Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værktøjsmager søges til Grundfos

Har du en teknisk baggrund og viden om mekanik og pladeformgivning? Har du erfaring med udvikling og procesoptimering fra en produktionsvirksomhed? Har du stor teknisk knowhow, og vil du være med til at udvikle produktionsteknologier?

 

Om jobbet

Du bliver en del af et team med ingeniører og teknikere, hvor I sammen er med til at designe og udvikle nye og eksisterende produktionsteknologier. Du kommer til at arbejde med procesoptimering, der kan bidrage til bedre udnyttelse af maskinkapacitet og arbejdskraft. Du skal være med til at udvikle nye produktionskoncepter og realisere dem i værktøjer og fiksturer. Du skal arbejde proaktivt med nye processer og teknologiudvikling samt støtte simuleringsprocesserne med erfaring og teknisk knowhow.

Du refererer til Senior Manager for AME Architecture & Modularization, Morten Houlind Simonsen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Montering af arkværktøjer, herunder bl.a. progressivt værktøj og overførselsværktøj
 • Montering af fiksturer til svejseprocesser
 • Procesjustering og optimering samt løse funktionsfejl i produktionsudstyret 
 • Opbygge, validere og verificere eller dokumentere nye og eksisterende produktionsløsninger og modtage opgaver fra teknikere og ingeniører og løse det i dialog
 • Vejlede nye medarbejdere
 • Dokumentere resultater samt rådgivning og feedback om løsninger
 • Oprette og betjene område for nye og eksisterende produktionsudstyrsløsninger
 • Hjælpe med at sikre øget anvendelse af digitalisering f.eks. simulering som en del af den fremtidige udvikling på området
 • Hjælpe med at sikre øget anvendelse af Additive Manufacturing til prototyper, værktøjer og potentielt dele

 

Kvalifikationer

Du har en teknisk uddannelse og 3-5 års relevant erfaring med tilsvarende opgaver, gerne fra en mellem eller stor virksomhed. Du har viden om af mekanisk/hydraulisk presseproces. Du har kendskab til planer, processer og aktiviteter inden for det funktionelle område i produktionsudvikling. Dertil har du erfaring med og forståelse for de relevante systemer, lokale love og regler, hvor det er relevant for produktionsudviklingsområdet. Er du nyuddannet, er du ligeledes meget velkommen til at ansøge jobbet.

Du har flair for IT og har erfaring med Microsoft Office og gerne SAP. Det er en fordel, hvis du har kendskab til 3D Design og simuleringssoftware inden for området. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du:

 • God til at kommunikere med alle, også på engelsk
 • En holdspiller, og du tager initiativ til tværfunktionelt samarbejde
 • Åben, venlig og troværdig
 • God til at udveksle viden med andre og nå til enighed gennem fleksibilitet og kompromis
 • God til at tilpasse dig nye opgaver og situationer
 • Detaljeorienteret og har det godt med rutinearbejde
 • God til dokumentation
 • Innovativt tænkende og ser udfordringerne fra forskellige vinkler
 • Skarp til at omdanne din teoretiske viden til praktiske og målbare løsninger

 

Grundfos tilbyder

Du får et job med mange afvekslende opgaver, hvor du vil få stor indflydelse på hverdagen og opgaveløsningen. Du bliver en del af et team med fokus på samarbejde, sparring og godt kollegaskab på tværs af organisationen.

 

Ansøgning og kontakt

JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.

Send gerne din ansøgning snarest da samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93.

 

Om Grundfos

Grundfos er en global virksomhed, der opererer i mere end 55 forskellige lande og på tværs af mange forskellige kulturer, traditioner, love og regler. Vi er en virksomhed med stærke værdier, høje etiske principper og et ry for ærlighed og integritet.

Vores værdier beskriver, hvem vi er, og hvad der gør os specielle. De forener os på tværs af virksomheder og guider os i vores daglige arbejde. De seks værdier er bæredygtighed, åben og troværdig, mennesker i fokus, uafhængig, partnerskab og utrætteligt ambitiøs.

Grundfos er verdens førende pumpeproducent med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder. Vi tror på, at vi hver dag har mulighed for at løse nogle af verdens mest presserende problemer inden for energi og vand - det er kernen i vores måde at drive vores forretning på. Hver dag gør vi en stor indsats for at tage hensyn til vores medarbejdere, vores planet og vores virksomhed.

Hos os bliver du en del af et større formål. Dit bidrag består af de beslutninger, du tager, hvad end det er inden for produktion, SCM, marketing, finans, IT, salg, service eller forskning og udvikling.

For mere information, besøg venligst www.grundfos.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.