Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkstedschef hos QuickPot i Herning

Værkstedschef hos QuickPot i Herning

Du får 3 tætte kollegaer på vores værksted i Herning, hvor du har ansvaret for at løse både store og små opgave for alle kundetyper. Og så får du en hverdag i en landsdækkende kæde med ordnede forhold, god stemning og fokus på samarbejde, samt stort fokus på faglig udvikling. 

Du er frontløberen

Du arbejder tæt sammen med 2 mekanikersvende og 1 lærling, hvor du står for kontakten med vores kunder og driften. Du udarbejder tilbud, og når kunden har godkendt det, skriver du ordren ind, før du planlægger og koordinerer den med dine kollegaer. Samtidig holder du styr på vores varer og bestiller nye hjem, så dine kollegaer altid har de materialer, de skal bruge. Dit primære fokus er på kunderne, men i travle perioder løser du også reparationer – og du kan stadig godt lide at få hænderne beskidte. Reparationsopgaverne er både store og små og på alle mærker, så nogle tager en hel dag og andre få minutter. Det balancerer du, når du styrer værkstedet, som var det dit eget.

Vi udbygger dine kompetencer

For at følge med udviklingen på bilerne, har vi et uddannelsesprogram så du og dine kollegaer hele tiden er opdateret på den nyeste teknologi, og for at vores værkstedschefer kan opnå de bedste resultater på værkstederne, har vi også løbende lederuddannelser på efteruddannelsesprogrammet. På den måde udvides dine kompetencer løbende. 

Udlært mekaniker med lederkompetencer

  • Du er udlært mekaniker med mindst 3 års erfaring efter endt læretid med reparation af forskellige bilmærker – måske har du også ledererfaring fra en lignende stilling
  • Du nyder at give kunden gode oplevelser gennem god service og godt udført kvalitetsarbejde
  • Du samarbejder og deler gerne din viden med dine kollegaer, så vi sammen bliver bedre
  • Du er effektiv, og når der er travlt, løser du en opgave af gangen, så du holder fokus på arbejdet
  • Endelig er dit gode humør med til at gøre værkstedet til en god arbejdsplads

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Steen Haugaard på 21 61 35 22.

Søg stillingen

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til Steen på sh@quickpot.dk. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag. Vi tager annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://quickpot.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her