling. Vores hovedområde ligger i fremstilling af kvalitets bordplader i komposit og andre plast komponenter. Samt levere den bedste service inden for branchen.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt bestå af:
Arbejde med CNC på vores værksted
Lagerstyring og bestilling af materialer
Pakke og levere produkter
Orden og renholdelse af lager

Om dig:
Vi søger en stabil og imødekommende person der trives i at arbejde selvstændigt og som tør påtage sig ansvar. En medarbejder der har et drive som gør at der bliver arbejdet effektivt, men stadig er deltaljeorienteret i sit arbejde. Vores nye medarbejder skal være indstillet på at lære og udvide sine kompetencer i takt med virksomheden vækst. Du skal have en vis forståelse for IT - CAD / CNC-erfaring er en fordel samt at du har kørekort til alm. bil.

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et hyggeligt arbejdsmiljø, uddannelse inden for CAD og Cnc. Trinvis lønstigning og bonus efter kvalifikation og erfaring. Du vil løbende blive oplært i cnc maskiner, tegning i AutoCAD og samling af komposit samt termo formning.

Stillingen er 37 timer om ugen.

Michael Sørensen
kontakt@massivbordplade.dk
Egeskovvej 22 port 4B
3490 Kvistgård


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.