Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkstedstekniker til reparation af elektronik

LetMeRepair er en førende udbyder af aftersales-ydelser indenfor elektronikindustrien i Europa. Med mere end 800 ansatte fordelt på over 20 lokationer tilbyder LetMeRepair en komplet løsning til vores kunder i Europa. Vores brede kundegrundlag omfatter næsten alle markedsledende elektroniske mærker og detailhandlere. LetMeRepair Danmark er en afdeling af LetMeRepair Nordic som har hovedkvarter i Uppsala og som består af Danmark og Sverige.

For at understøtte den videre udvikling af vores forretning leder vi nu efter en person som kan besætte en fuldtidsstilling 37 timer om ugen som værkstedstekniker/workshop technician.  

Jobbeskrivelse:

Som værkstedstekniker/workshop technician arbejder du med reparation i vores værksted, disse reparationer kan både være for enkeltpersoner og virksomheder.

Opgaverne vedrører reparation af elektronik og dine primære arbejdsopgaver består af fejlfinding, reparation og valideringstest af produktet. Du skal kunne tale og skrive engelsk og dansk uden de store problemer.

Din arbejdsplads vil være på Helgeshøj Allé 20, 2630 Taastrup. Arbejdstiden vil være 8-16 mandag-fredag.

Vi leder efter dig som brænder for elektronik, har en positiv holdning, god til at udføre komponent udskiftning på elektronik. Du kan dokumentere dine handlinger på skriftligt engelsk på hver opgave, du har teknisk erfaring eller interesse. Du er fleksibel og imødekommende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.