Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værktøjsmager/Industritekniker - Odense

Har du hænderne skruet rigtigt på, og brænder du for at fremstille de allerbedste snit- og stanseværktøjer til vores avancerede produktionsudstyr, så har vi en spændende stilling ledige på vores værksted i Odense.

Om stillingen

På vores værksted i Odense fremstiller vi avancerede snit- og stanseværktøjer til vores 5 fabrikker i Danmark samt vores fabrikker i Sverige og i Holland, ligesom vi også er involverede, når vi på tværs af fabrikkerne implementerer helt nye produktionslinjer.

Vi søger til vores team af dedikerede og kompetente medarbejdere en ny kollega, der skal være med til at sikre, at vores produktionsudstyr hele tiden lever op til vores høje kvalitetskrav og vores forventninger til maksimal kapacitet.

Dine primære opgaver i stillingen som værktøjsmager/industritekniker bliver at:

  • vedligeholde produktionsværktøjer
  • fejlfinde og funktionsteste værktøjer
  • klargøre/indkøre værktøjer ved ny-fremstilling
  • planslibe og polere værktøjsdele
  • deltage i forskellige ad hoc opgaver

Med reference til vores Tool Shop Manager, får du fast arbejdssted på vores fabrik i centrum af Odense, og du bliver en del af et team af ca. 20 dygtige faglærte kolleger.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse som industritekniker eller værktøjsmager.

Vi forventer, at du har god indsigt i og et naturligt flair for teknik, bearbejdning og/eller værktøj, ligesom du sætter en ære i at sikre høj kvalitet i såvel fremstilling/vedligehold af værktøjerne som i dit arbejde generelt.

Derudover er du både fleksibel og energisk, ligesom du har viljen til at arbejde med dine opgaver, indtil de er løst på bedste vis. Du formår at tage ansvar, holde dig selv beskæftiget og hele tiden have øje for, hvor der er behov for din indsats.

Du vil passe godt ind i vores afdeling, hvis du er god til at samarbejde, har en uformel omgangstone og er kendt for at smitte dine omgivelser med dit gode humør.

Det er et krav i stillingen, at du taler og forstår dansk.

Hvad tilbyder vi dig?

På værkstedet er vi kendetegnet ved at være dedikerede til vores opgaver og stolte af vores produkter. Vi værdsætter en respektfuld omgangstone og har plads til det gode grin i hverdagen.

Ud over en attraktiv mulighed for at udvikle dine kompetencer i en spændende ordreproducerende virksomhed, tilbyder vi dig generelt ordnede forhold, løn efter kvalifikationer, mulighed for behandling hos fysioterapeut, og hvis du ønsker det, har du også mulighed for at indgå i en attraktiv sundhedsforsikring.  

Er du interesseret i stillingen som værktøjsmager/industritekniker hos Envases i Odense?

Vi ønsker at besætte den ledige stilling hurtigst muligt, så vi læser de indkomne ansøgninger løbende. Vi glæder os derfor til snarest at modtage din skriftlige ansøgning og cv.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Tool Shop Manager, Kim Andersen på tlf. 2779 2139.

Du søger stillingen som ’Værktøjsmager/Industritekniker’ ved at klikke på "Søg jobbet" i venstre side.

 

Vi har oplevet, at mails fra os kan havne i dit spam-filter. Vær opmærksom på det, når du søger hos os.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.