Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkstedsmedarbejder til træværksted på Projekt Uanset - 20 timer

Er du vores nye medarbejder i træværkstedet på projekt Uanset? – 20 timer pr. uge

Da vores nuværende værkstedsmedarbejder har valgt at gå på efterløn, søger vi en ihærdig, rummelig og fagligt dygtig værkstedsmedarbejder til vores træværksted på projekt Uanset, der har lyst til at indgå i vores team og i udviklingsarbejdet omkring vores borgere. Stillingen er på 20 timer om ugen og tidsbegrænset fra den 1. marts - 1. august 2021.

Projekt Uanset i Favrskov Kommune er et beskæftigelsesrettet tilbud til borgere langt væk fra arbejdsmarkedet. Vi arbejder målrettet med at udvikle borgernes motivation, færdigheder og ressourcer til arbejdsmarkedet.

Vi har til huse i lyse og behagelige lokaler i Hadsten, hvor der i to værksteder produceres lækkert boliginteriør. I det ene værksted arbejdes der primært med tekstil, papir, læder og garn og i det andet værksted arbejdes der primært med træ og betonstøbning.

Målgruppen er både borgere i jobafklaring og i ressourceforløb, der har svære fysiske, psykiske og/eller sociale problemstillinger samt jobparate og aktivitetsparate integrationsborgere, der bl.a. arbejder på at udvikle deres danskkundskaber. Værkstederne fungerer som borgernes arbejdsplads i det daglige, hvor borgerne ligeledes deltager i temadage samt arbejder med jobfokus. Fundamentet for projektet er en helhedsorienteret indsats, hvor der er fokus på rehabilitering og tværfaglighed. Projekt Uanset består for nuværende af en afdelingsleder, to projektmedarbejdere, to værkstedsmedarbejdere, en administrativ medarbejder og en jobkonsulent. Vi mangler bare dig, der har lyst til at bidrage til indsatsen omkring borgerne og deres forløb i værkstederne.

Din profil
Idet vi primært søger en værkstedsmedarbejder, der kan varetage vores træværksted, er det vigtigt, at du har en bred faglig kunnen inden for dette område. På værkstedet arbejdes der blandt andet med træ, beton og læder.

Der er ikke specifikke krav til din uddannelse, men det er vigtigt, at dine hænder er skruet rigtigt på, og at du har god erfaring med udarbejdelse af produkter i træ og kan instruere borgerne sikkert i udførslen også. Herudover vil det være et stort plus, at du er kreativ og opfindsom og tør kaste dig ud i nye udfordringer. Da det er ganske væsentligt, at resultatet af arbejdet i værkstederne kan sælges, er det vigtigt, at du har en høj grad af kvalitetssans og går op i de små detaljer. Det er således også vigtigt, at du formår at videregive dette til borgerne, når de udfører arbejdsopgaverne.

I forbindelse med produktionen vil du få et tæt samarbejde med de borgere, der visiteres til projektet. Det er derfor vigtigt, at du er en stærk og tydelig formidler, besidder tålmodighed og er nærværende. Du skal være glad, energisk og positiv og have lyst til at arbejde med mennesker. Har du en pædagogisk baggrund vil det være en fordel.

Kerneopgaven i projektet er, at du i samarbejde med dine kollegaer udvikler borgernes faglige og personlige kompetencer og i samarbejde med borgeren finder den korteste vej til job eller uddannelse. I denne proces skal du kunne arbejde målrettet og kunne observere på hver enkelt borgers aktivitet, og sammen med den anden værkstedsmedarbejder tage ansvar for, at dagens observationer nedfældes.

Vi arbejder evidensbaseret og er optaget af viden om, hvad der virker bedst i beskæftigelsesindsatsen og arbejder efter tankegangen i Jobfirst, hvilket betyder et jobrettet og virksomhedsvendt fokus fra starten af borgerens forløb i kombination med de øvrige indsatser på Uanset.

Da der ind i mellem skal indkøbes materialer til værkstedet, er det vigtigt, at du har kørekort (B).

Yderligere oplysninger
Projekt Uanset er et tilbud på CVA - Center for vejledning og afklaring - som er en del af Jobcenter Favrskov. Projekt Uanset har adresse på Østergade 77 i Hadsten. Tæt på jernbanestationen og få minutters gang fra Jobcenteret.

Vi er et dynamisk center, hvor medbestemmelse og udvikling er prioriteret. Vi vægter høj trivsel og et stærkt fagligt miljø og kan tilbyde et spændende job med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn- og ansættelsesforhold sker i forhold til overenskomst. Arbejdstiden er 20 timer om ugen placeret mandag - torsdag fra kl. 9-14.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Uhd på 89 64 41 84, projektleder Berit Ilsøe Hougaard 24 63 48 19 eller værkstedsmedarbejder Ane Fræer Sørensen på 23 29 74 87.

Samtale
Ansættelse hurtigst muligt, og vi indkalder egnede kandidater til jobsamtale på stillingen løbende.
Medsend gerne billeder af ting, du har produceret.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket til højre.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.